MEET MRS WOOD

18 thoughts on “MEET MRS WOOD

1. :ngakak :ngakak you wan fi see the prison bitch of a rib to. :ngakak
      Dis gal crawny looking wid de wata bag dem pon har chest.
      Girl red riding hood can erase, redrawn and colored and still out do you 😀 dumb bitch inna competition wid a f**king illustration :sup2: see why yu body look so :ngakak

1. Laaawdd uno bad n wikkid. The lady is a woman n she married to r good good progressive man n di 2 ah dem live good, actually the MAN is very smart, brains boy, no true him tattoo up n the gal is right behind him with r smartness to. Mi know the 2 ah dem in a real life with mi 2 yey. And the comment up ah top deh weh sey she looks better without the weave u never tell no lie, she looks nice with her hair up in a simple bun, she no ugly so she no need fi do much. Maybe she can’t spell “how/wood” lmao, but she she smart enough fi mek r money n hold it so that’s hood ennuf in a times like deeze.

2. Laaawdd uno bad n wikkid. The lady is a woman n she married to r good good progressive man n di 2 ah dem live good, actually the MAN is very smart, brains boy, no true him tattoo up n the gal is right behind him with r smartness to. Mi know the 2 ah dem in a real life with mi 2 yey. And the comment up ah top deh weh sey she looks better without the weave u never tell no lie, she looks nice with her hair up in a simple bun, she no ugly so she no need fi do much. Maybe she can’t spell “how/wood” lmao, but she she smart enough fi mek r money n hold it so that’s hood ennuf in a times like deeze.

3. Laaawdd uno bad n wikkid. The lady is a woman n she married to r good good progressive man n di 2 ah dem live good, actually the MAN is very smart, brains boy, no true him tattoo up n the gal is right behind him with r smartness to. Mi know the 2 ah dem in a real life with mi 2 yey. And the comment up ah top deh weh sey she looks better without the weave u never tell no lie, she looks nice with her hair up in a simple bun, she no ugly so she no need fi do much. Maybe she can’t spell “how/wood” lmao, but she she smart enough fi mek r money n hold it so that’s hood ennuf in a times like deeze.

1. Bitch we read your comment the first time, started on the second one and telling you to f@&#! Off on the third entry.
      You’re a bedmate of these two I take it :travel

4. Did anyone catch sherly valentines post. She swear she inna relationship wit di man leash why never gave her any attention