MATTERHORN AND KILLA STILL GOING

0 thoughts on “MATTERHORN AND KILLA STILL GOING

1. Dem caan gwan betta? Look how di big rass man dem ova 40 a gwan, di so called fathers. Dem is all a friggin disgrace to society, di nation, music lovers and fatherhood.

1. It a look bad now two man cannot a trace so serious killa a bring up wha him did do…not nice at all . They forget that they are professionals and it nice when u can laugh when di cussing is fun but when it get low like this then its not cool

1. TWO BIG OLE FART A ACT LIKE BITCHES, ONLY GAL MI KNOW TALK BOUT TINGS MI DID DO FI YUH INNA BITCH WAR. DEM NEED FI FOCUS PON MUSIC N LEGUH DI COCKY FIGHT!!!!

1. It nuh look good but as Lisha say Matterhorn cudda ignore and as mi seh Killa shudden send fi Matterhorn because dem nuh talk..Now di argument look terrible because I think mi see smaddy comment n mention Bounty son so maybe Mattey mention dat..and all that dont need to come to the table if they were once friends. Limit dem dont know and it disgraceful

1. maggisha say it bout the man son fi chue inna him video and no matta wha no draw no kids inna the ting. dem a get shameful now.

2. Really? oh that was wrong then..If dem was friends before then this is more than disgrace den im sorry :travel

3. DEM FI CUT IT OUT DISS A TUN OFF PEOPLE FROM DANCEHALL. PLUS, EVERYTING TUN INNA BATTY INNA DEM WAR A IT DEM PON DEM MIND ALL DAY???KIDS OFF LIMIT INNA WAR. MAYBE A TRY STAY RELEVANT CAUSE DEM MUSIC NAH MEK IT NO MORE

1. Mi waa smaddy send mi fi mi go look because mattey nah go listen to mi yah now him malice mi properly but someone fi tell him fi draw the line and killa must stop a him call di man name first fi no reason so it dont have to get serious

2. :kr tied a it, need someting fi block out all a di crap wah a gwan pan SM..unu a big men unu fi tap it..low di market suss and cussing ting to di market women dem..instead a unu deh grow/riseup above di mess unu a dig deepah innah di mud…cho

1. Killa mouth is terrible I said it already this morning so now that him decide fi open it and disrespect this day di way mi shame fi di two a dem mi whole body numb ..

3. Like someone said Matterhorn have crotches unda him suh this is expected and him gwaan like a high schooler…Now, killa c’mon now u a behave like Matty and a u fuss trubble him, what u expect…Killa guh manage some new talent or guh scout somemore new talent leave the mumma lashy war to Matty, u bigger than dat bredrin

1. Killa mouth and mattey mouth a di two worse ina di business. Mattey doe trouble other entertainers him a do him ting some people may not like it but it goes for his crowd. Mi waa ask Killa is what Matterhorn do him lately because him step pan Mattey corn fi a reason

4. EXACTLY MET!!!!!!…is like Bounty did a lay wait him and dat timing was the right time.Bounty wave u white flag, guh scout new talent and go make dat money.Matty naw guh stop fire shot at u as a fi him ting dat pon a daily.Just wave u white sheet pappa an guh mek u lawyer draft up, u sign up and find new talents suh wen dem mek it big as ujual u still a calleck

1. Bounty know why and how him doing what him doing..The last time Matterhorn deal wid him bad so him go do a bunch a homework..either that or it serious because him a mention what him do fi Matterhorn..I feel shame because things should never get to that level and none nuh know how fi play di bigger man

5. Yes Bounty was getting personal…suh maybe Matty call him name and him hear it back and feel now fi rise..See it all the time pon social media, somebody tell someone someting in confidence and dem hear it back and just start cuss u a wonder wat happen, weh this come from and start a chat subliminally. .Now the person weh get the news cah call nuh name and dat start everything…Dats why me, me shet my rass and mek ppl find out shit pon dem own

6. This is crazy cause mi have the both a dem on instagram and this all start cause bounty stated that the selector did bette than matterhorn and then matterhorn start cuss that bounti a call him name
    How i see it matterhorn cant take criticism if a man opinion is that someone else better than you why start cuss the best thing to do is come back next year at dream week and dun the man clash a clash and not everyone can win this coulda stop long time i have been watching both pages all matterhorn had to do was ignore a comment it would have been over

7. Everyday Matterhorn put Radom people on ig and ridicule them and the minute bounty say somebody else select better than him, him start throw tantrum, him need to put on his big panties and chill

8. but inna d video u can seh a das y matterhorn a cuss cuz him seh everytime him an sumbady no gree bounty frein dem…..an inna bounty ig u can c seh a d soun clash dem a war ova….lol…petty………..dem hot fi 1 anedda

1. Yuh know mi have a fassing account fi instagram and I doe add not one jamaican artiste..dem doe interest mi …dem not going no further than di back a di airport ooo and dem nuh encouraging at all so mi keep it very much international which is a shame because mi love mi people dem bad but dem depressing

9. lol……….but dem knw bounty feed d ole a dem so dem fi jus chill………d ongle smaddy mi c cuddan dunn bounty was kartel cuz fi him mouth come in like vomit in deh dem knw miss bounty wear d biggest draws inna dancehall n den luv when him show it matterhorn always a done him so a fi him time knw……….him tek dah roun yah………….lol

10. di 2 a dem a di same in a lot of ways dem don’t like it when ppl call dem name but is not dat bounty call him name i think its how him do it an weh mi want to know why bounty guh fi watch him enemy play an den a come talk about it like what is he really looking to prove ?matterhorn should a never answer him even tho mi know him would a never look pass it but bounty seem to always a look war from wah day wid other ppl in di industry an it a get to be too much now .

11. If dem hate each other so much why one Nuh block the other on IG? This is stupid nd childish and the cussing generic and stupid. So over this stupidness

Leave a Reply to No Joke Cancel reply