MAMA KINGSTON YOU WERE WARNED!

SUH AS PER USUAL MI GO PAN MAMA KINGSTON PAGE FI SEE WHATS COOKING AND GUH SI SEH DEM HAVE MAN UP A DI YARD A COOK SO A DI SAME BIG POT A YAWD LIKE DI RES A ENTERTAINER DEM A GWAAN UP DEH..NOT THAT THERE IS ANYTHING WRONG WITH FEEDING PEOPLE…………..MAMA KINGSTON DI BWAAY DEM ROUN YUH CYAH TAME…DEY KAINT …SUH MI LOOK AND A RUN CHOO TILL MI SI MAMAK A BIG UP HAR LONG TIME FREN……..SMADDY RUN UP UNDER IT AND GO CALL DI OOMAN TEEF PROPALY :hammer…MAMAK MEK SURE REMOVE DI COMMENT BUT DI LADY DAWTA DEM TEK ON DI FAKE PROFILE LIKE A REAL NIGHT STALKER TEEF…..BUT MAMAK YUH NEVA SI DI FUS COMMENT WHEY SHE SEH ALLISON A LOOK CLOTHES AND LUCKRUCY? SHE SEH WATCH YUH BACK…TAP CARRY DEM A YUH YAWWD..STOP FEED DEM..TAP MINGLE WID DEM CAUSE MAMAK DEM CYAH TAME AND BAD TO BAD PEOPLE CAN SEH YUH GWAAN WID FOOLISHNESS BUT WHATEVER YOU HAVE A YOURS AND MI NUH THINK WI WUDDA LIKE SI YUH HAVE LESS DAN WHEY YUH START WID..WATCH YUH BACK DI PERSON SEH!

princess_tayezeJanice Alison only around to beg u clothes and for the glory now make u fall and she no where to help or if u can’t give her anything she’s no longer your friend friend enemy watch tour back

imani____b@simoneyyy5tak what a way u know she a theif b*tch!!!! Go suck u muma big stinking bad mind bitch u shouldn’t make a fake page!! U fi come straight p**y
imani____b@simoneyyy5tak u are so f**g stupid b*tch why u make a fake f***g page????? Smh u badmind bad !! Bad mind a eat out u liver an u kidney!!! U soon drop down!! And dead !! As a matter of fact all her kids are taken care ok!! And she entitled fi wear adidas cuz she deserve it!! U shame because u were not here or u were not considered as a fren from way back when!! Allison daughter this so talk up to me!! Dirty girl😌😌😌

5 thoughts on “MAMA KINGSTON YOU WERE WARNED!

1. every body st.ann know alison a big time coke head from way back when is not lie the simone girl a tell and further more alison daughter got caught a jfk with coke the story run on here before she really need to take care of her 6 kids she should be ashamed she give away all her kids them nasty living and all them do a walk and friend people fi hype life and can’t keep up Alison walk and beg like dog

2. Mek shi stay deh a think seh dem ya people can tame, feed dem today and when yuh nuh have it tomorrow a dem same one tun round and kill yuh. Shi betta plan fi feed dem forever.

3. Love to much hype, the mother seeks 2 much attention, easy yuh self. Nothing wrong wid feeding people but as the people dem seh dem a teka. U better plan for tomorrow because u son nuh duh nuh tune in along time, a him mi sorry fah, MEK U SON SHINE. If di mother did wise Sean woulda have more. Try save and invest some $, a Jamaica u deh, di $ value nuff. Stop harbor criminals because dog eat dog a Jamaica

4. So true!!! Mamakingston you should know better the bag a excitement no call for at all and the gold digger gal don’t want your son, her body language says it all but anyway enjoy unno life wisely

5. Met, in your recent polls I was looking out for one that is for the people we don’t want to see on JMG in 2018… Mama Kingston a one a dem and she wudda get my vote! #sickahar