MADDING DI WIFE PERHAPS?

0 thoughts on “MADDING DI WIFE PERHAPS?

1. If shi own the husband, then the wife is the man clown for not divorcing him.
    If the man have other woman, she’s a clown for being cheated on by a dickhead that had no qualms cheating on his wife?
    The wife isn’t the real clown for still calling him husband after him allow other woman fi own him up?
    A man will dish out anything he’s allowed to do. And any fool him find, him a guh ride it.

2. She a nasty gal from long time she breed fi har baby father friend n now the man hate har. Har mouth stink bad

3. Mate take the things
    These woman now a days Dont want a man for them self the.love f**k with married man too much ….

4. I always see this girl around but she’s usually quiet when I see her… I remember when she was preggo but didn’t know the drama behind it… Her man best friend?? Damn that is looooowww

5. Doubt if the wife know bout she or that the man walk round and f**k bare gyal she on the other hand probably think he wouldn’t do her like he did the wife I guess the manual have money or something

6. The amount a ooman British a f**k a bx its unbelievable and I’m pretty sure she knows that that’s why when them at parties she cling to him like glue but baby girl always watch his eyes too that man is faithful to no one…

7. No Sah!!! Pretty Trish a maddem!!! Gweh British Nah lef Trish. Why you big ole Gal Mad. British Just a use you dutty gal. Trish and British to the End. Stop watch the gal and har man. Dutty big ole Gal weh nuh stop watch Trish u stay bad and ugly. You mad dat British not going no where!!!! Him Nah Leff a blood clot. Abayyy!!!

8. I don’t know this girl but I’m going to give my opinion once you had baby by your man friend all being a faithful husband went out the door especially if him know what happened and if you continued to stay with him then you must expect what him a dash out and his not going to stop because no man going to except you having a baby by his friend and then just forget about it. If I was her I would just let him go there is nothing worth holding onto him especially the man is not going to change… If she did truly have baby by his friend…

9. Woiieeeeeeeeeeeeeeee. A nuff gal British deh wid. Him walk and fuk nufff gal. ANY Gal weh deh with British Stupid!!! Talk di things. Mi belly ah hot mi.

Him nah leff the girl in the pic and him nah leff him wife. Any gal weh tek him a go mad. Dem getting left overs and sloppy thirds. This post funny!!!!!!!!!!!!!!

10. Woieeeeeeeeeeee!!!! Me always see dis gal and she always look good. The sender sound Jealous. Maybe she want the gal man. Me always see she and har man de a party. If him married then him a de clown. A nuff gal tek married man. She anuh de first. The Sender probably a f**k the gal man too and send in the post. Demm too bad man. No sah

11. Who Ina den right mind can a fight over this tacky looking man period to say he’s not leaving anyone of them they all fools what does he have to offer anyone of you guys

12. Lmao this funny to rass my friend a f**k British for 4 yrs now and every time she leff him a him that a call down har phone say she nah go nuh weh cocky fi share a that we say rayy abayyyyy

13. As far as I see it this man f**king a whole bunch a woman and he’s not leaving any one of y’all for the person up top that said the girl hole big and he’s using her apparently u know about her so what that makes u a poppy show the whole a unu nuh have no rass sense one big clowns the whole a unu need to just joins hands and pray lmaoo

14. Hold up!! Is which British you guys talking bout?? Come send in the picture them
    Fast. Too much boy in dancehall call thrmselves “British” so clarification please

15. The two of then a clown out the wife,because mi see her a party and she a talk up to the wife,so she a friend the wife and a tek her husband. Dirty low down bitch.

16. A nuff time me see she a talk up to the wife I pray the wife find out bout them soon and buss her rass me personally will beat her nasty ass fi the wife sum gyal fi know den position bcuz if u was so important y him a hide u from wife him nah leave him wife fi u your just the gyal Ina party but when he leaves u after the party him affi go straight home to wifey so if a that makes u important to him I feel sorry for u baby girl

17. She nuh do her but too .. Some a den gyal yah yuh see no wonder them cyah have a decent baby father imagine u have two kids by two different man dem not around so now u Tek ppl husband to break up a happy home God nah mek u prosper u nuh see that

18. New flash to all a u the wife been left him an him no stop beg an cry lol fe she teck him back a him an trishana a clown him still a f**k 2 other gal out de the wife no have no time fe watch him a 3 foot dog him a go do wat he want to do she can’t stop him when him go f**k the duty hole gal them him go me trishana lock it off

19. She no stop call the wife an a tell her thing about people so the wife tell her say she no she a f**k her husband she say no she no want him cause him nasty him only want gal fi suck him cocky a guess a that she a do the wife even block her from calling an text good fi u wifey

20. Wait the wife a retaliate a must the wife name sweetie hi wifey nice to meet u u need to beat the rass gyal bout she a call yuh phone what a gyal brite she a pass har place now wit har big forehead self seet deh not even the wife want him so trish a your problem now wife have more sense than u abayyyy

21. I wonder why Tresh ah mad unnuh head suhhh ah must unnuh name di wife! Well ah tek on people problem Tresh big up you self same way

22. Stinking mouth trish or tresh or trash cyah mad nobody head if that’s the case y she nuh stop call off the wife phone then and y she nah own up the so call man she a clown

23. Dam rite woiiiee this is not the wife 1 of his old f**k him ass stink an her mouth stink 2 a Dem stink alike

24. Trish a mad uno. Why uno Mad. British nahhh leave trish. The Big Ole Gal who send in the story look like duppy!!!! Are ole big and she stay bad. No sah. She fi gwey. Why you mad bitch. Him nah lef Trish and him nah leff him wife, and him nah left the other two girls weh him deh wit. You a go dead. You a dutty dog. Go stitch up you pussy, because it big and him nuh want you. Met mek me come off a you wall yaa! Dem people too badmind and dem wicked. No sah. Jah Know

25. A who really send In the story me want to know who the big hole gyal is woiieee British a so much woman u one a f**k a u a de boss man of the century

26. Unu really a waste pink wall pin British no sah this can’t b life what the f**k does British have to offer any one of u guys Unu need help Unu go fight over a money man and smaddy wit sense man ladies come on this man a walk round like a dead dog and Unu still want his small penis mawga self me haffi wonder if u have sense like come on now kmrbct this non factor boy cyah he’s not a man he’s a boy only boys do the stuff he does.. Don’t yall see he’s playing every single one of u guys a bet him talk about each one a Unu wit the other he’s not f**king worth it Unu go tek care a Unu pickney dem and Lowe the idiot man alone

27. This man don’t want a soul he only want use woman him gwaan get weh the duck get and she too when u a tek ppl man make sure it’s someone that has something and worth don’t hype off someone u gotta mine i