MAN INA DI MIGGLE AS UJAL

nasty Simone you clean out you dutty closet yet bout you need to take a vacation. A Farrin you wa go Fi tek chantal man. A want she and her two big gyal beat you rass. You is a whore undercover. You licky licky whey you a heng on pon ppl man. Look how long the man no come Ja and live a farrin wid him woman bout you and him deh 17 years. him cyah help you buy two ply board. All you a man clown. Two piece a poop ina frighten you. Go tek you vacation yah f**king idiot a wah him next baby mother ️beat you rass when you go her mother yaad go look Fi you friend Pat. Ole nastines

jam

8 thoughts on “MAN INA DI MIGGLE AS UJAL

1. Exactly! A wonda if the sender sleep from them time til now, as you say the man deh farrin and the woman deh yard so why she a cause you so much headache. Lady yuh vacation plans a cause vexation. Sender so people really are ruin dem Pickney fi help fight ova man? Where they do that at?

2. Dutty bitch this is the third time u put up my sister .if yuh so f**king hurt y the f**k u nuh go BEAT har for your friend..mi sista take anybody man yuh want take cause man short a road..
    Low life bitch go and suck out your mother..if I know who is u
    I will have a man come pUT one inna your mother f**king head…
    Leave my sis alone if yuh knw what will happen..all a we come on this earth to take man…
    Bitch yuh need to go wash your dutty pussy…all a we have to start from somewhere.big nuh good gal…MI sis f**k all yuh want f**k..

3. Shut the f**k up you deh a Farrin and can’t fix up the dead leff house. I see bitchyness runs in the family. Sakia you life sad.

4. Yes orphia take Weh uself of fb keep your mouth and legs close bout you a bawl over ppl man. Village whore

5. Nasty Simone a maxine baby fadA you a tek. Bloodclaat a see why Devon lef you. You sneaky bad to bloodclaat. Look how long shortman no come jamaica and you go Farrin go f**k him and you know his children mothers. Orphia you a really slut dog