MAVADO & WAYNE WONDER IN ATL

0 thoughts on “MAVADO & WAYNE WONDER IN ATL

1. Mi nuh know but Wayne Wonder always look like him gay (not happy). Look like ah him ah de “tecka/receiver ” too!!!
    Mannas and raspect to all!!

2. ATL claffy dem luk regular sah! Juss nutten so… no hawtnis/spicynis/impressiveness…mi say not ah oomph to dem ting

3. The young lady inna the last pic is one of the better looking females on the Atlanta dancehall scene and has a style of her own..cool chick..

4. The guy in the white shirt sure does love to pose hugging up man. What make him have his arm around man in every picture?

5. That’s it, me a fly go dung a ATL and open a new bizniz. Dancehall stylist cos dis is just sorry and pathetic. No store no dey ATL? Before me leff me yaad a look suh, me tan a mi bed. a Smh

6. MET is that a new chop in mavado face ?
    i dont remember him looking so mash up before
    and wayne wonder looks young and prucey – drinking from the fountain of youth

7. But pon a real, WTF is in Atlanta wata mek dem zutupeck yah always look suh!!! no sah. mi secretly upset casue dis just confusing n mi nuh like nuttin confuse mi!!! like NO BADY dung deh neva travel nuh weh else yet han si di dress code? no baddi nuh have a social media and see fashion trends? Dem band mirror a crap-lanta? no baddie nuh have internet and cum pon dis website n see d pics and d comments? no baddie nuh sell make up dung deh? a just so so mud dem a plaster pon dem skin? we need an intervention.

8. Is the man in the white t-shirt trying to tell us something? Howcome him just hug up wid man? Howcome Mavado look a wey? Mavado look like him bitch…and Wayne Wonder look like the man that hook it all up. Battyman fah bun!

9. Haile up Met add to coment is which part a foreign this mi baxide mi say I spread right out no sah Met u know how long I don’t see a barrell a old clothes & Wayne wonder need to do better time for him to Change is attire always look like a swim around and movado always look evil

10. BOY NO CARE HOW ATL HERE SEH PEOPLE AH COME OVER. DEM STILL GO PUT ON YARD CLOTHES… I KAINTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT