MAVADO YUH WAS DOING SO GOOD A WHA?

YUH NAME NEVA DID A CALL SINCE YUH LAND BACK FI LIVE IN JAMAICA ALTHOUGH YUH PANTS DID A DROP LOWER AND LOWER…A WHEY YUH DID REALLY FEEL LIKE THOUGH? YUH SON GO INA DI PLACE A MEK PROBLEM AND YOU THE ”SUPER STAR” GUH FI DEFEND IT? MAVADO YUH CUDDA LOSE YUH LIFE JUS LIKE THAT…MI GUH PAN FACEBOOK AND DEM SEH POLICE HAVE FOOTAGE A HOW YUH RUN TILL DEM HAFFI REVIVE YUH WHEN YUH REACH DUE TO HOW YUH BRET LEF YUH BODY..POLICE A SEH DEM NEVA KNOW SEH A SUH YUH CUDDA RUN ..SUH NOW DI PLACE IN TURMOIL AND YOU AS USUAL A BAWL OUT INNOCENT?? YUH CUDDEN SEND YOUR SON GO FLY PLANE LEARN FI CAPTAIN A SHIP? WHY UNO LOW HIM UP FI GO A CASSAVA PIECE A PORTRAY BADNESS WHEN YOU YOURSELF IS NOT A BAD MAN??

13 thoughts on “MAVADO YUH WAS DOING SO GOOD A WHA?

1. Well, I would run too if shots been fired at me :ngakak what I don’t understand is why Mavados’son hang out in Casava peace? That boy should be at his fathers house on the hill or another neighbourhood that’s not as toxic as Casava Peace. It would be a shame if he end up in prison, all because of bad man behaviour.

2. Tru badness don’t fit them sender is right son just got shot the other day, naw go stop until him dead

1. I thought he was stabbed? At the rate he’s going for a teenager, the future doesn’t look bright for him unless he change his ways.

3. i hope the police release the footage…the boy too lie. And why would you not try and get your son removed from that environment?

4. Movado think America going to save him…this is some new type a Shittt!

Movado should a box dung him son instead a next people boy/man pickney.

Hey Met :kiss

5. mavado, the good guy barber, start sing badman song thru kartel influence him. start feel him a real badman, forgetting he was just a simple barber. him portray the bad man image and him son take that example. him son never see the barber image long enough fi look up to that law abiding citizen. conclusion: set the right example for your children

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A from long time him can run eno lol… bway coulda did mek it inna di Olympics.

7. Movado, you can run, but yu can’t hide fe too long. It sad bad that yu go build yu multi – million dollar mansion,sing bout it, and tru badness, yu can’t live inna it now because of fear. Look dey, now Police a look fe yu, and bad man a look fe dun yu. SMH.

8. I don’t appreciate some of you implying that “it’s too late” for change for a 16yr old CHILD. Some of us know reformed killers, so why not him? Yes Vado could have and should do better by his son but………. Pro said it better than I could ever!