sorry Hyperrr but you need fi go back to school. all now yuh nuh answa one a di man question. basic off a this interview yuh sound jealous and hurt sey Slim get fi meet Kartel on her own. The answers u gave for y u left ja jus sound dumb b4 u sey yuh a try expand ur music and look for growth in ur music yuh chat some f**kery inna mi ear… i think yuh jus looking a hype lisa
Yes I love her she’s taking over yes I’m happy to see a female artist stepping up. She keeps it real
Lisa just hit the nail on the head! She nuh go roun nuh cawna. How can a one not like her when she nuh talk and buck – buck?
mi like her but some a these artist need fi use dem money fi betta demself n get a education set an explain yuh cyaan stay dunce if life
Love her she doing so good
Love you girl do your ting, slim no ready
Very smart girl
no lie she have little street smart for experiences, but dunce inna life
Love har song but shi look like crack head fi truth lol
from experiences
Smh their all the the same thing
Fashion sense is very horrendous especially that costume hat & am not hating what I see is what I speak
sorry Hyperrr but you need fi go back to school. all now yuh nuh answa one a di man question. basic off a this interview yuh sound jealous and hurt sey Slim get fi meet Kartel on her own. The answers u gave for y u left ja jus sound dumb b4 u sey yuh a try expand ur music and look for growth in ur music yuh chat some f**kery inna mi ear… i think yuh jus looking a hype lisa
Do your ting girl it’s a good look
Lol watch pink wall inna the video to no. MET we large please charge winford for the clips please.
:ngakak when mi see it mi laugh u si
Nice song,but who the f**k put that horrible outfit together should be fired!!