0 thoughts on “MEL……..LEFFI PINK FI DI WALLS AND NOT DI ”HERE””
Now, correct me if I’m wrong…but I think she even spelt her last name incorrectly…shouldn’t it be Bailey instead of Baliey?? :nerd *glasses don’t fail me now*
A how yuh bad suh Yeppie, yuh wear glasses and fi yuh eye good suh???!!! fi yuh 4 betta dan fi mi 2 man :ngakak . Mi fly pass it and not even see seh a dat deh fart deh she write, spell anything else wrong man, but not yuh name :ngakak I cant typo dis a baxide, suh she type it, save it, and till nuh guh change it. Maybe a Baliey she name, mi affi guh google it and see if ppl name suh, cauz dem have some name wid some funny spelling. If I laugh I cry to mumma clothespin!!!! :ngakak
Good afternoon gentle people, no sah one idiot nuh fi suh dunce. Yuh cah spell Bailey a big word like celebration yuh go cah spell… Unu need fi stay off the www. Stop reinforcing the illiterate mentality that is a synonymous with dance hall.
DA GAL YAH UGLY BADDDDD. IS THAT A MAN OR A WOMAN? SHE IS AN UGLY SOMETHING. ANYWAY ENOUGH ABOUT IT LOOKS. THAT PINK HAIR NO SORRY (HERE) GOT TO GO ALONGSIDE THE F**K ED UP LIPSTICK. GIRL BYE. AND ANOTHER THING STOP GIVE JACKET
Now, correct me if I’m wrong…but I think she even spelt her last name incorrectly…shouldn’t it be Bailey instead of Baliey?? :nerd *glasses don’t fail me now*
yep u know sumting :tkp
Metty, pump yuh bike brakes and come ya likkle deh…so is mi correct??? :hammer
Yeppie u neva si mi movements? look agen mek mi do it in slow mo because u nah :ngacir2
Lawd ah mercy ( inna mi best Bounty Killa voice )…Metty, Hi are following right behinds yuh :tkp :tkp :tkp
Yep TO U BED NOW YESSSSSSSSSSSSSSS GADDDDDDDDDDD
WTF is up with her n dese damn plastic hair kmft
can one person be so bad? :ngakak yeppie say di ooman spell har lastname wrong mi nuh waa laugh chuet
Mi a laff wooooooooiiiiiiiiieeeeeee a dis u call see u name pon bulla n nyam it ———————————————————————————————————
It’s a shame
:ngakak :ngakak :ngakak
Ordinarily I would say it’s a type ‘O but in Melissa’s case :nohope
Yes MA”AM!! :Peace:
Errrrrks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>
:ngakak :ngakak
A how yuh bad suh Yeppie, yuh wear glasses and fi yuh eye good suh???!!! fi yuh 4 betta dan fi mi 2 man :ngakak . Mi fly pass it and not even see seh a dat deh fart deh she write, spell anything else wrong man, but not yuh name :ngakak I cant typo dis a baxide, suh she type it, save it, and till nuh guh change it. Maybe a Baliey she name, mi affi guh google it and see if ppl name suh, cauz dem have some name wid some funny spelling. If I laugh I cry to mumma clothespin!!!! :ngakak
Melissa, that 4th pic nuh sexy none at all mi lub>> :doctor:
This is very disturbing, these people taking Duncebatism to a whole next level.
:ngakak “Duncebatism” hey look here nuh, tap it and mine yuh commit murdah, cauz a swear unuh gwine kill mi off in here
Ugly rasssss
Har lip dem fava shi dip har mouth eena strawberry yogurt an figet fi lick dem off…very hard on di eyes :mewek2
Good afternoon gentle people, no sah one idiot nuh fi suh dunce. Yuh cah spell Bailey a big word like celebration yuh go cah spell… Unu need fi stay off the www. Stop reinforcing the illiterate mentality that is a synonymous with dance hall.
Oh dear..look like a di pepto fevah gone to har head.
Now yuh see why her attitude is the way it is….dwl!!! She need real help..
How the f$&k u fi Caan spell u name
DA GAL YAH UGLY BADDDDD. IS THAT A MAN OR A WOMAN? SHE IS AN UGLY SOMETHING. ANYWAY ENOUGH ABOUT IT LOOKS. THAT PINK HAIR NO SORRY (HERE) GOT TO GO ALONGSIDE THE F**K ED UP LIPSTICK. GIRL BYE. AND ANOTHER THING STOP GIVE JACKET
Gal yah dunce like bat! Caan spell Fi save har life! All har status pon Fb is a joke! Because most a the words dem spell wrong!! Dam shame