MATE, DI MAN LIKE A NEXT MATE

Yes big dutty Aneka, stop walk n interfere in a people love life. So it official now fi all who weh did a wonder weh Aneka money did a come from it:: a d (Edited) a him a mine her and fi know say that man married to (Edited) and have pickney with her. You vex with Crome because the (Edited) man did a look r to and u couldn’t stand it. So u tell lie Pon r and it mash up d friendship.. Go look wuk big lazy Ediot gal and stop party and bleach Pon the gal man money. And some a unu man too dutty and Wukliss to cause dung to the blind see say Aneka a wh*re house and Skettel and a so unu go road go sex tom, dick n Harry n bring disease go give unu nice clean woman a yard. But unu look ya to NUH wife and matey in a same outfit… Woiiiiieee smaddy tag (Edited)

wong-Optimized

12 thoughts on “MATE, DI MAN LIKE A NEXT MATE

1. Which one is the mate and which one is the wife???? I assume the mate is the bleach looking one and she must have an idea what the wife have in her closet because of the husband… I don’t blame the mate I blame the damn no good for nothing husband…

2. A NEXT GAL.OUT DAH ..MR CHIN NOH SELL INNA 2 .. ….A 3 HIM SELL INNA SOH WEY D NEXT DRESS DAH …FIND IT AN U FIND D NEXT SIDE CHICK

3. Both ladies a say one in that outfit! I could care which one a which at this point sender. Sender, you mad cause the mate cut into your time schedule or christmas cash? lol Girl, this union look like it lock and you’re out so go elsewhere.

4. Lol this is funny as hell ! Yes I agree Aneka would be interesting if she had a job or something to her name, until then blahh

5. Lol…. The wife go Paris go shop, Aneka need fe get her visa now so she can take plane too…. 2 a them have the same leopard print Bridget’s too lol…. Mr Wing love big nose woman, cause two a them nose a sweet pepper, & the two a them love lace wig lol them have a lot in common