LISA DI MAN DID ALL BADE DI GIRL INA CHAMPAGNE

So if lLisa call him behind the bar she did call him to get wet with her oh please…. If him did Love and Respect him wife he shoulda never attend this girl party. Him well inna Lisa

photo 1

photo 2

0 thoughts on “LISA DI MAN DID ALL BADE DI GIRL INA CHAMPAGNE

1. Dwl it look like seh it a hurt uno di mon all up inna ar ee. A mussi di 3rd post dis bout dem two obviously wife muh care or accept it suh wat else is there to say. Uno come off a di girl name now mon.

2. Ok Lisa…..You have won. Michiboo has gotten the message that he is now with you and wants you. But let me ask you this Lisa…..Is he getting wet with you in your champagne splash? Because it looks to me like he went to say something to you. Look like a talk him a talk to yuh to me. As far as mi see any way. I could be wrong. But hey. ….. all the best to you and him Lisa. I hope you will not spend your time with him worrying about his other side chicks he’s gonna have with you. Or worrying when your day will come. After all….. you are wayyyyy more special than every body else so why would he cheat on you, right. Yes. … man leff woman fi dem side chick all the time but do they ever really stay with the side chick. Most times. ….. No. So carry on Lisa. As Busy Signal say….. Yuh a di B E S T E eessss.

3. mek she stay mamt, a seven yrs wotta crosses Dat pon har, fi go fck married man….she a think a obeah, when it turn bck pon her…am a wife too, so me understan, mitchee, don’t worry me love..u ago get fi laugh last, and as the saying goes, …a who laugh last laugh best….

4. Mamacita yuh well involve inn a di people den life it look like yuh hurt bout something Unnu a act like she is the only person di man Eva F**k pon him wife a nuff crosses deh a road because a nuff people out deh a F**k married man Unnu leave di gal alone if di wife a live wid it y Unnu a road a worry bout it Unnu leave di people dem alone

5. @ mamacita whether him a get wet with her or a tell her something him shouldnt be there him name calling on her saying him da wid her stay your ass home and show your wife some respect how you fi say you love your wife and a put her through this disgrace.