LUTON YUH NUH MARRIED?

LUTON-Optimized
A ONE YEAR YET THOUGH???..WELL MAYBE A ONE YEAR AND LIKKLE BIT BUT COME ON NOW..HOW YUH FI MARRIED AND SIDUNG PAN INSTAGRAM A LIKE UP YUH EX WOMAN PICTURE DEM SUH? AH DISRESPECTFUL YUH DISRESPECTFUL OR YUH REALLY DOE KNOW BETTA?? MI NUH THINK NUH HUSBAND SUPPOSED TO EVEN A LINK WID NO EX THAT HIM WAS ENGAGED TO MUCHLESS FI GONE LIKE OFF HAR PICTURE DEM..MEK YUH SUH THIRSTY BWAAY! MARINA TELL YUH SEH SHE NEED YUH FI FOLLOW HAR OR SHE TELL YUH SEH SHE WAA PLAY MATIE ROLE? YUH NUH HAVE ENOUGH MONEY FI RUN DAH KINDA BOAT DEH MI LOVE SO DUS STICK TO DI EVIL YUH KNOW WHICH IS DUCKING AND HIDING AND BRINGING DI GYAL DEM UP A YUH YARD WHEN YUH DEH A JA KAW YUH STILL A WALK A ROAD AND A *U*K SAME WAY …IS LIKE DI MARRIAGE GI YUH DI STRENT FI GET ON BAD..LUTON MI SURE MARINA DOE WANT YUH SUH RESPECT YUHSELF AND YUH WIFE AND LOW OUT THE INSTAGRAM THIRST…YOURS REAL AND WE KNOW…BUT CONCENTRATE PAN GROWING BACK YUH HEAR WHEY PEEL OUT FROM 2009 ..INSTAGRAM HAVE HAIR INFINITY GO AND LIKE THEIR PICTURES… :nerd

0 thoughts on “LUTON YUH NUH MARRIED?

1. Yes Jesus, but Ms. Met in all fairness marriage does not change ppl overnight especially if the person is unchangeable. Luton was very disrespectful to him Bobbette before marriage such wah mek she feel a ring and piece a paper gonna change the peel head bwaaayyyyyyyyyyyy (kin ova).
    I do believe him is a piece a dog filth and will only see the true value of his wife when he is extremely down

1. Yuh change yuh name and comment two time replying to yourself like a two people . I have an instagram so I see and screenshot . Chat u chat tuh much

2. 9:28
    A the first thing come to mind a Rebecca silvera send this in. Beccadoll_
    Why you don’t get some ambition and find one work do? Edson a give yuh a warm time him naw budge pon the marriage weh you a pressure him fah. Milan life a mad you. If Luton want to like the ex woman pic so what? Me like my ex pic dem all the time and me happy and in love cho

3. Met mi ago wah yuh lowe peely enuh :ngakak suh wen him like the page him hair ago start grow back waieeeeeeeee then dem nuh know wen a u write a wah duh dem ppl yah man . Met u fi behave u know me an Luton grow but wen I see the stories here abt him bobbette and d mad white one me just laugh. Men will be men at the end of the day. Luton was a shy child, very reserved it’s funny wen u look at now and then as children, fame get to him head (still a laff at the peely part)

4. This say rebbeca all over it.. Ppl change up dem writing when doing the dirty works. So what if him press like? Girl bye!!

Leave a Reply to Another Chance Cancel reply