LOOKING FOR THE COUGAR IN SHER GROUP

Me affi share this with unnu…
After this old woman seh she fully in har cougar relationship with the young boy, only to find out she secretly fly down a Jamaica with har ex man and meet up with har careless fren dem dhq sher .
This boy deh a New York and don’t even know what a gwaan… Me affi send the story out fi people know seh, she too lie bout she settle down,,… If the big artist dem couldn’t make she settled how this a boy yah a go make she settle….?
She nah leff the dutty life….. …..

6 thoughts on “LOOKING FOR THE COUGAR IN SHER GROUP

1. Sender I don’t know this woman but my advice to you is to goh wash out yuh stinking pussy and feed yuh family wid di wata,yuh story lame everything uno talk bout old woman dis lady ah walk wid stick how old she look soh? I bet she look better than yuh.Its straight envy yuh ah cum wid.Young bwoy give problems so let this woman used up her good pussy as she like if she can tek 2 and 3 it’s none of your business is not she mek yuh ole dead inna di rape attack weh a gwaan dung deh. Woman big up yuh good self yah

Leave a Reply to Too brite Cancel reply