MATIE A REBEL

***WE DO NOT EXPOSE PEOPLE AND DEM GREENCARD/IMMIGRATION TING ..IN FACT WE DONT CARE, MATIE IF YUH HAVE A PROBLEM WID DI WIFE WAIT FOR THE DIVORCE TO COME THROUGH :nerd ***

Omar (Edited) go buss business marriage fi get greencard and wife a come pon FB a post like dem deh fi years and nobody no know bout she!!! But Omar yuh really f**k up with (Edited) and make she nuh help u get ur papers but mi think u say u sure she ago do it caz a yuh baby mother and unuh love each other.. So want happen?? The wife need to slow har roll and know say a nuh fi har man caz she only have the ring and name but omar live a house with one a him next baby mother weh no have no papers either and as him get wah him want from the wife a di baby mother ago be the next wife!!! DAMN DUMB B*TCH MARRIED AND NUH HAVE THE MAN KMFT!!!!!!! OMAR STOP TEK THE GYAL FI FOOL CAZ U KNOW A GREENCARD ALONE U WANT!!!!

5 thoughts on “MATIE A REBEL

1. A yuh a di bloodclaat fool!! yea u miss big eediat babymadda…stay deh a wait fi man divorce an come marrid you…. what a eediat! yuh sound like a f**kn clown… a wey crowd deh fi come laugh afta dah big foo fool babymadda yah. look like a di whole a yuh lef inna ur mumma why yuh cyaah tink wisely an go find a man fi help ur self tuh…..mek a tell yuh sumting di min him divorce :nerd dat a if him divorce and go marrid you hunnu unda investigation suh stay deh…. As a highly Pinkwall consultant tek wah bloodclaat mi a give yuh….. is alright tek dah free one yah but di next time yuh send een :nerd cause mi know yuh ago send een again mi a charge :ngakak :rolleyes:

2. Met nuh easy :ngakak met call di good good babymadda/wife2be Matie a waaaah roll in yah. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. Most a him babymadda dem cayliss, especially di last one…a run down fi breed fi man wen she done av 3 pickney areddy…big bloodclaat cayliss gal poor she deh deh a wait fi man get divorce, if him did want har him woulda marry har caz she a citizen

4. Everything unu draw di oman inna…. unu a wah man. Nuttin else nah keep ? Who the hell is Omar him is only somebody because a di Excelsior group and he didn’t even go to Excelsior. Weh bruk an hype a guh. Di last baby mada a work and have har papers and a live har life. Unu eva think that she didn’t get married to him because all wah she went through when she got pregnant ??? Seems to me him did have more to gain from a marriage than she did so it must be a reason why she didn’t marry him. Don’t say he didn’t want har that’s why he didn’t marry her because we all Know when it comes to green card man married yuh if him want yuh or not. Di Excelsrior celebrity dem weh can only tek Pictuure a farrin need to sort out dem self before Trump head tek him and stop faaaas inna people business.

5. If Roxy did want to married Omar to give him papers she would have done it long time because mi know for a fact say him ask har over and over and she said she not doing it caz how him treat her wen she was pregnant and the fact say him live a him yard with another baby mother that have no papers either!!! So why should Roxy give Omar papers??? As far as I see it Roxy don’t loose anything caz at the end of the day Omar is still here baby father and dem is still Frens!!! Everybody know say Omar only go married fi get him papers and all the hype on fb on his page is jus a front for now!!! The 9 days talking sooon done caz Omar is a nobody!!!! A wonder if the wife know say the next baby mother weh him live with a breed again !!!! Thumbs up Roxy for not making that stupid choice to help him caz u don’t do it and dem a chat and if u did still do it dem would a still chat so make the dutty boy Omar gwan hype caz him a hype and nuh get the greencard yet!!!! This is Omar third marriage fi greencard so let’s see if the tough face ugly wife ago give him caz all she so stupid a come pon FB a post up wen the man live a house with him baby mother!!!! Go sit yuh ass down greencard wife caz as Omar get that there will be no more u!!!!