MATE AT THE GATE

lock

BIG UP TO MRS DIGI-NUFF-CHIP- CELL WHEY SE SHE COLLECT TITLES AND HAR MATE A BEAT HAR BAD WHEY DAY SHE RUN GO BACK GYM….FALLA MI FALLA MI………………MS DIGI-NUFF CHIP LOOK LIKE A NERD…WALK LIKE A NERD BUT DYING INSIDE TO BE A SKETEL… ALL PAN HAR HEAD TOP SHE REACH INA 2012 CARNIVAL AN BAY ‘WORLD LOSS’ TALK DEH A OVER HAR SOCIAL MEDIA..MI NAH LIE MS DIGI-NUFF-CHIP- CELL YUH BAD LIKE YUH BOSS KAW DI PEOPLE DEM UPTOWN SEH YUH LOVE YUH HUSBAND BADDDDD AND DI PEOPLE DEM DUNG TUNG SEH……YUH TEK MAN BAD..SUH YUH KNOW WHA ROLE FI PLAY……HAYYYY NUH GYAL WID YOUR NAME NEVA HAVE TAME-IJ INA DEM D.N.A YET SUH YUH IS A REAL SKETEL WALKING IN DI BODY OF A NERD………..*I is only ere to tells you dat*…….. YUH MATE DOES NOT WANT HIM SHE WANT UP HIM MONEY BADDDD.. YUH HOUSEHOLD MONEY…..SHE WANT HAR SHARE! WHICH IS RITE KAW WHEN YUH SEH NORBROOK SHE HAFFI DEH A L—— A PUT IN RERK
ONE TING MI LOVE HOW JAMAICAN PEOPLE FAIR…KAW CHOO DI WHOLE A DIGI DID KNOW BOUT YOUR BUNNIN TING……………. DEM NEVA TELL YUH BOUT DI BUN YUH WAS GETTING… DI WHOLES A DEMS DID KNOW YOU IS GETTING DI BUN A YUH LIFE…NOW YUH FIND OUT YUH RUN GO GYM AND A WALK AND TELL PEOPLE SEH………YUH A GUH DUH YUH BRES AND YUH BELLY…….NOTHING WON’T CHANGE YUH LOOK MI LOVE….YUH BORN BORING AN YUH A GUH………..*fill in di blanks*

MS INSTAHAPPY(a dat yuh se) WHY YUH A DROP WUD PAN ASHLEY YUH MATE? YUH DUH YUH HAIR YUH TALK UP BOUT YOUR REAL HAIR AND YUH NUH WEAR WEAVES LAWD MI BADDAYYYY…YUH GUH INA DI MAN PHONE AND SEE ASHLEY A TELL DI MAN SE SHE WANT HAR $65,000 FI PAY UP HAR RENT! ALL OF A SUDDEN YUH RUSH UP PAN ISTAGRAM A CALL OUT SKETEL AND RATCHET AND YUH A RUN WID DI TWO TITLE DEM SUH DI PEOPLE DEM A WONDER IF A YUHSELF YUH A TALK KAW A CUDDEN YUH MATE!…….. DEM SEH YUH FI COME OUTA DI GYAL BRAZILIAN HAIR BECAUSE IF YUH FACE HAR SHE GWINE TRAMPLE YUH..YUH MATE DUS A DUH HAR 9-5 AND GI YUH DI 11-7 SHIFT………KIP YUH SHIFT KAW GAZA RUN OUTA SHIFT YAH NOW.. SHE IS A MODEL NOW YUH RUN GONE A GYM BUT SHE SEH NO CHILDREN TO HAR TING SUH IT LOOK LIKE YUH HAFFI GUH DUH ONE A DEM SURGERY DEH…… :alay …A SHE SAY WHITE MAN TUH HAR CATTY(suh she haffi mek sure one size fits all *wink*) KAWS DEM BANK BOOK GOING RITE TO HAR PAKKIT! SUH YUH CAN GWAAN TALK KAWS HAR RENT…….GATS TUH PAY AND HAR HAIR NAH STOP WEAR SUH NUH WALK AND TALK…..FACE HAR KAW WE WAA KNOW WHO BADDA ROUN YERE.. SUH FAR A BAY TEKKA YUH WALK WID…..L–A …A—A etceddeh raw etceddeh raw AN DEM NUH BAD…#ASHLEYHOWYUHDOIN…*Wendy Williams voice*..

0 thoughts on “MATE AT THE GATE

1. mi lst in translation give mi a hint nuh please Ms. Met. I am clueless on this riddle. Is Ms. Kitty yuh a talk pon di fuss one ?

1. Look fi digi events and de most up inna camera one you shall find….kitty?nopses…yendi?…nopses

MET SLOW DE HELL DOWN WIDE DE METTING ME LATE AND CANNOT KEEP UP…ME HAVE FI GO UP ALL NIGHT FI READ DEM…Chooooooooo

2. I just came across a picture of the happy couple… Dat was before Wurl Bass started wearing the twist hairstyle. Dem look very happy together! LOL

3. she lose a lot of weight fi true ….I see that is why there is so much crime in Jamaica and why things are lacking for children. These women only like to keep parties and meet other women who are so called elite and create a social circle of pretense. I wonder if she will have her day in court? Just another black lady that has misplaced her crown.

4. Ispy me a wonder if a S.Curran bcuz me kinda lost tract from the last post. Met can u tell me r give me a hint to pls n tonks

5. She is really a wanna be skets, mi see woman a back her up and bubble pon her. She seh no ratchet, skets cah tek her man.. Woooiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee mi seh deh topic here a shot like wow!! Which Ashley Met??? The saga continues…

6. HEHAAAAYYYY, a me a the real, Skettel, suh, how miss Digi nuff cel chip a drop it like she hot, suh miss Ashley is a model, is the white man she take over, Met a what ole heap a work u a give mi head fi unravel the puzzle, come Met just make it a little clearer, please and thanks mam.

7. Let me see if my translation serves me Kerrek…….This is Part dos to “World Boss” Groupie, verdad? So while she was giving her white Husband bunn she was getting Bunn from her white husband with Ashley the model who is collecting rent and hair money from him…
    Oh what a tangled web :hammer

8. Shelly Ann Curran put Ashley Martin the designer/model on blast a few months ago on Instagram and twitter regarding di matter above

9. Ashley a mi gyal for many years now and she mad chill, and if I were you Mrs Curran I would worry, worry… She don’t play and if she really mean fi tek him yuh case tight…

10. And a cudda never the man wah bring her out fi her birthday and she have har flowers and things… A right yah suh pop right dung

11. Heyyyyyyyyyyyyy is not that man took out ashley fi har birthday oh and Anyways I have always said, it the gyal weh name Parisinfinity and Ashley whole a dem a secret bloodclaat escort enuh dem just sell dem pussy pon di down lown to the highest bidder fi look hype and rich. Dont be fool by the hype people.

Ashley a better you go pay mortgage with that mi lub.

1. Ispy she cool as shit and Ashley ongle date white man. If yuh talk to her she nuh shame she wi talk exactly wah she do. Ashley is a forward gyal from she deh a Hedonism as a play maker, nothing wah yuh seh nuh surprise me still. Ashley are you a escort now mama???

12. Well likkle after Shelly start to dash wud and post Ashley pics and say Ashley bribing har hasbeen, Ashley posted a pic of the white man she was out and about on the coast with and it wasnt Shelly hasbeen! But to how Shelly was behaving I never think dem would separate….. Well maybe its because of other matters!!

1. Listen she a di leader of the pack I dont kno whow she nuh mek Pink wall yet that gyal is a secret escort and Bobbeisha just a run in pon di thing. Dem life saddddddddd

13. So is who name Ashley?? Weh mi can find a pic?? Metters run in mek mi finish solve di RIGGLE! Laaaaaaaawwd Met mi wah shake off yuh hand!!!

1. Met why CindyR? lol

Also…..please to slow down…lolol. Me can’t a monitor and vent so much things at once.

1. Awoah mi see dis girl inna so much party pic…now mi know ar profession lol. Look at dat.. All who up top a defend ar memba say when u lay down eid dogs u mus ketch fleas so watch unnu self…an how she an spice fava so dwl

14. Is how this miss mi mi a look through Shelly instagram photos and she a post how no ratchetgyal can mash up this a wah di claat.

15. Yes ispy me alwys wonder pink wall nuh knw abt her yet. Bobbiesha is a nxt sad case. Paris say she open up salon a hwt mall. But u need fi knw abt them new groupies here. Also a wonder y bobbiesha nuh tlk to toniann n Julia. She nicely a do up Julia but can’t do up toniann. Toniann mussi have her secrets dem

16. lawd my fingers getting tired of jumping from story to story now. Shellyann my dear you done mek Kartel saltup yuh hole so Ashley might just knock you out of position.Wait til Ashley tell hubby what his wifey been up to

17. Met due to how me go google the name and the first pic me see come up a she and her world boss at YVA a don’t look no further.. What a way she brave

18. Mettttttty after furtherr perusalling of mrs digi nuff chip cel twitter page….u no see de gyal a say she were saw Lizard in harbour view!!!!!! She and gaza slim can see duppy it seems!