MARVIN GETTING ALL DI BOYS AND ALL DI GIRLS

dhq-Optimized
INSTAGRAM TUN UP WID DI DANCER DEM BUSINESS

She now name nickiesha she win st Catherine dance contest and a try trick the world say she a dancehallqueen lol
She a the next bitch she par wid Sher dem and run a do song like artiste she par wid kiprich think she did ago buss but kippo just f**k and pass her on to him friend to f**k har too

She a f**k battyman dancer Marvin from mobay every sun she deh a Mobay a watch him like she get book fe classique watch scrapy DVD you see har every sun dem f**k just for notice and i.g views and pure china clothes
Dem borrow panty. Tights m spray m bra from each other check them pages lol bout dancehallqueen
Now a spice she a run back a now from kick har out a boom the 2 lesbian gal them get had out has she a f**k sher also murdaaaaaa

Har body look like granny look close notice how them dress . skin goneeeeee

0 thoughts on “MARVIN GETTING ALL DI BOYS AND ALL DI GIRLS

1. Sender yuh sound hurt… A u a the hair Pon dem pum pum r a us the fly Pon the wall.. A Wah yuh pum pum nah get f**k n suck so yuh have to a watch out sher n nickiesha…. R a tire she nah f**k u…. Lowe the bloodclatt gyal dem Mek dem dash out dem body… Pum pum fi get f**k n suck… N how yuh know Marvin a f**k batty a Wah him f**k yuh father r bother n dem come tell yuh… Go look a life r a job… Met the sender have a job…

2. Senda i don’t know u or she but u too lie. U cannot fit so much lie eena one story. U too bad man. Your drawz cratchiz goodly waan wash good. Gwey man

3. Not a ting wrong wid di girl body…..i actually think she’s sexy and i luv di way she and her frenz dem dance. Dem badddddd!!!! And mi nuh know none a dem…..suh nuh badda cum tek mi on!!!

4. No worry u self mi danca u badda Dan all a dem a it a carry bad mind a grudgeful caa u have d full package, but mi ago talk d truth a one a u socal friend dem put u up cause since lately u a get more attention more Dan dem wooooooiee dem life sad a pure friend enemy u have ,u tek ova d whole universe and a dat a bun dem upppppppppppppp popped keep hold u head high

5. d wul a dem a some nasty gyal dem wif no pride. d difference between dem a gogo is that they are on the street. they don’t dance, they do theatrics in practically naked clothes and skinout just like gogo. most artst dem pose wid f**k dem already and that’s that.

6. Okaaaaay @anon5:27/sender sooooo what? Me like nikesha and babystar dem a use dem God given talents entettaining people and that by dancing lowe di woman dem and stop worry bout who dem a f**k cuz nuff a wi single/ married women neva.f**k 1 man including yuhself and u r also.assuming that the girls dem a f**k di artist dem.too YUH TOO BADMIND

1. yuh ina army a one plus yuh late, a last week dem reel out all d star gyal dem file and it neva good. d sender nah tel no lie pan dem, dem ano no form a dancer, a who fault yuh fren a f**k battyman. everybody know marvin a battyman except she and dem a gogo, dem live a taboo doing d same shit, pan road na day a wear d same clothes as gogo, so all i did was calling like i see it…yuh big mad or little mad?

7. everybody get dem life fi live and u si dung a watch di gal dem…mi nuh know none a dem personally, but dem can dance…mek dem gwaan dance and f**k a fi dem ole…from wat I hear Kiprich f**k anyting so him cocky have no pride and it nuh discriminate either

8. d wul a unuh same one siddung an watch ppl life everyday but unuh only fly up when fi unuh file and unuh fren dem file start read out. unuh bloodclaat lucky, d woman have all right fi post bout d whorin g gyal dem. yuh don’t like it, bite raaasclaat it. she nuh DHQ an all d rest a dem as some pub lic gogo nowhere recognze that ghetto trash move as dancing, europe take it and put decency to it and it turn out ina dance. a gogo gyal dem….. d page a fi mix up so if unuh can’t stand d heat, get the f**k outa d kitchen…

9. Well mi nuh kno not ONE but di girl dem have talents so y bash di gyal dem? Everybody affi eat a food nuh suh? Its their bizniz if dem want f**k any man! SENDER TO SHOW YUH HOW YUH BASELESS WAH WRONG WID DI GYAL.BODY??? WAH WRONG?? Kmt send it sumn sensible wid credible info next time

10. Why must some jamaican gyal be so badmine ..dem neva ask unnu Fi watch dem p__y Fi dem … What they do is fi dem biz ..and I bet the ones talking look like raggidy Ann ..remove unnu idiot self find something duh… waste.. Dem girls a duh dem ting ..guh bill

11. Okay miss Immaculate, you are too Immaculate to be writing dirty things abt these so-called dirty girls best you leave the dirty girls alone let them stay nasty and you remain Immaculate :cool

12. oh its laminated, the waste crew army came out colorful. in any event people don’t grudge ghetto people, that’s like saying jay-z grudge flippa mafia..get real. if talent is the same thing that whores have been doing for years but now on a stage then i any decent woman should be glad to not have any talent. will someone please explain the different between what these people do and what the women do at any gogo club? doesn’t seem to be any different and gogo’s need to start going on the road and in dance and do the same thing, it aint like anyone would be able to tell the difference. under any youtube video the comments tel yu what people really think of them worldwide.

13. But what happen to Marvin wife??? Couldn’t care less but she does make everything to obvious on IG. She praise him like hes a king, marvin dont even got status like Ding Dong

14. Unu kno dem deeds already y dem file fi run suh unu can dun dem? Smh i for on not interested.. they r not known or doing anything new. NEXT

15. Sender the lady have you weak , that’s what you get when you try to undermined people . Your life is in misery because the lady a give you headache