MAN SHORT A FARRIN YES

So met dah boy here walk n con woman fi a living if u can’t give him anything him don’t want you and dirty tan tan she everytime she come a Jamaica she rent car give him and nuh stop spend… But wait a long time me nuh see him baby mother Inna dance hall a wonder a weh she deh? tantan need fe stop walk with her p**y pan her 4 head she just walk and f**k so. When she out ya she f**k like dog now she deh America she a f**k down over deh. me wah know if a keep r pussy can’t keep a man Meck she com all the way a jamaica fe cocky.a wah tantan nuh man a foreign nuh want you? Mi sorry fe you and da boy ya you affi go work extra hard fe teck care a him cuz him love gal things and as soon as you stop gi him yo things a that’s when u and him left. Woiie met this wah more people if a so man hard fe get a foreign I dont want to go there

tan

54 thoughts on “MAN SHORT A FARRIN YES

1. Stay bad trangender ugly Polly. Elephant twin Polly.. Man looking Polly we know a you send this in!!! Go finish your CNA work you to ugly and idle. A you first start mine the man so why you vex cause somebody else money taller than yours? Polly you is a dirty batty man behave yourself. We don’t like dirty battyman inna dancehall so we don’t miss you.

2. Him look like a 4 pound pluck chicken. Girl dem prolly love him chrome skin or whatever Deez fools calling it now

3. Why Polly don’t send in her self bout how she take Asia out a school to come a Jamaica to watch Raymar Cocky the boy not bringing her or carrying her. All she do pan snapchat a make the little girl talk bout her father Polly you highly sad

4. but senda nobody no want u yah neither stay a ja, and count strokes, or suck man till farina come dung and u get pup eena, sex good fi u heart we who travel can choose from the 2 farrin and or Jamaica, u sound boring same way so u f**k

5. Leave di yute alone mek him nyam out dem rass money. Wen di gal dem a nyam out our money unu say anything. My yute jus Gwan nyam out dem likkle money jus don’t nyam out dem puzzy fire fi tht.

6. Polly a you & tan tan mek him feel like him a somebody man a fuk out him dutty batty so a shit uno really a war Fi get Ina uno pussy …tan tan and Polly need some clothes if you put them together them don’t mek one man looking Polly and gogo looking tan tan why uno nuh stay up yah and fine man uno go all the way a jam down Fi man shit uno up

7. Polly give up now nuh .yo look good and shape good y yo even mek it reach yah so ?????? U working good $$$$ and taking care of ur child by ur self y u av to be here with dis uncivilised bitch who carry money from State to state for a living and she still can’t level up . and dis guy who’s only a sperm donor with ntn to his name get it together Polly

8. A dem tings yah mek kno unnuh nuh hav sense.

Man weh ppl claim a f**k man and from u look pon him it obvious and a dat unnuh a kill up unnuh self over.

Go look pon a descent man weh hav him ting lock, all wid unnuh dutty past me kno one a dem will tek unnuh up and dust unnuh off and mek unnuh kno bout good life. Stop a war over batty man wid ntn to dem name weh unnuh haffi a mine!

9. @spice yes the Gyal married see dem Gyal Deh a dog from long time but then again maybe a just her papers she married Fah

10. Sweetie’s a dog shit Polly a lady Fi r Polly pussy stay unda r foot Sweetie’s pussy deh all bout pon phone,facebook,Instagram all over di world r pussy deh from Polly ago school she & suck pussy bumbum a f**k n him know she a lady Fi dat shit call r self Sweetie’s weh who nuh f**k r a who nuh wah f**k cause all landing fire f**k r and him say she suck him cocky Sweetie’s yo cah walk Ina Polly shoes nuh day .my sista a lady Fi you sell f**k gal

11. Polly a yo baby fada but from him name call pon she you don’t need to go back there HIV a call pon r name a that’s why j nuh look pon r cause him hear n say to Apple say if a that she a war wid him fah if him look like fool afta him nah run down HIV she walk and f**k and don’t have nothing but a big head and a big foot j say she ask him Fi buy r shoes and when she tell him r size him say him couldn’t believe

12. DWRCL she ago start pray on Facebook now or play gospel and cry like she good just look out for it tan tan go & rest your pussy

13. Unuh just a bill story pon the girl..the girl married an har man take care of her what more she could a want unuh come off a the girl man an u dirty man looking Polly Gweh an stop write up the gyal name cause u don’t know nothing bout the gyal Abu alone want u man me not asking any question me know sweets nah take him..cause she love man wid money

14. True the girl married an a live har happy life unuh bad mind an a try bring down the girl unuh go stop it mon

15. Animal hand Polly ova Snapchat a make plenty video about whats commenting over here it hurt her omg lmfao!! All bout she ago delete people

16. Nobody but chop up chop up Finey send in this tru she make the news Wah day she a look company Finey why u don’t take the time out an go feed u family them??? Eeh dirty girl why u don’t go an look a live fi elevate u an u family them why must u be so messy..but me know what it is unuh Wah mash up the gyal an har husband tantan a so it go pray fi them, unuh fi member god no like ugly

17. Y’all stop writing the girl name an making it seems like the girl writing stuff about Polly cause the girl don’t want him tantan don’t even fast pon him…him go tivoli everyday fi the gyal see him an the gyal don’t even fart pon him

18. The girl married unuh stop this it don’t look good,the girl is not even like that look like she don’t even into the loud thing all me see she put up pon har Facebook is har family them an her pictures I never see her put up a comment like she’s arguing with anyone..don’t try bring down the girl

19. No story she’s a prostitute and even you @anonymous no that she just reach foreign and she f**k suck in every state and not even a good shoes on her foot look at that dress now for a girl who f**k so much and hype on Facebook and talk like she lives here over the years I’ve been here over ten years and I never try to change the way I speak so tell me why this bitch acting like she’s this born American bitch well all knows how you get here you had to f**k your dad bestfriend just to get here & by that time she start f**g the other friend I don’t see what she keep f**g for because she don’t make sense and she always wanna f**k with people man like how she f**k with my friend moy but she’s gonna get what’s coming to her you backstabbing bitch

20. The whole a unuh a key board bad gyal why unuh never put it pon unuh snap unuh fb page or unuh ig page unuh name the rest unuh run come over yah so a look help fi bring down the bloodclaat Likkle girl tru the girl a do better than unuh an a live har life! Finey u pussy stink EVERYTIME u use me bathroom me affi spray out in sh before me use it an me nah tell no lie pon u but me no know how ur pussy so stink an public hospital a ur back yaad go fix u old before u come put up the bloodclaat gyal

21. me deh ya and a watch the little mixup n me don’t like Polly but girl up a the top take the girl baby out your mouth! U unnecessary bad with that

22. @Anonymous u a write bout the gyal f**k over u friend how the gyal f**k over moya when a the gyal put up moya, when moya mada put har out u an moya come suck out the gyal pussy moya walk an cotch like dog moya is a nobody an the whole a new york know that..moya is known as the girl weh walk an catch all bout so no come yah so bout u friend moy moya stink inna real life go bathe u an u friend the gyal proble sit down a cry right now cause she no like mix up the gyal nav a time fi this stop call the gyal pussyclaat name an go find a book an read or go look a cocky fi suck as usual unuh low life motha f**ka

23. POLLY UGLY NUH BLOODCLAUT WHO REALLY BREED SHE THOUGH.. WHAT A GAL LOOK LIKE DUPPY BAT. THANK GOD FI DI MONEY WAH SHE GET FI DO THE BODY UP CAUSE HER FACE DOES HER NO JUSTICE WID THIS BAG A MAKE UP.. POLLY YUH LOOK LIKE SCARECROW… WHAT U NEED TO DO IS WORRY ABOUT YOUR DAUGHTER WAH YUH A TURN INTO BIG OMAN FASTER THAN SHE A GROW. STOP WORRY BOUT YUH BABY FADDA WAH NAH LOOK PON YUH…. EVERY GAL RAYMAR DEH WID POLLY WAH WAR DEM.. POLLY GET A F**G LIFE U UGLY PIECE A SHIT, GO AND DO SURGERY PON YUH RASS FACE, HOLLOWEEN A COME UP U NEED NO COSTUME.. POLLY NUH MEET DI RIGHT GAL YET FI F**K HAR CRAWNY MAWGA UGLY ASS UP…. DUTTY POLLY WAH WALK AND SELL PUSSY LIKE FI MAINTAIN A FOREIGN… SUCK HOOD WALKING DEAD POLLY GET A LIFE

1. You bitter tho,clearly you do not know Polly cause I have never heard her name call on any of those dirty lifestyle

24. Michelle stop call finey name over here .my sister don’t want no friends and if you have something to tell finey go tell her don’t come over here with it you girls use to be friends my sister have us she don’t need nobody on her side.pray sis rain don’t fall on one man house top

25. Look here nu sum a unu really illiterate and dunce wat does the girl bby has to do with this?? Hold on a unu a send d pickney guh school or wa?? How dat affect unu?? Mek d bby strive in peace unu too nuff a know unu wa know d gal business unu agu get d shock a unu life bout tek pickney outa school… den again how polly got involved??? N why would she even send in this?? This girl isnt the first girl raymar dated from him a polly bby fada so why would she sen this in?? Smh unu just love gi ppl bad name eeeh mon unu sad like wen pickney fail dem cxc!!! Unu cum affa d girl name Polly nu give a fuk bout Raymar.. d gurl a live her life n pitty unu nu kno say a raymar a mad over polly…. kmt it upset mi cuz polly ca live in peace cuz a him yet still unu a mek it look like d girl av a prob wid him smh unu fi kno ppl b4 unu tek liberty a dem and im talking facts i know this its her bby dad but she carea 0 bout him n him gal dem cuz he will never change n dats why d girl a live her life with her child which raymar plays a part in.

26. My friend lived with her when she doesn’t live anywhere for herself moy was just being nice to that bitch and all she gets was backstab from her .she knew moy knows about her and j so she taught moy talked and the funny thing about is that she keep telling everyone that she knew him from Jamaica and they use to f**k from out there so how she’s gonna blame her for something she keep telling others and if you don’t know her don’t say shit she’s very sympathize in a hypocritical & will look you in the eye’s and do you wrong because she did just that to moy & then tell people about moy badmind her for what and this bitch don’t even have a job or go to school the only thing she does is sit in the shower and video herself and paint a picture like she’s living life when we all in new York knows it’s a lie that’s why nobody looks at her .she blames moy for all her dirty acts she be carrying money for drugs dealer and taking pictures and posting to look rich and if moy was the one who talks about it she would call the names that you traffic the money for bitch get a life you dickhead

27. Raymar suck out Polly pussy talk bout that a mate yah look Polly av time fi u n him ,him live n Polly fone like dog a call bout bby like him a do something Fi bby Raymar yo cah get Polly pussy Fi suck out nuh more

28. Polly a my friend and the world suppose to know when Polly a class she class and don’t care and talk some things this too boring lol and leave the girl daughter out of it Polly a look pon raymar fi even a send in story pon pinkwall bout raymar and gyal? Kmt

29. Raymar a s star boy!! F**k them yes n tek dem things… Him f**k from fren to fren! Him usually f**k Michelle then him f**k finey n him f**k tan tan all these girls a fren but tan tan n shaulene come Jamaica n shaulene introduce tan tan to him as har man n as shaulene go back a foreign tan tan f**k him smh… Mark u all these girls r frenz!!

30. My friend Polly salt though all when it don’t have anything to do with her the people them involve the girl and her clean baby,then look pon the amount a nasty gyal that boy take a dah Jezebel here Polly ago want put up kmt

31. Dirty stinking tan tan wid her pussy pon her farid from raymar can tek she him gone to the dogs nobody down a tivoli ya suh nuh like tan tan her family alone tan tan a dirty germs she tek Every man on God good clean earth and who not refusing her is who don’t know her Kmt tan tan pussy a leak like truck tan tan pussy tongue long like mi living room carpet dah gyal ya file dirty till it can’t dirty nomore tan tan need to go and fix her fingers weh she a walk and hide her bruck up fingers them tan tan a people Man U take and them broke up your fingers them soh? Dwl woiee

32. All tan tan do a walk and borrow people clothes and she claim she a hot gyal every dance me go over here and see tan tan either she have on somebody shoes,somebody dress or somebody hair me can’t bother wid these young girls wey claim them hot enoh dwl tan tan is a sad whoring gal enoh then again she a whore and the boy a whore

33. me know tha boy here and if you can’t give him nothing for sure him don’t want you him must go look work when tan tan deh a Jamaica wey day she affi rent car fi him drive no question about that then gal ya love mine cocky lol

34. Tan tan love gwan like she a bad gyal true she have the bag a dutty family them behind har but tan tan a idiot gyal mi want finey lick off har face nobody inna this world don’t like the gal tan tan a you a write all a them comment dey you mixup and dutty like the boy baby mother good a not even see you me want know har fi tell har your dirty deeds

35. No man unoh sure tha boy here dey wid sheeeeeeeeeee dah germs bag dey? From him f**k tan tan god really a com cause the mount a dirt dey pon dah gal yyah name!!!!!!! She tek man like stray dog dwl all AIDS call on tan tan namE jesas christtttttt!!!!!!! Young man run for your life if you know what’s good for you

36. Dirty battyman Polly all your back suppose to a hurt you and you eye them suppose to big and tired cause we know you don’t get no sleep last night. Polly why you sidung over here a comment back to back you chip get lick fi 6. You is a dirty battyman bout class. Raymar love likes so no doubt him might suck pussy but if him suck you pussy we know him no fool so you must suck him hood and that a common assault so tell your sister stop beat up her finger them cause not even the blind you can convince say you have class. Ugly Polly the man them a talk say you look like them. Polly face sell a merica please to buy one all YOU friend them a talk. Further more stop tell them you business them say you too lie and them don’t dig you. Them stay classing you in private chat when you come with the lieing in the whatsapp group. Keep to you self and you ugly sister them cause a them alone naw class you a road.

37. Shaulene so a who you now ???? You Neva no yo nuffy introduce gal to yo man ??? A somebody you wah no say you use to f**k him to cause ur name Neva mention so how u reach ova yah so ?????

38. Tan tan you keep calling my sister a boy take a good look at yourself Raymar call Polly last night and cry and said if only she knew what’s going on big foot girl with your size 12 coming from Raymars mouth in his voice is the first time something like this really happen she’s just some kind of destruction yow and all my daughter name a call yowwwww if dah gal deh no how mi hate r right now yowwwww lol you should no that tone of voice bitch your nothing but a use condom and that you will always be.if you knew my sister you wouldn’t call her name she was brought up unlike you who had to f**k your way to where you r and your still nowhere so your pussy is useless bitch take me sister name out your mouth!!!!!!!

39. How raymar fi a struggle fi money when him father a top millionaire in Jamaica have business and houses and hin father even buy and him siblings houses mi no believe him a struggle like u guys say

40. Prolly allllll the write u a write the gyal nah carry are bring u the time u over yah so a write why not go put raymar cocky inna u draw corner an stop call up the blood claat gyal name Polly Polly mr Polly kins the rate how u baby father hate u not even a suck the boy want from u Polly go pray u life sad fi a young girl

41. me know my friend raymar a top man him no inna them groupie thing yah Polly u a the man baby mother an we respect that the man rate u as him baby mother but him no love u him love that little girl me a tell u him go hard fi har, how she fi rent car fi the man when the man father own cars on top of cars an chucks on top of chucks get unuh thing together man an ease off a the ediot thing..the gyal have har money yes but she nah mine the man!!me nah lie me deh round tantan nuff time an see how she role har thing no normal me nah go lie she humble an seems like a nice girl but weh me a seh still just done them f**y yah

42. Tantan is hated by the world so me never expect unuh ago seh nothing good bout the girl unuh need fi shake up unuh folly grounds an grow the f**k up

43. Polly move u man hand,man head,man foot,man face,man body looking pussyclaat from over yah so’ u can walk inna tantan shoes kmfbt pollyyyyyy u brokeeeeee inna real life me askkkk bout that me positive bout that, if tan tan want take up raymar an mine him a fi har business that but no butt shuffle an no bloodclaat water nah run from me mouth raymar want up me friend……bayyyyy full stop back a that Polly u an the buddy mouth weh send in this a look a story but tantan u make it one more time again Polly just mad cause the refine than har lmfaoooo mr Polly just stop it no man tro Kmt…come to think of it the two an them look good together Eeh mama lol

44. Polly not even a look pond oonuh over here u guys stupid raymar have a bag a girls and you never see one over here yet so a this the girl ago put up and a diss her baby father and she and him good Kmt oonuh leave the girl must one a raymar gyal dem put up this me tell Polly run him eno cause he is no good

45. But met i know him FROM LONG TIME HIM LIVE NARE ME YARD RAYMAR ONE THING I AV TO TELL MET YOUR GAY GAY GAY GAY GAY AM SURE FOR. FACT! HIM NO JUST F**K THEM GAL YA FI SHAM A SHIZZLE AND CHAD HYPE GIRL HIM F**K AND MINE CHAD HIM BUY ALL A CHAD SHOES N CLOTHES DEM FROM HIM A GO SCHOOL HIM. F**K THE TEACHER MAN WEH LIVE A PORTMORE HEY THEM GYAL YA PUSSY WAH CLOROX BEACH METTTT WOOOIEEE A WEAK INA ME KNEES

46. This man has so many women…at shizzle Sherlock party “picture perfect” his canada girl get her face bust fr one girl (don’t no a who) but someone video tapped it…fight was wild and it was over raymar…an Him an the girl fr canada still dey

Leave a Reply to Jr Cancel reply