Gal did gwan like she too bad a mek threat at ppl and know say she never have papers herself… did a walk a use her big daughter name and stuff bout she a citizen no sorry fi her bcz a nuff trouble she give just the kids dem mi feel it fa
A hope Tia weh nah upset not a soul from Philly with are sad life send back fi are now lol one set a bleach out shop lifting waste of space gyal, glad them gyal yah get put out a the country so ppl that really want the opportunity get to come nasty meisha the joke is on you now
Mi a citizen and nuh tek chat or disrespect from people but would never a walk a gi trouble like this paperless gal. Imagine you have you kids and second day of school you gone a people work place with knife in America. SMFH. You a demond man.
Look like smaddi telephone har face aready.
Oh no she not!! She in Jamaica!
She deh a Jamaica longtime now.
Jamaica dat psychopath deh……right where she belong around her kind
She been in Jamaica way before Christmas. Lot of people see her down town she and her son
Gal did gwan like she too bad a mek threat at ppl and know say she never have papers herself… did a walk a use her big daughter name and stuff bout she a citizen no sorry fi her bcz a nuff trouble she give just the kids dem mi feel it fa
A hope Tia weh nah upset not a soul from Philly with are sad life send back fi are now lol one set a bleach out shop lifting waste of space gyal, glad them gyal yah get put out a the country so ppl that really want the opportunity get to come nasty meisha the joke is on you now
Well am lost for words
Mi a citizen and nuh tek chat or disrespect from people but would never a walk a gi trouble like this paperless gal. Imagine you have you kids and second day of school you gone a people work place with knife in America. SMFH. You a demond man.
Just asking she get dip fe true hate this bitch always a look problem with pple fucker don’t sorry for her.