MAN WITH THE LATHERED PANTS

So this little suck p**y boy a walk a call me name pan tree Top. Dj tell the people dem the truth tell dem u suck p**y tell dem man wi f**k you cause u love likes. Tell dem say a me left you cause me cant deal with u an u gal unu come in like cry cry baby careless boy tell the people dem how me create history over u yaad an u gal come see me tell the street say yah see me an a call off me phone idiot boy all u waa do a beg tell big idiot boy all u do a chat how u woman cyaa f**k an how her pu**y stink an how all she do a watch u dj yah waste man me like bad Bl**claat man me a 32 me no want no little boy u tell me how jodi hole big is a good thing me f**k u before me spread rumors cause the cocky weh u have little like me finger.u dj idiot go see the doctor stop walk an sell f**k u is a nobody dj dont want u from morning an now a night bitch me p**y good idiots

12 thoughts on “MAN WITH THE LATHERED PANTS

1. Sender u obviously a dead over the youth else u wouldnt write this big long paragraph bout him and him gal. Move on.

2. @spoon & Needleye…HAHAHA
    What is wrong with a man that likes to eat pussy?
    I rather people say di boy cant eat it good or him is a champion pussy eater, something other than he eat it.
    I cant imagine a man a look me and im interested and he start going down and me tell fi stop. Unless im not interested and him ask, then I’ll decline.
    Or maybe woman think this will stop other woman from being interested because it wont.

3. Hes a police officer yes djay my god him suck pussy him par with drue an drue suck pussy like dog dj suck my friend pussy

4. Dj a suckered pussy long time him did da with a gal and she cuss him and tell time a him yard, and the next ting him gwaan like him a superintendent him too f**king hype him face look like pit bull those big dog ugly nuh rass

1. Girl me know suck pussy. Him lie an love beg. Him hype over nothing. Him need a bed. Him mouth stink like dead dog