MARVIN YUH SCHITZO?

IS HOW MUCH MONHTS NICKEISHA HAVE LEF? CAUSE A YUH SEH NINE AND A YUH SEH CLASS UP OOMAN TILL YUH FIGET SEH A BECAUSE YUH DID REALLY FEVA GORILLA WHY DEM CALL YUH BEAST

image1

3 thoughts on “MARVIN YUH SCHITZO?

1. From him nah get him own way him start act up…Marvin need ppl to constantly acknowledge him (think Spice) so will say and do anything, hitch round certain ppl to get that extra boost, or cause one bag a excitement and then go back like nothing happened!

Dem a di weirda set a Leo dem…smh

2. Oh how I was waiting on this here…me say to miself no man how dem no dash dis ova yah same time as it drop woooiiii… Mi say MET IG nearly bun dung due to how SHER a dwl n a drop word bout “where is Kermit” when you need him den pon top of it with all the professing weh him gwaan di only ting NIKI reply with was “thank you” and she repost everybody bday post to her except his but me nah look at uuu cause a long time me did tell u say me no know awah NIKI duh to him but she have a certain hold pon him is like him really can’t leave har alone n she use DAT to har advantage wooii u soon si him get Inna him feelings n remove the post dem. MARVIN NIKI A MAD YU BUT IT TOO LATE CAH SHD NO WAN YU AGAIN