Jamaican Public Figure July 18, 2017 by Met Enquiring minds want to know a which one of the people dem men did a stress Yanique?
Look the same to me only thing looks different is her makeup and we all know who was the man that was stressing her out is Usain Bolt Reply
Afta mi nuh see nuh difference. Wah she a try seh????? when di ppl dem man did a stress har she tek off di makeup….but when she stawt tek new man she put on more makeup. A dat??? Reply
Is she a figure skater,is how she one love rhinestones suh? She looks a likkle innocentish in 2017 Reply
Look the same to me only thing looks different is her makeup and we all know who was the man that was stressing her out is Usain Bolt
Usain Bolt
or POSHBYV man
Afta mi nuh see nuh difference. Wah she a try seh????? when di ppl dem man did a stress har she tek off di makeup….but when she stawt tek new man she put on more makeup. A dat???
Yanique lives for attention. She’s in the right field of work.
Is she a figure skater,is how she one love rhinestones suh? She looks a likkle innocentish in 2017
Caption fail. Ntn change but the hair part and make up
She broad like Dutch pot said way. Suh wha change???