MACKA DIAMOND IS ………….. LOL MI CYAH BADDA

MI NUH KNOW WHA FI SEH BUT DUS GWAAN ENJOY LIFE MACKA CYAH YOU IS REALLY DOING YOU AND YOUR EDGES…DO YOU BOO

https://www.instagram.com/p/BmLM49JAB49/

16 thoughts on “MACKA DIAMOND IS ………….. LOL MI CYAH BADDA

1. Ppeople like she nuh fi skin up her donkey looong mouth. When she pull back di hair i kin ova at di peel out edges
    Do ya ting ya Macka

1. Hell to tha no, Kermit is one hot frog with a charming personality. Macka more look like Gonzo and have the same personality to pull of stunt and do shit for her constant attention seeking self.

2. When she talking me feel like me a just go see har teethplate a float pon top of the water…as a matter of fact she no sound like she no have een her teeth.lolll

3. her skin look way better than nuff a uno wey a talk. she nu bleach out, har skin nu look like grey goose and har man up front with har. so all u pretty side hoe that coming fi the lady uno need fi stop. cauzen say nuff a uno can not do video without filter. damn if she do damn if she don’t.