Big Tune MAD RAS…….de bway 2 wicked, Jah a go sink him. LIZARD She Psalm 27.2, even when my enemies came upon me to eat up my flesh, they stumble an fell….Ahhhhhhh
Big Tune MAD RAS…….de bway 2 wicked, Jah a go sink him. LIZARD Seh Psalm 27.2, even when my enemies came upon me to eat up my flesh, they stumble an fell….Ahhhhhhh
grunggggg!!!….is always de maddest set ah people have de most talent…wid de exception of L A Lewis …..aldoe it look like de ras, drink mad puss piss, and him mad an cyaa come back, mi injoy de chune….lolololol…..
Well finally people a publicly lick out pan the bleach out murderer soon to turn battiman. I predict Kartel will become like that South African prisoner weh seh he f**kk them in their ass from backway because they are his bitches. Kartel you and you family and chronies fi dead a bush.
Lmaoooooooooo di tears look real doh all nose a run
Boom !!!! Ting maaaaaddddd !!!!!
Big Tune MAD RAS…….de bway 2 wicked, Jah a go sink him. LIZARD She Psalm 27.2, even when my enemies came upon me to eat up my flesh, they stumble an fell….Ahhhhhhh
Big Tune MAD RAS…….de bway 2 wicked, Jah a go sink him. LIZARD Seh Psalm 27.2, even when my enemies came upon me to eat up my flesh, they stumble an fell….Ahhhhhhh
Amen
Yo di raes really a shed living eye water over the situation. Di song shot doh!! :kr
*Ras
chune sell afffffffffffffff
:ngakak :ngakak
“jah help him pon de case although him bleach him face” dwrcl
Me looooove it, him lick all the nails on the head. Big up u self mad rasssss
:ngakak His lyrics speak the truth. The devil ah ride Shirley now.
song bad f**ck dwl pull upppppppppppppp :kr
Eff a ever laugh…Ras dah song ya need fi buss u…di amount a yeye wata an nose naut weh u make run fi Kartel dwl
Lollll… Wheellllll. It bad it bawd. Kartel di a act like him too high an mighty.. Phucking devil. Guh thru MR :2thumbup
grunggggg!!!….is always de maddest set ah people have de most talent…wid de exception of L A Lewis …..aldoe it look like de ras, drink mad puss piss, and him mad an cyaa come back, mi injoy de chune….lolololol…..
Well finally people a publicly lick out pan the bleach out murderer soon to turn battiman. I predict Kartel will become like that South African prisoner weh seh he f**kk them in their ass from backway because they are his bitches. Kartel you and you family and chronies fi dead a bush.
He is not a real Ras. He’s a talented bredda from Brooklyn. Weh mek couple Jamaican movie and do music. Him name something Fox