LITTLE’S NEW HIRE

1170741_460184487422714_131113822_n-OptimizedSubject: Romie the nanny /baby sister

Message Body:
Met good day them thing ya must brought to the public met me can’t come to me self fe know little miss have roomie the battyman a bade are sick daughter an a look after him of change ar (Edited) when she a see ar (Edited) the little gal just turn 16 she a grow hair pon ar little pum pum me see it with me two eye willie really dead fe true .wat away u take over. jigga wat a day I just hope jigga put the house in a him name before u kill him an take back the house you an you wicked sista an u lesbian moma wey a walk an beg an you say u rich you mind don’t clean .little mek Maxine get something no Man U carry Maxine name to jigga you friend jigga woman fe free cloths u and you dutty mind sista wey walk an beg an bad mind the people them an want fe war with the people them fe them things. lord have mercy pon u little god know how fe kool you(Edited) . You can hear from English so u a get mad him baby mother know how fe cool you him mother don’t like u .stop chat the people
them wey u an them a come from far them know poor Frenchie you kill the woman an ar man a true she take the bank book give to Patrick you take the people them money an invest Iran build how much apartments then you want class them up .shirley Shakespeare find god an get baptise she tired a you with you wicked evil ways little miss not even god can help you me know you a invest with jigga rember you word when you a go down ever body ago .little miss get down on you knees an pray , you did say you never know say it take so much money fe fight war when them (Edited) the boy an him baby mother a portmore leave the innocent kids them fe suffer.

—————————————
DI SENDER SEH

LIKKLE MISS DAUGHTER SICK AND IS ROOMIE DI BATTEYMAN BADING HER AND ALL A CHANGE HER PAN HAR MOST PRIVATE DAYS….DI GIRL HAVE HAIR PAN HAR SUMTING AND IF WILLIE DID DEH BOUT DAT CUDDEN HAPPEN —–ALSO

LIKKLE MISS TEK OVA JIGGA FULLY AND SHE HOPE JIGGA PUT HIM NAME INA DI HOUSE BEFORE SHE KILL HIM AND HOW LIKKLE MADDA AND SISTER A LESBIAN AND HOW SHE WALK AND BEG DEN SEH SHE RICH AND HAR MIND NUH CLEAN..LIKKLE FI MEK MAXINE GET SUMTING BECAUSE SHE GO FREN JIGGA WOMAN FI FREE CLOTHES AND CARRY MAXINE NAME BACK TO JIGGA…LIKKLE AND HAR SISTER DUH DAT AND DEN WAA WAR WID PEOPLE FI DEM TINGS…MAY DI LORD HELP HAR A DAT DI SENDER SEH…….

ALL NOW LIKKLE CANNOT HEAR FROM ENGLISH SUH SHE UPSET BOUT DAT BUT ENGLISH BABY MADDA KNOW HOW FI COOL PEOPLE SUH SHE CAN STAY DEH….LIKKLE MUS STOP CHAT DI PEOPLE DEM WHEY SHE AND DEM A COME FROM FAR LIKE ALL FRENCHIE.. DI SENDER SEH IT KILL LIKKLE BECAUSE FRENCHIE GI HAR MAN WHEY NAME PATRICK.. HAR BANK BOOK..DI SENDER SEH LIKKLE MISS TEK DI PEOPLE DEM MONEY AND BUILD UP HOW MUCH APARTMENT SEH SHE A INVEST SO WHY SHE VEX IF FRENCHIE GIVE HAR MAN HAR BOOK FI HOLD AND WAA CLASS DEM UP BECAUSE A DAT

SHIRLEY SHAKESPHERE FIND GOD AND BAPTISE BECAUSE SHE TIRED A LIKKLE MISS AND NOT EVEN GOD CAN HELP HAR. LIKKLE MISS NOW SE SHE A INVEST WID JIGGA AND SHE ALWAYS A SE IF SHE GO DOWN EVERYBADDIE A GUH DOWN WID HAR BUT A GUH SHE FI GUH PAN HAR KNEE DEM GUH PRAY BECAUSE GOD NEVER BLESS HAR WID DI TWO CHILDREN DAT SHE GET… SHE DI SENDER A SEH LIKKLE MISS WALK AND TALK SE SHE NEVA KNOW A SUH MUCH MONEY FI FIGHT WAR WHEN SHE GIVE DI MONEY FI DO DI TINGS OVER PORTMORE BUT SHE MUS REMEMBER SEH DI PEOPLE DEM GONE LEAVE DEM CHILDREN TO SUFFER AND GOD NAH SLEEP

0 thoughts on “LITTLE’S NEW HIRE

1. Tha mixup yere sound kinda goodish, but if it did only construct properly, so sender sidung and tek u time and re write it over, and send it back to Metty u hear, yuh can leave out Michelle and Precious name out of it, please and tenk yuh, but I believe you have something juicy pan Likkle and yuh wan :kr t to let it off, suh wheel and come again mi is r waiting mam. :sungkem

1. Yes Metty yuh couldn’t help senda reconstruct dem sus?? Them have good intension but the grammar nuh deh deh…. Nuff story inna 1 yasso.

2. I was reading until mi head start to feel tight. Sender, the profession of CNA is open to all genders. Why him can’t be the caretaker? Him nuh interested in panty meat anyways DWL

3. Smh so tired of illiterate people it just make my head hurt. It really is a growing epidemic please people please get it together

4. But how yuh fi mek dis new bwoy… weather him inna panty meat or not ah bade yuh teen daughter??? How yuh so busy?? What kind of mother that??

As for Jigga… ah wah gwan wid him?? What kinda business him and likkle miss deh inna??

Sender come right back here

PS-thanks Metty fi clear up the bag ah confusion.

5. Boy oh boy Met rewrite n is like the sun come outttt
    Mi did ago ask if 16 yr old a nuh big womainne fi bade har self but see the clear up come deh so wait likkle bit Likkle 2 kids have Down’s syndrome n she find time fi a do all this investing n a go party a skin out har batty so but jesammmmm likkle when God gives u 2 special needs children it means he believes u can provide the proper care n nuturing for them but u busy doing shit n lef battyman fi teck care a u likkle girl no man mi no want to believe that is true smh

6. A sign god a show her 2 kids Down syndrome bcz she a wicked . She have time fi walk and suck young boy hood but can’t take care a her child 24-7. Stay deh think the young boy them want you Likkle miss. All English him have a heart for a young boy to really lay down inna bed with u

7. Tawkchuet is tru the sender a tlk on Romie page is him tek care of the Likkle girl everywhere him deh wid her, him all call her him Likkle sister bcuz everybody Romie frighten fi Likkle. U never see Likkle with the kid yet but she deh everywhere. It’s really a sign she have 2 kids that have Down Syndrome a the wickedness fr her n Willie. God forbid.

8. Likkle poison from inside, so she bare bad fruits from her womb, the sins of the parents, Likkle and Willie, 2 corrupted people, mek Jigga stay dere I could tell him a thing or 2, the blood of the slain is on your head Likkle. repent.

1. Mi think di last child (the lil boy) is not for Willie, him born afta Willie died, so di curse inna fi har line why him is a Down’s child ttoo

9. God would not use 2 innocent children as retribution wat he did was gave her a means to right her wrongs wat could have n should have been her saving grace she has not done good on smh poor she wat will be her cry???

10. God is a just God, but as you stated Chuety, he gave her these 2 children so she could amend from her wicked ways and take time out to genuinely love them, but I personally think Likkle too dunce and when mi dark mi dark, fi dunce past illiterate long time mi doubt she will ever understand that what she is doing is wrong. E.G.G Lol, mi if she ever see this Jamaica tun upside dung today, she going to get off her head, Likkle don’t accuse the wrong some body, cause I know u thinking its the person who like to say E.G.G deadments ya nung :kr :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

11. Only someone who does not fear god would say that he gives down syndrome because of their parents sins. Who’s parents doesn’t have sin?

12. Met this story is so f**king true this is a factttttttt this is so met hi am talking to u this is so him bath this little girl change her stay free people that go to the house bring it back out because they don’t like it this could only happen because willie dead god for bid this story is so true he take her to school pick her up do everything for he .she even keep her sweet sixteen the other day

13. BBC jigga a mek money now that why she a run behind him . Yes jigga for the Bronx that was with candy shop Maxine she got deported hi was in ja every thing the sender say it sooooooo that lady is wicked bad mind

14. Met a never gunman she pay fi kill the man an him baby mother a hit man police wey a work with she an English the baby mother now she was not suppose to go around the guy but she did just want to take to him about wat was going on she is my friend she was so scare when she a go meet up with him never know them a trail them little miss uyou is wicked wicked woman but the kids are ok they family take care of them repent the time is short little miss you take away these kid mother love from them

15. A mother love is so sweet but god love is greater The Lord is paying her back one mad an one handicap .

16. Little miss wicked no f***k she an willie have something fe tell god say willie take 40 thousand from me cousin out a harbour view when them use to keep super d a Sunday day time him fe change out the money when me cousin a leave the party him mek man shoot him up an kill him never forget just fe rob the money willie no repentance in the grave. US dollar me mother say u of to pay deer price fe big company.

1. nuff ppl no realize say a willie HOG heart him name….a no normal human heart him did have…animals dem…..sorry for ur loss smh

17. A so Christine fly down fe ar so call 60 an she say she is 50 but she chat say Christine face look old and Dana tuff like man an Dana stay bad but a Nuff them Nuff she say Christine bury ar mother cheap little u chat people too much all of ur friend wey u an them a come from far little how much Mexican u rob that why them did kill bubbles because a u an willie

18. to me if you look at little she has a slight down syndrome look .like she was one minute herself from being down syndrome so i think its in her dna

19. Yes sender same so. Me sorry fi she cause old age is a thing and she is now 50. Memba she did beat him when him did wet her up. She better pray fi god take her as she get sick so she won’t suffer

20. Her first son is mad a him did wet up she an English a jaggy b dance an she beat him with the cutlass them she carry him go a the mad house go left him

21. Senda i don’t believe you bout romie ah bathe booby caw wid my two eyes mi see booby bathe arself at 7yrs old suh mi nuh know how romie ah bathe ar at 16yrs, n pan tap ah dat she did bathe arself very good suh till mi carry mi 5yr old n show ar sey ah suh yuh bathe properly by arself without mi bathe ar ,senda stop telling lies on a little downsyndrome girl that is not going to solve anything you got going on with little.n ar son is not downsyndrome either

22. Hi haters little miss have har money she rich stop hating n go learn how fi mek money, all a di people dem name weh unno a call better than unno dem alright. Unno seh Simone ruff and little miss deh also how cums unno nuh sey Jigga a f**k little. Maxine and Jigga woman a fren unno too mix up. Leave Romie name out a unno stinking mouth.

23. A who a Jigga woman? Mi hear sey a Goldentouch Gwenny niece if a she a years years years dem people deh together lawd mi body somebody tell if a she lawd him Jigga MADD unit did love she bad whoeee mi body. So wait Jigga a f**k little miss now. No sah Jigga really mek little miss tek him wey from him big booty woman wey dem deh fi years met lawd mi body. Fi har batty naturally big a nuh injection mi know from she a little girl a 2 sister a dem but one a dem missing. Little miss wicked fi tek wey the gal man no sah.

Leave a Reply to Met Cancel reply