MATIE A REBELLLL………………….. UPT CHRONICLES! PART 1

MeccaOfStyleA20110529WS-Optimized

DIS HAFFI BUS UP INA PART ONE AND TWO………..IT TUH MUCH OO

I have the story bout the shelly an Ashley mix up. now the truth is shelly did a give har husband bun all when har pickney inna har belly she a f**k bought di place is not only Kartel she did a f**k nooo more out deh , the lickle young boy from town weh she did a mine yes talk di tings dem nasty shelly the dj dem dutty gal and you drugs man weh just come from prison. you don’t even know who a di real father fi one one a you pickney the digicel man married to you so him can stay inna Jamaica him buss you, you did a run dung white man to but non a dem never want you because you fat and stay bad no bloodclath. look how yu teeth dem nasty. if you a good up wife why di man cheat pon you sooooo often why you get tracy from ****** fi hack the man account and get all a di messages dem , gal you hole no good the man seh you nasty cannn cook all you do is cuss and have internet war you seh you a wife and a go dance and skin out when di man a top man a digicel ?

The man no want you and fraid fi tell you , you and di man a have problems since uno married him seh you a him biggest nightmare, shelly a no only Ashley him a f**k a bayyy afta Ashley an him friendship dung him start f**k mi fren mi good good pretty fren when you know and a you instagram fren Ashley a STALE NEWSSSSSS ,look at you bout you do breast you shoulda do you big p**y to, you and your nasty life gal get a buss and f**k wid people every body you f**k wid shelly you have no class and seh you married and inna society the kartel video wid you deh bout long time SHORTY FI MASH UP YU BLOOD CLATH been out LONG TIME UNO A TRY MIX Ashley TELL THE BLOOD CLATH STORY HOW IT GO MI AND Ashley A NO FREN BUT THE TRUTH IS THE TRUTH Ashley she love white man yes Ashley say dat all pon tv the world know when mi watch har a say mi she da gal ya real and brave but she say itt a no breaking news , at least she is real every body who know har know dat bout har is not a secret a she tell the world .

Shelly you man look Ashley mi batty man fren and chin was there when him give Ashley him number and tell har seh him like har fi years him tell har seh you and him not f****g shelly him seh him live a miseravble life and want to be happy because you too loud and cantankerous and no have no class, di man tell mi fren di tings dem him she Ashley a high maintance so yea Ashley was there when you and him a have problems so di man treat har nice , mi hear she Ashley have all the things dem weh di man write bout you di man tell mi fren seh you tell him fi call Ashley scammer fi save face Shelly you see Ashley hair always fab check how much she spen pon har hair ask Rapunzel mi see har round deh and she order the long, length mi hear she a seven bundle a hair she wear and teck dem out and give dem when the $55,000 canna buy not even har hair .

You get pregnant and mi hear seh him neva want another child , a him run dun the woman and guess what you a f**k wid Ashley when Ashley and the man never involve like dat cause Ashley always have har man the man and Ashley f**k yes but she neva want him shelly the man shower Ashley wid money big bloodclath money the $55 ,000 when you si find out how much him give har before dat, she no broke a bloodclath get di story right before you post.. GOOGLE har name she a big famous designer one dress she sell a 700 us dolla , the world know har she de pon Tyra Banks show she inna us magazine she di pon CBS she a big celebrity . shelly you vex because she hot and classy and pretty no bloodclath bought browing weh color have fi do wid beauty, you brown and di man still a cheat you are so f**king dumb

The girl bill har sell get the story right she did deh wid an ambassador yes she have nuff white man fren you never see Ashley out wid woman all five white man so what if she love hang wid white man she nah hide uno a hide and do uno nastiness she has friends leave the bloodclath gal, all a di gal dem a try fine a white man now cause dem no wanna work at least she own har own business every gal broke at some stage so what if she broke one day… you know how much fi har rent look pon har facebook page because she no hide nothing she is class to you bout house hallo!

Ask you mix up friend dem who a sleep wid di people dem husband she go a Ashley apartment all Tdoi while fi borrow clothes and no return some a dem. Ashley fi blast uno bloodclath and talk di story and show up uno dutty life a should a mi a bloodclath Ashley no matter if mi inna di public eye none a uno not shelly and har fren dem nahhhh do mi so and mi no bloodclath answer sometimes you afi get gettho pon dem rat bat yah mi see picture a har apartment it look good no bloodclath har bed enough fi four people before you try look good fi bring har down meck sure what you say make sense, no meck up stories people a no fool , har fridge no empty noo girl you no si how much dinner party she always a have you f**king fool….

Har whole life de pon instagram an facebook she nah hide har life is a good look dutty badmind shelly you teck mi fren man when you pregnant now a your time Shelly ,weh cann hole har man and a blame people go look fi the other gal dem when you man a f**k and pay dem bills Ashley don’t even see you she have a big rich man yes she cut off the head because the good life she a live one a you fren write pon har picture seh she gruge har cause har man love har yess people look pon Ashley page she look hungry Shelly noo

Guess what she have him picture of har man a kiss har pon instagram and facebook so she nah hide , she no want marriage man run dung Ashley like ants she look f***king good and a dat a bun you and you fat fren dem shelly you so you a stave you self and a go gym fi look good it nah go last you come from fat breed learn to love your self.
when you man cheat pick it up wid di man and know it must be between you and your man not social media your a mother of four puls di belly dem weh you dash weh fi di DJ three times, because u don’t know what a man tell a woman when him decide him want that woman more over if him unhappy at home , she she and you ano friend if you man love you why him talk so bad bout you when mi fren a tell how you stress out the man mi canna belive it den you a complain when him stray you should have seen it coming ho you were too busy f**king and cheating on your husband tooo with all the diffent man dem when you pregnant/ GOOD UP GOOD UP WIFE , YOU STAY BAD MNNO BLOOD CLATH is time you stop f***k wid people shelly you a do di tooo f***king long and miss kittyu you need fi leave people business alone you and Renna BSHIT UP HOLE RENNAE MI HAVE YOU DUTTY FILE and go clean up uno life iIF YOU LIVE INNA GLASS HOUSE DONT THROW STONE

0 thoughts on “MATIE A REBELLLL………………….. UPT CHRONICLES! PART 1

1. dont know a ashley saw the pic yesterday never see that not pretty person anywhere before or heard of her …

she’s not pretty at all TUFF N LOOK LIKE A MAN .. i actually thought it was a tranny

1. Sweeet inn di mawning ya. I get it dat Ashley nah hide who she be. Word of advice Ms Ashley buy a lil place (apartment)n fi uself, dem big rent money deh shoulda be ur mortgage.

Shelly fi a gyal whe born fi nuh look good u should glad when man wife u. U should keep di pums padlocked n only him alone have di key. Mi tinks u whole heap a careless f**ks dem is dem to ur insecurities bout u looks, so u a try prove to uself sey u desirable. But guess wha di man dem doan wan u, dem f**k u fi get ahead (like did) or fi money. Bout u have Boutique, u surely not a walking fashion statement s i nuh kno wha kind clothes u can buy fi sell.

Anyways onoo life sad bad wid all onoo a front, but mi love di hot mixup yah in di mawning.

Morningggg Met n Metters

2. WHAT AH WAY SENDER NUH KNOW ASHLEY BUT SHE SPENT THE LAST 4 PARAGRAPHS WRITING A BIOGRAPHY … really???

mi see someobody mention Paris last night if ah Paris infinity da file deh longgggggg
    she’s on alll the dating sites she is a everyday prostitute thats how these girls live dm sell front! all a dem uptown NASTY! mi fraid ah dem

3. & sender so shelly husband look DAWG FACE BATTY MAN ASHLEY KARDASHIAN??? so is a batty man on top of things tooo? lol mucky!

1. no met she said shelly ann man look her batty man friend ashley … lol so is a nedda batty man name ashle martin or wah?

“Shelly you man look Ashley mi batty man fren and chin was there when him give Ashley him number….”

1. wicked, I can see how it was easy to interpret it that way.
            This is the problem when people want to chat/write people business and can’t even string a sentence together.

No punctuation or grammatical skills, leads to misunderstanding.

Sender, before you up in people’s business, worse still people you claim you don’t know, I suggest you learn how to write properly, so as to ensure clarity.

Added to that sender, you just sound f’ing FRIGHTEN of all that you claim the one Ashley has!

2. Morning sorry ur comment went to spam….of course di sender frighten…him don’t have a p…….n ashley claim to have a p :alay

3. met mi kotch rite ere suh wid mi bag dem like qq .. mi wa see da chin deh todeh todeh todeh todeh todehhhhhh

check u email metty

4. Sender With this whole book yuh jus write……..who di hell is ashley….. obviously she not much of a celebrity as yuh tink cau wi nuh know har

1. SAD when onu know and RESPECT foreign people and nu know onu own.

Shelly? why yu over here a try deflect the sender’s message? ICU

5. The sender don’t know Ashly but can write sooooo much about her!! Weird!! Who the hell is Shelly? Me si Ashly bout the place, cyan stand har cause she gwan too much. The person weh write all a this sound like one a them gay boy deh weh par with Ashly.

1. mi worst caan stand har fro wah me see a nuff ppl dont like ashley yes she wear nuff hair but that bitch change hair dresser like how sh change har draws cuz every weh she go fi do har hair is a problem

1. His Ashley Baddie write this ohhhhhhhhhhhhhhh is Ashley dweet it Ashley Baddie is her side bitch

6. Am sorry I would lik eto see Ashley one day without all that hair and her foot dem too mawga fi har heavy top. Anyways Ashley weh all of a sudden she and Bobbeisha a cousin a Escort Met.

The Escort is consisting of
    Paris Infinity – Head Mistress
    Sanchia – Prefect
    Ashley – Head Girl
    Bobbiesha- Student
    Nicky Fabulous – Student (Drug Mule)
    Anna Banna – Student
    J4Jody
    Erricea – Deputy Head Girl
    Donneisha – Student,

Smh met yuh need dem file.

1. Which Donneisha ? :ngakak bwaay a cyah tell dem fi stop sell but a hope dem mek sure condom use and money a save .Ashley knee a use tuh much she need fi get a brush…But how dem get up outa dem bed and decide fi mek a career outa dem hole really blows my mind

1. BUMBOCLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT NO MI GLAD MI READ DISSSSS
          U MEAN SANCHIA WEH ALWAYS A TALK BOUT HER HUSBAND DIS AN DAT? U MEAN UGLY SANCHIA WEH CHINEY LOOKIN?? DI ONE WID SIMPLE AMAZING BOUTIQUE .. A DA SANCHIA A DEH A SELL FRONT????
          NO UNU DA LIST DEH MASH MI UP DIS UPTOWN FILE WICKED TO ME ….

1. MET SANCHIA A D ONE WEH U PUT UP WEH DAY WID D FAKE NAME BRAND DEM LMFAO RED BOTTOMS AND HERVE BAG LMAOOOO

2. MET STOP HURT UP MI HEAD SANCHIA GET BEATEN FOM SUMADY WIFE???? MET BEHAVE NUH MI AGUH FIND A PIC SEND COME RIGHT NOW CUZ U DUS A MASH UP MI HEAD

3. it dus a start! a hope we can get uptown suss fi di res a 2014…yes oo she same one did get brush up so she mussy decide fi tek a professional approach now

4. She dont married and is wah day she get the beating of a f**king life time from di babyfada inna hwt..she is a whore selling pussy with her Head Mistress all over th enorth coast south coast and beyond oh!!!!!!!

5. i spy and met unu mek m i a talk ina tongues a wuk mi deh eno
            plz tek time wid mi one ting at a time so u means to tell mi di girl wid da coutique and fake red bottoms weh di a house shop .. a tek pare picha bout house shoppin do up batty n breast .. never see her pikny inna noting proppa from mi birth get ROX UPPPPPPPPP by her so call husband lmfaooooo becausen she did a selll? a da same girl deh????
            cuzen mi a say fi har man anuh no top dollarsman a weh paaat she get batty n breast monies from???? this a joke star NEVER BELIEVE THE HYPE

6. Wicked weh mi name, yuh ever know of me fi tell one single lie pon yah yet?
            Mi sey she get the beating of a life time ohhhhhhhhhhh
            She ugly plus tax. She need to go sit downnnnnnnnnnnn all the way down. Why yuh think Paris run gone open salon ina di store.
            You can stay there them a hype behind nothing.

7. MI SEET ENUH AND MI SAY WAIT HOW IT LOOK LIKE SAY RENT CYA PAY SO ALL OF A SUDDEN SHE TEK UP STINKIN PUSSC PARIS EVERY MINUTE SHE N R LEF N DEH BACK … SHE NUH SEE PARIS A CROSSES .. POOR SHE . DNE MI SAY WEH DI HUSBAND DEH BUT DEM DID DEH HOUSE SHOPPIN SO MI NEVA BADDA PREE IT RASSCLAT NOW DA SUSS YA SWEET BAD

7. Sender…it look like u need a life cause it look like u know more bout Ashley dan urself! Stop promote ar nastiness jus cause she open bout it nuh mean it ok…bout she nah hide ar life, its a good look, cuh pan u…wah kinda lifestyle dat fi smaddy proud a eh jackass sender? As much trouble as mi get myself inna in the past, not a Shelly and definitely not a Ashley (Spice look-a-like) coulda come look inna my face or step to me inna life kmt.

8. lawd wooiiiee Met u too funny I can’t take it. Met say them get up one morning and just braps suh decide them career shall be the oldest profession known to womankind lol .. too funny

1. come verify please and thanks, longtime now JMG nuh bun dung. Met have nuff fire extinguisher put up

9. @really Doha? Yes u hit the nail on the head…Ashley looks like spice for real.

This is all very embarrassing I think. I would be thoroughly ashamed if I were either parties. Smh!

1. Yup, shame on them and whoever a encourage what they are doing…dem might as well tun fren at this point cause they are so much alike.

10. I also went on Ashley’s Instagram to look and to me it seems she is about boasting. You know when people not use to anything? Taking all pics infront of the Louis store and stating she’s confused but yet I still didn’t see a picture with the actual bag bought? She seems more like a poser than anything else!

1. Them don’t use to nothing not one a dem, boasting weh dem can’t cool coochie give them.

11. ashley pretentious and dont have nothing u damn right she a designer but u ever see nobady but her in har clothes tell her fi show har man face nuh kmt mi did a go hold mi mouth but this shit has got to stop.met lier than ashley no born yet she wear d same hair fi months all when d hair stiff like dead she inna it.bobbiesha is a poor student she not performing up to par bcuz i know fi a fact seh when she run go rent place up a hope pastures d landlord did a run har out she f**k leng,di man weh open up d strip club up a macmasters and dem all nuh give her ntn and left har.nicky fabulous u better pray say shaggy stay with u bcuz if not u gone back to whoring.met d gyal have anna banna a live wit har and har man f**king idiot all anna do is give f**ks wioth the hopes they will stay.paris have up har tings so fi har pussy selling have uplift har lauren married white man inna a us army and gone a foreign d chiney looking gyal weh use to work at fiction fi har pussy give har car bottom breast and whole heap a canal street clothes wat man dem gyal yah teck nuh stop yah so.

1. SO nuh Villa Bobbeisha gone back go live and didnt they take away both Bobby and Anna visa ?

12. Ispy me like wen u comment nama shake me hand deh. Fr Paris to bobbiesha to sanchia n Anna bana to airhead errice. Sanchia yuh good fi wear all den fake shoes n bag deh. But how I wonder how u a sell pussy n u say ur married I dnt understand. Gtfoh with your fake clothes bags n shoes. U are 1 ugly gyal. Paris some pic you post on social network n u have daughter god help unno. Nick Fabolous go have a seat bcuz u stay bad is hype you a look with your drug mule pussy. Yuh nuh shame go get a dam life. Annabelle a wen u aggo dun utech/uwi u go deh from 19 o long n can’t done. Met yuh need dem escorts yah file

13. good morning met,metters,peepers nd others…

IAMHERETOCALLOUTALLSTUPIDCOMMENTS i await your reply its gonna be a good day i see lets put our differnces aside for dis day is suss mi putus :peluk

ashley yuh carna darka dan dark mama

14. erricee is a dutty gyal from spanish town weh all she do a walk naked and sell pussy she and tashamay did ave d same man weh keep brit jam all a she do is tek naked pics on put pon d internet.paris weh did suppose to engage to man a canada when is di wedding inna mi ghetto voice

1. no lie Paris is very hard to look pon ….

Paris wah mek yuh ugly suhhh…
      all these escort bitches ugly baddddddddd
      Sanchia God help fi yuh ugliness cuz it nuh right.

2. I cannot stand her she is too much man too much she pimping the gyal dem hard and doing the same Paris is her idol. These girls I tell you. Thank God fi social media.

1. A true i believe it 100% she walk and chat paris like wow!
        and ah suh paris chat her right back
        but mi nuh know weh dem ah gwan suh fa when dem a suck each other front

15. IT IS BLOODCLAAT HERE !!!!!!!!!!!!!!!

I KEEP REFRESHING

ALL THE ONE PARIS – I WAS WONDERING HOW SHE DEH PON VACATION EVRRRRRRRRRRRRRRRYYY WEEK

A DIFF ISLAND , A DIFF HOTEL , BERE PICTURE BUT NOBODY ELSE INA DI PICTURE DEM

TELL ME A WHICH ESCORT WEBSITE SHE DEH PON ?

CAUSE SHE A MEK MONEY

WOI – I POP RIGHT UP

KEEP IT COMING

SEND ON THE PICS AND THE INSTAGRAM PAGE DEM

16. Sanchia ugly n tuff bad, tuff like trelawny yam dem. me shock wen me c Nikki fabulous Annabelle a par wid Paris bobbiesha n sanchia I find it strange bcuz dem wasn’t no friend but as me realise a Paris a pimp dem. sanchia yuh too rass hype pon nothin n u stay bad inna the clothes dem young turbit. Bobbiesha the baby father lef u thts y u a run bk a Paris fi the escort link. Poor u bcuz Dave from BX dead suh yuh money cut off. Ispy J4Jody a who she really b thou bcuz she’s a next case

17. Afternoon Met and Metters…

Ok I trying to keep up with the story by all I’m getting so far is that some escort running service a gwaan uptown and these girls on instagram/fb/twitter showing and hyping off on everything, are actually just selling dem puss to di highest bidder. But who is Errice?

Met, you have any info on Errice? Pics or anything? Sender you have photo of Errice or any update? A nuh she design clothes (mostly sheer items) and seh she is a designer Errice yuh a talk bout? I like that girl, she mad cool.

18. A DIFF ME…YOU SURE?

Nooo man me follow har pon IG and she mad cool, yea she lub dress half naked and she says she designs her own clothes. Designs by Errice Alicia. Her clothes look mad cute more time and she cool as hell. I don’t believe she is apart of the Escort service uptown! :sorry NOPES I don’t believe it!! I mean I may not agree with her showing her half-naked body on IG but to each his own.

NOooo man a muss a different girl dat!! MET & Sender come clarify dis fi mi nuh please!

19. it is here o lawd that y u nuffi grudge nuhbody. who don’t larn dem lesson off flippa unu betta learn seh hype nuh go nowhere. u see these girls and u dont know there life. Met I love ur site cause u teach me a whole lot. God bless u and keep up the good work.

20. YOU SEE THESE GIRLS AND U DON’T KNOW THEIR BACKGROUND, ONLY THE PICS THEY CHOOSE TO SHOW THAT THEY STAGE TO MAKE IT SEEM LIKE THEIR LIFE IS A FAIRYTALE.

1. Met, Sanchia nickname is Chin enuh Met and she and Ashley and Paris a besties

2. Metty :peluk
            noooooooooooo is 3 ppl did deh fi di # exchange… Ashley, mi battyman fren and chin…read again
            “Shelly you man look Ashley mi batty man fren and chin was there when him give Ashley him number”

21. But jus saying the man web open the strip club up a Mac masters nuh Rosie fiancé !! Laws I can tek this mix up but I don’t even know if a Rosie fiancé anymore cause it look like some ting happen and that mashup

22. Met me hear say a di one name walshy fyah Courtney Walsh Breda weh use to host in di dance here in Jamaica. She we’ll far along now and inna New York a wait fi deliver !!

23. met, a caah badda wid JMG it too bad. one site caah so bad,it need to be added in the grammys.mi know ashley martin “real hype bitch” she caah show di man face pon IG cuz its just a one time f**k..di man dont want har…as for shelly dont knw her dutty file but mi like it. rennae from scorpio 21 a dutty bitch long time, she walk and f**k dung uptown everyman knw fi har dutty life…and den u see dem come a gwan like there smaddy. MI IGNORANT FI DEM!

24. omg!!! wow i cant believe erice is an escort i follow her on ig and she just seems mad cool…i didnt even know she was friends with bobisha and them other groupies deh… i think she is best friends with ishawna ex friend kenesha miller.

25. GOD AV IZ MERCY, WAT A PIECE OF SCANDAL!!!! escort service 101! And, all of this in jamaica! U guys are giving the American ‘ones’ a run for their money. Makes for a gud book/reality show.
    All i can do iz read, caws I kno nun of the characters in this scandalous saga. I thought these ladies were connected to the Kartel trial, but its a complete different story, right met? :mewek
    :nerd
    :hn

1. met, me nuh too long come een, an me ah ketchup pon me reading, mums,
        dat iz y me up…..me soon guh ketch sum zzzzzz’s and do like kartel…siddung….an…sleep! Aye Sah.

26. Wht u mean Ishawna ex best friend keneisha and Ishawna not bf no more. Pls come tell me the story n yes keneisha n errice r BFF now. Keneisha seems kool thou pretty girl n got her shit together

Leave a Reply to Met Cancel reply