Manny Pacquiao: Boxer Apologizes for Referring to Same-Sex Couples as ‘Worse Than Animals’
“I’m sorry for hurting people by comparing homosexuals to animals. Please forgive me for those I’ve hurt,” Pacquiao said in a Facebook post, adding he stands by his opposition to same-sex marriage.
U know is 1time me ever met Sizzla n is up by Liguanea plaza. I told him the reason I shook his hand is for his one speech/song…Rasta nah apologize to No batty#*$bwoi!! Manny shouldn’t have back down but I see he is defending his big money payday for rematch wid mayweather!!
Manny nah go win no fight if him keep licking out ‘gainst di fish dem lol… He is always been against that lifestyle……….
Even if he hadnt compared them to animals he would still receive negative press…any negative statements made about that group PERIOD can cause many loses. I have always believed them to be the mastermind beyond the Buju situation. Mi sorry fi Manny bc that group is spiteful and very unforgiving when them ready.
Metti, them ago target him (gay mafia ) the good thing is he doesn’t live in America so them can only terrorize him so much. Respect this man so much. Especially all the houses he has built for the poor people in his country
Sweet mi glad him a hold firm. Dem think dem a go win but dem nah go win watch what God going to do
But don’t figet seh a di US him mek di mass a him money…
Bun dem out Pakki!!!!!
Gay Power! Gay Power! Gaaay Poweeerrr!!!! And it is sealed with the number 9
:ngakak and 11 rub it out
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:ngakak :hammer
Hope a nuh Tanya this bout sealed with the number 9. Unu gwaan play wid God an see
Battyman run di world so dem a try control di ppl dem…. you don’t have to know how to do di stuff you just have to be willing to sell your butt
# 9 is completion
11 is start ova finish and owe one more to go
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi belly ooooooooooo God Met bad no peanut trash
Bout 9 a completion u si how dem bright
Dem batty plug ya u see ahhh boy but I love how to fix that nasty rass
As di dunce people dem wudda seh ………dem a inveleeg…and no inveleeg cyah run did world . Mi notice a whole heap a dem a get bright pan here and pan mi facebook and up to whey day mi haffi tell one a dem seh we nuh ina whey dem ina to how dem a get bright
A so dem bloodclaaat common n bright run dem yes ova here don’t Want no tarpaulin n shit bucket ova ya
Lmao no sah Met! Dedding!
Leviticus 20 verse 13 to the world!!! Nuh bwoy mus lie dung wid a next bwoy, caw it WRONG! All who agree wid de BIBLE, big up yuself!
” it doesn’t matter how you start the race, but how you finish.” Idiot! You can start 20 projects but if none is completed no credit is given