MARCEL WET DEM, WETTING DEM AND MARKING DEM

Tina tell me now ah suh yuh turn fool fi Marcel till yuh guh tattoo him name pon yuh. You always ah throw yuh word off ah him pon IG but yet ah still promote him party and ah show off him name pon yuh body. Him move on so you should too. Him and tamihairstudio deh. Yuh time expire since di military chick. Him dun mek yuh look like fool already now yuh ah mek yuh self look like fool. Nuh one ah him woman dem get yuh party lock off, nuh one ah him woman dem beat yuh, nuh one ah him woman him mek yuh look fool because she did just meet him and dem guh spend valentine day and him bday together while you deh one side. Marcel nuh want yuh. You is a just ah free f**k. Take yuh own advice and mi caan wait till him party suh yuh caan meet him woman.

19 thoughts on “MARCEL WET DEM, WETTING DEM AND MARKING DEM

1. She is such a damn fool.. Tina yuh life sad eeh girl… Biggest whore from bronx… u call she bronx garbage pan.. look like she still fly out fi sell har pussy from har fadda deh yah

2. Lol, a gwan yah today. Tina STUPID yes with the tatoo, but Marcel still f**king her and not leaving her. For the record Tina is not a friend of mine. Tamihairstudio need to run for her life because I know for a fact Marcel ain’t with her only. She’s juicing all the money he can get from her because he loves when woman take care of him financially. All that birthday money you give Marcel Tamiehairstudio. Save your self a heartache because this guy preys on ladies he think can take care of him. Your getting a forward because u a give the most money now.

And honestly I really think he check for Tina, he just can’t have one woman. He’s with other women that no one knows of.

3. Met I was surprise to see not one sent in that him woman kody from Jamaica died in a car crash the other day.

1. Mi raas!! Is she died in the accident with the Policeman on the highway where it was rumoured as to what they were doing in the car before it crashed?
      My God!!!

4. None a unno naw talk di real suss bout him tho. If that drop iva ya bun dung… Unno late eeeh she been have that tattoo but she did a hide it Caz dem leff now him a f**k her back regular since him come from jamaica.. So she decide fi do DAT fu mek di rest a woman dem vex. Caz him put pucha wid dem and not her. But him fi careful anybody call cops pan mi ting mi cant truss dem. And Y she muss she move on if him still a deal with ar on di down low. Speaking of Down Low???… Anyway she and Tami buy him Gucci sneakers fr him birthday. The new nurse aka red Benz now white Benz @hope_is_phonemenal she an him still deh to a she buy the Gucci slippaz him post driving har car. All a di woman dem unoo put up from last yr still a f**k him. Except di one a Jamaica Dat did a defend him on here she KODIAN die two weeks now. Rest in peace wonder Y she die,, him did wrap up a Jamaica wid har January. Jus like somebody say a di hair dresser money a spend now. He is a janitor n thank god him work but do di maths that type a work can’t support that lifestyle so the women always help him out. Nothing wrong ppl can help dem man if dem want. A think a him a telll ppl fi send him in caz inna di week him have tell a fake page @kenitra_Lee fi comment say Tami is not him woman then delete di comment. Him do DAT caz him a look nuff woman an him no want nobody claim him. Right now KANISHA jus add to the list h not even memba BASSA no more… Plus him have nuff woman u hear about 13gal him a deal with n in everybody inbox… Him n tami jus a go official but him an hr a deal long time… He is still married and so is she. I work for airline and him name deh every where we land a him ppl a talk bout. him luv this attention n a could be him tell ppl fi send it in a it free promo for him pawty… As long as dem happy who are we to judge

5. Tamihairstudio have all right to be upfront because after all her money is spending so the party can be possible. Anuh Tina alone a get free f**k everybody a get free f*k. All Marcel good for is suck everybody p#$$y

NB. Please remember Stds.

6. Yes to rass, the girl from Linstead Kodian that died with the police man the other day in the car accident a marcel right out woman. I wondered why no one mentioned him name when she died to. It is here today

7. this idiot gal tina a swear man done pon u nasty gal with marcel community cocky me know u would a reach from me see the tatoo big pussy tina u hole no good all marcel with him stinking foot wonder if it still stink thats why me stop talk to him cause me cant compete me bruck woiee dwl man clowns!!!!!

8. Dirty nasty crawny body Tina long time nowadays sell p&$$y tina shovel mouth Tina Linstead wh&@e. This b#’$ch n har stay bad fren dem is a set of nobody from dem deh Jamaica, no man wife dem marcel don’t want you. Gyal you don’t know when your #1 in a man life? Everything your counted in, your involvement in future endeavors would be priority!!! It’s clear your not…. leave the man alone your only wasting time n money!!!

9. He posted his woman kodian on his instagran and facebook. Rip to her. Him a watch over yah hard, because him go mek video.

Yes Marcel you dont have any money, any body can drive a nice car, all you do is live for the gram so people think your someone of substance in thruth and in fact nothing nuh special bout u. The way how marcel love handout, mi affi wonder what else him would do for money.

Tamihairstudio stop send Marcel ova yah, fi get information. Follow yuh heart not yuh pu33y

10. Wet dem up said speed mi role moggle!!mek sure you using a condom n dental dam.wet dem n bruck dem 4×4..galang Marcel bwoy!!

11. Tina I tell u over and over again to leave this nasty dutty big , foot black rusty man long time kmt he has nothin to offer but disgrace and shame how much time people talk trash …. about u my god Tina me shame a you bad look how far this reach till people all a say u a sell u body wow