LISA LISA LISA

PEOPLE UNO KNOW LISA HANNA GUH TELL GLEANER SEH A PORTIA MEK SHE LOSE ST ANN!
LISA YUH WAS NOT DOING ANYTHING IN YOUR CONSTITUENCY AND DI PEOPLE DEM TIYERRRRRRRRRRRRD A YUH AND DEM TIYERRRRRRD FI COMPLAIN…FURDAHMORE NUH YOU PORTIA DID A DEFEND? DI WAY LISA DROP DI BLAME EASY PAN PORTIA, MI HAND REACH A MI JAW AND CYAH COME OFF ALL NOW…LISA DI PEOPLE DEM DONT WANT YUH DOWN DERE DEM SEH ALL YUH DUH A KAK UP AND POSE AND DEM NUH INA WHEY YUH INA CAUSE CLEAN ALONE CANNOT HELP DEM COMMUNITY CAUSE YUH EVA CLEAN AND DIRT A KILL DEM DUNG DEH. LISA YUH REALLY BLAME PORITA??? REALLY REALLY?? NO LISA BAD TO BAD PORTIA BAD BUT YUH IS A VERY BOLD FACE BITER YUH NUH BADDA WAIT FI DI BACK AT ALLLLLLLLLLLL…

LISA IF YUH DID A DUH YUH WORK AND STOP POSE PAN INSTAGRAM DEM WUDDA VOTE YUH IN BACK…DI PEOPLE DEM DI 1700 WHEY YUH SEH NEVA COME OUT A YUH INSTAGRAM DEM DID A PROGRAM CAUSE IT FULL A ACTION SUH DEM NEVA BADDA COME OUT..PORTIA REALLY LOSE HAR STRIPE AS SHE SEH CAUSE SHE MUS BE DI WEAK FENCE FI YUH A PRIOR JLP TUN PNP A COME BUS UP LIBBATY SUH PAN SHE….PORSHUSSSSS A TIME YUH RESIGN MAM NUH BADDA DUH ONE AND TWENTY CAUSE YUH IS NO FIDEL AND YUH NUH HAVE NO PRIME YUH ONLY DOING OVA TIME….PORSHUSSSS YUH NUH TIYAD FI YUH FELLOW COMRADES DEM LIBBATY YUH UP SEH YUH A STAGNATE DID PARTY? DI PEOPLE DEM SEH YUH IS A OOMAN WHEY USED TO LOVE YUH TING DEH ..MI KNOW YUH HUSBAND SICK AND SUH BUT YUH CAN GO TEK A LAST RIDE FI HIM AND YOUR SAKE OOOOOOOOOO…PLEASE PORSHUS …I DONT KNOW HOW BUT WILL YOU PLEASE GO NOW.

31 thoughts on “LISA LISA LISA

1. Lisa was on Clif Hughes yesterday. When Cliff asked her about her relationship with Portia, she said, “they’re not close anymore “. She also stated “the reason for the tension between her and other Comrades is because they don’t like her “. Hummmmmm… I wonder why?

2. GooD mawning everyone,

As it is mi hear a likkle sound from the car so mi deh ya at the mechanic giving me some time to really siddung pon this ya liberty tekking post.

I did my research by typing in lisa Hanna on jmg search engine so mi have mi evidence. Met the issue is abt this despicable,wicked betrayal act that Lisa pull off pon Portia. I will be defending Portia against ALL comers including YOU Met,becuz while I won’t argue with anyone who can prove how Disgusting Portia is,i feel the focus MUST rightly be placed on the almshouse “Lisa no honour” gwaan wiD.

3. Since January I’ve more than kept my promise to give Lisa 6months to work n not criticize her on here. 10 months later she has gone from worse to wussa.

From the previous posts on lisa there were several fans of hers but I strongly believe no well thinking comrades will Defend her Descent into maDness right Jay? Lalibela will u continue to endorse lisa after this slackness?

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

YardieT!!! Me say dem cuss me dat if me did weak me come off a jmg looooong time. Lisa is a duncebat wid contacts! Plain n simple as that.

Har defender dem go off a looks…me nah put lisa looks a head of mine :hammer

She should a gone looooong time. Time is the master of all things. Look how she cause disgrace pon the lady last year. As fi lucrecia….she is like mugabe.

4. Mi tell ppl sah lisa is not doing nothing fi her ppl dem but model ..nuff school pickney sah lisa is stand affish until shi a teck picture wid dem shi act all nice fi d camera lisa just wah tun PM if meck her old man control everything a jamaica . Uno tan dah

5. No shock value coming from Lisa’s loss. When she was Youth Minister fe de children dem under Portia’s regime, she did absolutely nutten fe dem. She was more of a social butterfly to rass – pretty to look at, but just fly around and pose. Piccha dat without a pose? De only ting mi see Lisa do a (1) model inna nuff picchas, and a show her body (yes, she look good), and (2) a show picchas of how she can bake a variety of different puddings. – mostly sweet potato puddings. Other than that, nothing else to blurt nawt!

6. Stop being stupid. Lisa is facing opposition from people who thought they were going to be the mp. We have had enough drug dealing mp ,this is a new era.
    Keep going Lisa.

7. First and foremost everybody who was close to Portia throw her under a bus, them play seh dem a har friend and use her for what them want then ease her one side!

Notice seh before PNP VP elections weh dem did have; Lisa Hannah, Fenton Ferguson, Sandra Falcnor, Angella Brown-Burke, Paul Burke did a hitch round her, till dem win position den dem move weh from har.

Look on even Dayton Campbell, up to Monday morning him a defend Portia and what she said down in St.Ann, him a big up him party and all these things, him is the that area division leader, him loose all of the seats, the man turn round and seh that is Portia’s actions why him loose and that him was busy in other constituencies, etc! Cliff Hughes wild him up and tell him to take responsibility! Cliff even make the statement and seh if him did win him woulda own up the place, but because him loose him a scorn it!

Portia need to go one side, because she going to stay there and whoever there going to boost her up that yes she still has it, when sh doesn’t and use her like they have been and they going to throw her further under the bus, until it reach the point where no one in the party going stand with her and they all going blame her! Mi partially haffi blame har though, cause she deh inna politics long enough to nuh know they play dem!

I BELIEVE THEY NEED TO START MAKING POLITICIANS FACE THE AGE OF RETIREMENT, JUST LIKE EVERYBODY ELSE! Cause a nuff able body ppl get put out a work because politicians set a age limit and seh dem hav to go now, but nah follow it!

8. Listen dis porita a dou nuff wah d ppl around her noh agree shi nah tap mi can tell u sah a pure gunman porsha mind dem nah lie pon her as fi lisa shi nah dou nothing at all lisa,wasnt helping d kids dem shi is fake mi hear from teachers and student dat all shi dou a smile and act nice fi d camera lisa a truble uno tan dah u stay dah a meck her pretty face and intelligence fool uno a long time mi a deal wid dem my indian pretty friend use to fuk lisa fada mi kn dem.long time she is very selfish trust me no hate no lie …. all truth mi a talk lisa nah dou shit fi no bady .

9. Do not keep going Lisa,in fact cease n Desist,better yet Lisa fi pack her bags n go. Ok let’s keep it civil n look at the issue surrounding what Lisa has done.

She has gone on a international platform(yes the gleaner read worldwide) n stated portia was the cause of the loss. Do u all realize Lisa did so with no data,research nor evidence supporting her position. She made matters worse by speaking in an official pnp capacity when the party itself has not arrived or sanction such position.

It is 1thing if she had clarifed that her utterances was her own opinion but now some ppl believe that it is the partyline.She spoke way out of turn n there will be consequences.

10. From what I know of the National executive Council(NEC) this is a serious disciplinary breach on her part. You can bet the farm n the kitchen sink she has a case to answer too. Mi nah pay Dayton the oily mouth one any mind ya now cuz him all over the place with him slippery self.

I watched the tape again,the crowd was heckling Portia about LISA#facts!! Portia defended her n sey she won’t allow anyone to disrespect the MP n respect must be shown. Then unno talk the GOD truth,she stabbed poor Portia inna her back so much time n now come a stab her inna her front??What manner of ungrateful nasty dutty evilness upon the Land eeeh??!

11. Can anyone give a rational,logical reason why Portia must go NOW NOW? The ppl of Jamaica have off Peter Phillips from him get branded as CIA n them sey made it worse by baDminDing Anju fi him house.

From the time Audley Shaw sey what a man favour Satan re Peter Bunting n ppl tek a good look,his stocks fell.Not even diehard Comrades will come push up Paulwell so the less said there the better. 3/4 of the population are more likely to win super lotto than the liklihooD of Lisa being Pm.

They are all unelectable,so as Portia keep saying she nuh see nobody fi give the baton to yet cuz them sure fi drop it or disqualify the Pnp.

1. Julian Robinson is the clear choice n saviour for pnp becuz he is a Nationalist like me n not a tribalist like many.

There’s something fishy abt Pryce n no amount of re-packaging him won’t work,all when them get a volunteer wife give him the ppl will reject him n his Beard.I am non-bias enuff to endorse him being in a future cabinet irrespective of what Bruce want say.

12. Mi did know this did ago happen when mi see Sis P a groom ar. nybody weh know Lisa know she a snake of the worse kind. A nuh shade mi a fling a facts mi a talk. Just somethings she do even ar owna family. The oman put the B pon the itch. Long before she nuff up inna politics mi know that but mi think Mama did vet her but then mi know wah happen, she charm ar way inna Mama trust, sing the tune weh Mama waah hear and fit een ar self. Mr. Clayton, I dont even know wah fi say. You a one of them weh mek PNP slip show but bcuz of the arrogance weh unnu come n see unnu hype. Sis P, hold u ship but u affi go fling off some a d crew if u waah keep off mutiny. The mount a knife a sharpen fi u back it nuh pretty. But this is where the die hard thing ago hurt unnu bcuz fling out certain ppl n dem falla backa dem malice u.

13. From the first day Lisa was introduced to St. Ann the people declare they did not want her. Oftentimes we Jamaican’s change our minds when someone “prove”themselves, Lisa after all this time the people still don’t change them mind about you it has only worsen.

14. st ann people them a straight jlp most of them so Lisa need to pack har bag and leave the people them alone

1. The bitch fi gwan regardless of party. She prop up pon de seat fi try reach the president chair. Lisa fi jus gwan an done.

1. Hooray PP!! Yuh know as u sey Mugabe, mi remember last nite me a watch TVJ news n hear them sey Zimbabwe Dictator Robert Mugabe was showing his respect at Castro’s funeral lol. I thought them out a order eeeh cuz that’s not the man’s official title.

Many consider Mugabe a liberator against the Euro scums. In any event why them never sey Cuban Dictator Castro too? The truth is ur portia reference to Mugabe have me in stitches ya now.For better or worse Portia is Nooo Mugabe! :ngakak :hoax :selamat

15. @heavyD…everyone a wi have wi fault and mi kn u nah lie cause mi.kn lisa personally and her father good .. cause one a my girlfrind use to sex lisa fada wen him did have a ole mazda pick up etc . Soh no bady cah tell me shit . Mi kn her an her husband good etc LISA SELFISH BAD dats why before she focus pon d kids dem shi teck picture a er self an post it mostly lisa only do things fi d camera shi fakeeeeee trust me a power lisa a luk fi she and her man teck over d place .

16. @HeavyD Pryce seh di PNP nuh waan ntn fi do with him publicly, but them will deal with him privately….him himself has said it on Nationwide Monday, that the PNP need to sort out themselves and get organised, and that Julian Robinson is the only saving grace the PNP has…he says if Julian is in charge it will give ppl a better outlook on the party because of how he is and how he handles things….I agree wholeheartedly!

Di ppl in St Ann don’t like Lisa, they never did, she only get vote in cause dem did get things the first time and she said she going do more for them if she keep winning, wen it a come up to election and the ppl an har end up inna contention, she tell them seh if PNP loose a fi dem fault and dem must vote fi har if dem want the things fi be done, and she palm off a likkle suptn gi dem…she can’t use da one deh again pon dem

Ppl nuh like Phillips, Bunting look like him wi screw you over, Lisa pretty face alone nah dweet (she use it too much so it get stale) and none of the others in the party have the likeable factor like Julian! PNP need fi sort out themselves, cause it a do dem bad, everybody a fling the other under bus and seh a never dem etc, it mek dem look a way. Like seh nuh loyalty and party nuh deh!

17. This ago be Lisa fall watch and anybody weh nuff up with her either ago fall too or them just a play hypocrite fi stab her inna back. After all this her character comes into question and even with all the money she lock she affi go do business from behind the scenes. Watch man she cant keep mudding up the waters every weh she go n it nuh av consequences. She did deh Labour and out a spite she go Comrade fi nasty Labour. She ova deh a scheme fi ar self and ar man. The said one weh she gi pinnacle fi go build big scheme and shaft the Rasta dem and we culture (the irony) bcuz after all is said n done the Rasta dem do whole heap fi Ja and all now them cant get the recognition dem deserve from dem country. Just fi gi dem piece a land fi dem self like the maroons. No u waah build house fi over price and sell poor ppl so dem can go mortgage dem mumma fi pay fah. This gal ya different, now she nasty up the Comrade dem thing n a come gwaan like she a smaddy. Mi say as dark as Mama P be pon a personal note a one nice woman just nuh av the managerial thing pat and stuck in an era weh pass. But sadly it is the PNP base who will have to change in order fi it get better.

18. https://soundcloud.com/nationwide-newsnet/lisa-hanna-assesses-local-govt-election-loss-with-cliff-hughes-nov30-2016?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=email

For all to listen, she nuh say nutten wrong, the same councillor them did turn against the previous authority that was there # facts . The councillors there did not want accountability .. dem just wanna spend di money so. dem and lisa fall out afta she question dem bout the $9 m work wha dem do on the post office. Lisa only lost 1 councillor while the other PNP MP lost 3 out of the 4 Concillors. She only lost the division which of moneauge. she never resort to no name calling like burke a call di woman liad . People she is not the only MP in St. Ann ! Paul Burke have some nerve after his wife the mayor of kingston angela burke brown mismanage waste management and instead of firing her,, they gave her mayorship of kingston. It is under rule millions are missing from waste management ! go check oonoo facts and I am not a Lisa Hanna fan .