MEET CHINCHILLA

11 thoughts on “MEET CHINCHILLA

1. Ugly chinchilla Wey thief like puss and bruck like dog and favor monkey trick yuh Tasha. Tasha because yuh si the man a duh money pull up yuh run guh f..k him after known him fi a week. Nuh care how bad bag white treat yuh u could give yuh self some space.chinchilla ain’t got no money him taught Tasha had money that’s why him run in fi trick her and teck m
    It . Chinchilla owe half of la dealers them Suh the best place him is at is the jail. Tasha yuh p…y salt up chinchilla and cause him wife fi call the feds and tell them Wey him located. Tasha stop tell lie Sey a bag white send feds to your house you idiot gal yuh nuh know Sey once the wife notify the feds that him in new York and show them yuh pictures and pictures of bag white the feds automatically going to check all of yuh known address uno a commit crime and nuh know the right procedures and you must know Sey u bag white and him brother into the feds book .that’s why chinchilla get catch at yuh house it lead from you not bag white Suh stop tell lie pon yuh own baby father fi man wey yuh know just 1 month ago. Tasha the gal a la sey she going to repo chinchilla porche because him nuh done pay fi it .lol uno a really never see come si. Chinchilla busy a duh money pull up and owe fi him car and nuh live nuh weyes him bounce from 1 gal house to the next gal.Tasha red eye ago kill yuh. Tasha go and look a job. A you cause chinchilla wife fi call the feds pon him yuh too bright bout yuh a answer the man phone and a discount him wife you little bitch. Now let’s see if you going to stick by him for the 15years he looking at.chinchilla wife is a nurse so she will be good

1. So because a woman hav her nursing job she good an no need no man? That’s why nuff man no rate woman an nuff a unno turn sadamite cause some a unno tink like some primate to rastafari. Unno too blasted independent fe unno own good. Is goodly Bagwhite him call de feds cause him sound like one big gal weh get rejected bout him a call people name inna him sour mout. Bagwhite is grimey an low fe a hol dem careless argument deh wid woman all him need now is a vagina smh how you know who call feds pon mink rabbit or chinchilla? All a unno are crabs maneuvering on dry land unno fe do society justice an crawl inna one barrel an mek samadi push unno offa a gully bank.

2. Met a di BESS. but why di chick weh a talk to BAGWHITE a big up ar self so? Bout education an house an all these tings yet she ketch STD doh lol wooiiieee me belly a kill mi to bloodcleet smh Bagwhite bait up homegirl bad bad. LOL these low class folks mane

3. not like chinchilla mouth look like an enamel chimmey nope it doesn’t, white paper baggy call wifey, read out him file suh wifey get mad an tun him in to feds, well played baggy like a soap opera scorned woman villainess(only thing, you are a “man?”)

4. What is wrong with us females, why do they keep making us look so rass bad, this man right here ugly and worthless but them a run him dun fi what. Why we want in a the in crowd so bad we f**k, thief and bleach cause if we na do that we na say nothing. Imagine reading a post are a comment saying you look good you color up, what that suppose to mean– Motherf**ka you still black will never be white. Bleaching don’t do nothing but mek you look ignorant and dunce,

5. 2Flashy 2Cashy Crew unno nuh learn nuttin. Unno dunce badddddd! Loose gal,bagga man an badmind family unno downfall…

6. THE FEDS SHOULDA TEK DIRTY TASHA WAH NUH HAVE NO AMBITION TOO. LIKKLE LIKES HEAD BITCH. AS SHE SEE A MAN WID A LIKKLE CASH SHE RUN IN. SHE HAS NO SELF ESTEEM. TASHA YUH NEED FI SUFFER. AND BAGWHITE A REAL GAL CLOWN AFTER DI GAL DIS YUH YUH REALLY GO F** HAR BACK YUH NEED FI KETCH AIDS DIRTY BOY. BIRDS OF A FEATHER FLOCK TOGETHER 2 RASS EDIOT… CHINNCHELLA NOT EVEN HAVE PAPERS LOL.. ALL OF THESE HUSTLERS JUST A HUSTLE FI CLOTHES AND BOOT AND THEY DONT HAVE NOTHING. SMH THE FEDS NEED TO CLEAN UP ALL A DEM…

7. We gone pon da ole story again!! Uno love rejoice over people down fall. If a man cheat with me. ago left no matter if him have money or not. If she tek a broke man a problem if a man wid money a problem. Low di gal a har life

8. Bag white back with Tash so why di old story yah. Him just leave NY from see Tash and dem a work den ting out. I dunno dem long time and Bagwhite love di gal bad. Tash no watch no face you good gal. Give the f***y ppl sumting to talk about. Make you family nice and stop worry bout ppl. Informer bag white stop cheat upon the gal with di worthless skettle yung gal cus you get second chance