LOOKING GREAT AS UJAL DOLLY BUT IS WIPE A NEW SLANG?

0 thoughts on “LOOKING GREAT AS UJAL DOLLY BUT IS WIPE A NEW SLANG?

1. :hammer , Metty ah think she did mean fe seh whip ( car); to all you dancehall celebrity hot gal n’ rude boys, it is really embarrassing ( to say the least) that unu stay fly but dunce nuh bloodclaat. Unless illiteracy is a new fashion faux pas, it ain’t cute at all!!! At least when we fhuck roun ere ah concoct some fucckkrey slang we can do that cause ah we seh edicayshan first and foremost, nuh true Metty, JMG? :hammer

2. wipe = whip = car??????? Maybe??????

I don’t know, mi never tek up di language Duncebat inna school. Dem did gimme Spanish!

3. DAT DEH CAR AKA “WIPE’ FI GET TECK WAY. NEW RULE, IF YUH CANT SPELL IT YUH CANT HAVE IT….. IT’S WHIP DOLLY YUH DUNCE BACK, IT’S WHIP….

1. simpleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mawnin ooooo imagine di doctah seh 2 gram an she seh 20 gram..ppl deddddddddddddd 🙁

1. no but met yuh si seh dem skool yah tek enn anythin caw luk ow long dem admit har an all nunggggggggg she mek nuh changes inna har comprehension skills

1. she have nuff time ooo some a dem whey older dan har tek facebook fi writing tablet and cannot spell and a try style people so i kaint say nahdah :hammer

2. but yuh notice dem stay outtah ppl gud gud skool but she gawn a di ppl dem “nursing skool” an not learnin shiit

imagine dese possibilities>>> PATIENT VS PATENT, BANDAGE VS BONDAGE, DEAD VS DEED :nohope: mi tel yuh ppl dedddddddddddddddddddddddddd

3. I doe know how fi use mine too good suh i dont use it but I would think so.. maybe di settings or browser a doe know at all

4. Why unno Jamaican love call people dunce as dem make a little spelling mistake? the other day me see met make a comment pon kartel post and spell a word wrong so that mean she is a dunce too? I’m sure she is not one

1. people mek spelling errors all the time but it depends on how the error is made..some people will write words whey dem doe know sometimes u figet how fi spell ..typo etc..is how its made

1. Dolly nuh just mek 1 and 2 errors, when she write yuh haffi try real hard fi decipher it…..Apple a de next one, dem always a comment bare gibberish..Dolly omit the have, and the word should be bless, am just saying…..Me dunce tuh but I can get away wid it since am not a celebrity.

2. Oh shut the f**k up, wipe and whip is not spelling errors the butch just dumb. You Jamaicans?? Why you assWIPES always fallowing up US Jamaicans??

5. Dolly stop chat foolishness bout new car cause we all know seh that old car isn’t something to boast bout. The way you ah talk. You should be driving a 2013-2014 brand new BMW, Benz, Audi, range rover etc. Nothing less momma go and tek several seats along wid sweets and har 2003 BMW old car uno seh UNO ah hot girls hot girls fi drive up to date cars gwehhhhhh. Btw mi tired fi see ya inna dat old shoes as well

6. Dolly yuh don’t have a soul bout ya have man! Your a lonely girl living in a lonely world Buju hate ya like poison , Neil pearl used and abused your bottom. Pussy, and mouth till him had no use fi ya. Your rap sheet very long my girl go and take several seats cause your a delusional little girl

7. And to you Ms. Boast Dolly, gweh fra ya suh cause I have money in the bank as well…$7.62 to be exact. Money ah money my girl

1. F**ka yuh, DWL!!! I can loan you $5.00 Servyyy, but that $5.00 comes with an extremely high interest rate. Borrow $5.00, pay back $5.00 in interest…a day that is…that’s what friends are for :thanks2

8. BUT UNNU REACH VERY FAR, UNNU SKIP PAST DAH “Life couldn’t have be,” DEH AND REACH AH “wipe!” MY BRAIN’S CYAR BRAKES CHUCK ONE JUDGEMENT PON ME, AND REFUUUUUUUUUUUSE FI MOVE PAST DESSO!

@PINK, MI LIKE IT, ADDY CHOOT, IT FI PASS AS LAW! :kimpoi :shakehand2 :shakehand2

9. Dolly please don’t write anything , just pose and look pretty with ur mouth shut darlin. Let we just assume you have a brain ok Hun. You can’t look pretty and sound dumb just look pretty

10. Dolly yuh very slow, all the school going and hyping yuh still need a slap wid a book. Mi like yuh style still and yuh can put yuhself together, how about yuh get the brains together too…chuups!!!

11. this girl is not bad looking at all, better than most i see met post up on here. i think she would look better with her natural complexion though, the inconsistency of some areas dark and some light really throw me off. she is not the brightest bulb round but that only matter if we gonna sit and chat, but as far as eye candy go she one of the few decent ones me see met put up.

12. Dolly have up her man and her ‘wipe’ aka wife, her mouth, puxxy and bottom working overtime. Mi nuh understand why dem have to publish sey dem have NEW man every 6 months. Last year shi put up picture wid battyman Neil Perl and within 6 months him leave her. Then shi put up picture wid Buju den him leave her, then shi post up picture wid woman, now shi sey shi have new man. Mi nah lie fi dem puxxy si more buddy than any man locker room. No shame to dem puxxy game

13. Fashion Police kill mi dead yuh ah mi bloodclat twin sometimes lmfaoooo
    Yaowwww !! U said it straight !!! It’s LEVELS to how Neil pearl abuse dolly tongue in his asshole .. To how he cum all over her swell up bbc face .. To how him shooob him cocky I’m that battam n to how she suck it off right Afta it’s levels to that shit!!!! Dolly YOU DONT OWN A WIPE NOR A WHIP stinkin liad witch. And who is ya man pizza face Richie ???? Go siddunnng Ina one pile a shit pare batty man scrape off u tongue with them hood! U sick mi. All u do a walk n tell lie n beg you wish you had money in your bank account.

14. When dem can’t sell phuk nuh more the same CNA them tun up them nose over them run go do it an chat bout RN wid them dunce rass!

15. Fashion passion

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Ah me fi tell ya! Mi tiad ah har always a brag and boast and don’t own shit inna farrin gweh bitch!

16. Unnu a cuss har but a just sorry mi sorry fi har , Oh God . The CNA class soon done Dolly, it nuh last more than few wks. So you can start making a few dollars . Yuh soon can walk inna Lord and Taylor and tell dem a bayyy dem nuh haffi lock yuh up again fi tief dem tings. Money inna yuh pocket raeeee….!!!

17. Nah look the gal just make video too bout she sort out and har all a har family sort out but in my eyes when your sort out the basic is to have your own place. But dolly u still live in your mother attic lmao nah look that’s what buju couldn’t stand about you non progressive. Give it up dolly your just a bitch who likes to f**k man wid money but never for stability. Please remove that black and white filter let us see that big ugly face in colour

18. Ugly dolly shut the f**k up bout people ah worry bout you. Nobody care bout you cause yuh still living home wid your madda, sister, and son now tell me the levels and logics to that boo boo?? :ngakak :ngakak :ngakak f**king baby germs!! Go and pick up a book and learn fi spell read and write properly that’s why Buju don’t want you ya f**king fool! All you and your sista do is upload a bunch a bullshit pon line. You and your sista can neva be on any levels uno is some wannabes

1. Fashion Police did u know that even if u change u name we can see that its u????????? Don’t tell me ur suffering from multiple personalities syndrome eno no sahhhhhh

Leave a Reply to GLAMMITY876 Cancel reply