WHEN YOURE WAIST TRAINING AND HAFFI WALK AND ROCK

You know its unhealthy and di bone dem a juck out yuh side…Keyshia Ka’oir waist nuh small enough from di surger dem and weightloss

10 thoughts on “WHEN YOURE WAIST TRAINING AND HAFFI WALK AND ROCK

1. Saw this cartoon on IG and im saying to myself she actually thinks she’s the shit! Waist tooo smaaall yow! Big up to everyone! Yardaaaay! :peluk

1. G me swear u a guh live long cuz is this morn me a sey to miself “I wonder whey G deh”!! On some real talk this girl don’t look like she study much so no A nor B nor C.she can still get this “D” though!! This waist trainer thingy a work me a go share this rt rt rt now!!

2. that waist trainer shit she selling didn’t do her waist like that,dat girl removed some of her ribs,she did look way better wid de likkle thickness all dis weight lost,small waist thing is not for everybody she looks damn weird and need fi cut de phuckery

3. Me wuda like her fi just watch back the video (obviously she didnt) and see that she went a little too far and how she look like sumn from out a space. The waist need to be smaller yes, but too small looks retarded.

4. @Met, A Keyshia K dis??? SHE LUKS DEFORMED AND IM NOT BEING HATEFUL OR BADMIND(according to some a unu)…Some malformation is evident here..IT DONT LUK GOOD…NOBADDY NUH BAAN SUH, ITS UNNATURAL.

5. An yuh know say say bady look manufactured, something get done….. it look like she tek out fada good good rib weh him give har or she mawga an get batty shat.. A wah duh some made in China