MAVADO YUH DID OVA DUE

0 thoughts on “MAVADO YUH DID OVA DUE

1. Mavado is the most ungrateful artist ever come in the business. No loyalty whatsoever to anyone. Foota, Flex, Bounty Killa him dis all of them.

2. met fair is fair…bounty killer a the real snake here member mi tell u, gyal out the whole a fi him money..default pon him loan losehim housea norbrook, itch up around east ave 2 bedroom apartment, the man wuklessssss! bounty badmind the man and this all start from conny death him a cuss over party and police kill conny which was his friend too. no sah not even a sorry to conny mother. dena cuss say acehood picture bigger than his on poster thatswhy him nuh go vado party,gyal behavior dat.

1. What is badmind?everyman come out then start hype or forget where they are coming from will surely fall believe me,killa naw beg di man anything,how dare you hype pon people who help build yuh,and why dem come a di man party with badness,what can killer do to stop that?dem just think dem can bad up everyone,bad up the wrong one and get killed,humble everyone dnt have to be a boss,him dis nuff man and is just like kartel and all a pay man fi visa and snitch pon busy,tell dem nuh gi kartel nuh visa lol him licky licky and him naw get nuh big crossover hit off that WTB signing,frighten fi everything bwoy

3. bounty killer ever do a song wid mavado yet combination wid two a dem? when vado buss wid real mckoy,dreaming, last night, none a dem nuh deh jamaica(alliancea tour a europe) kmttt met this bigger than u think killer pree vado from mansion start build.. same wid baby cham, beenie man, tommy lee, popcaan, aidonia, kartel(even though him a diff) lol .

4. A badmind killa badmind. So many artist weh him bus can’t be the problem. When the artist a rise past killa level him get vex. I lla want the man dem to stay below him

5. Big up my big friend bounty killa don’t make that up face boy draw u out leave him to god.

6. When ur makin money, u start to see ur frenemy start badmind u, BOUNTY KILLER stop bad mind MAVADO,, stop talk bout sell out to hip hop, u did songs with fugees, busta rymes, wu tang etc etc… So now MAVADO link up wid KHALED and a mek a bag a money (BOX A MONEY), u start fight against him… Unnu to bad mind…
    Killer a gwarn like him give MAVADO talent,, all u do is mek di people dem know him, and seh look out fi him, if him never had the talent to excell, he wouldn’t be the star he is today.. IT ALL BOILS DOWN TO MONEY, STOP WATCH NEXT MAN POCKET AND GUH LOOK UR OWN…

1. Everyman do him ting a little way different,,, A MONEY A DI PROBLEM, DEM LIKE LIKE FI SEE MAVADO A RISE,,, MAVADO BUY KILLA A RANGE AND TAX MAN TEK IT FROM HIM,,, KILLA WANT SOME FALLA BACKA ROUND HIM, MAVADO NUH HAVE TIME FI DAT, BOX A MONEY HAFFI MEK

7. Killa, nex time u a buss a young artiste, mek dem sign a contract sey u get u ‘X’ percent fi ‘X’ amount a years since it all boil down to money n dem damn ungrateful

8. killer cant do thatcause u have toinvest money in artist and killer nah do that whenmavado singreal mckoy and dreaming last night , where was killer the fans buss artist yes killer contributed in exposure ..but not the man song dem!!!!!!!!

9. is true

killa badmind

dont like see nobody roun him pass him

him mussi tink mavado a indebted to him for life

so is wha killa want mavado to do ? bring him on tour ? force khaled to sign him too ?

killa did get a chance to mek the run and him neva run wid it

so dont badmind mavado now since he making better use of his oppurtunity

a wha ? yuh want see the yute go back go siddung pon the gully dont ? dat woulda mek killa day

smh

1. but look how many songs mavado do and done killa and killa nuh se nothing, why now him do one single song people a se badmine? Mavado whey walk and tell people se killa mek dem kill connie and mek him cousin do song fi killa?

10. met u realize say nuff ppl pon di gully did vex wid vado after the incident gwaan , connie did live a gully but him was killer friend too enuh ..killer know the man mother n everything..not even sorry fi u son loss? C,mon now after all this vado still chat back to killer, the last straw was wha day when killer say acehoodpicture bigger pon thebirthday flyer than his wha kind a excuse dat? killer is jus bitter lose house, mom, dad,(r.i.p) broke and affi a go road every nitght ..him get so common now its a shame..

11. in regards to cousin song remember when vado did jus go back a us.. thats when the song did do vado wasnt a jamaica i hear them did even fall out about it ..after that song him an killer was still seen a par..