MESSAGE TO THE SHAW SISTERS

Kamille & Krystal Shaw now people these two waste gyal nuh stop walk & f**k wid people and don’t own a bl***h bed,
Kamille if yuh brother don’t talk to you, you can’t sleep comfortable because him nah guh allow you pan him full size bed weh him batty money buy remember a you tell me him teach man a f**k him from balcombe drive school days. Krystal remember a you Betty and your son sleep on Betty full size bed and when she don’t talk you a the boy down the road yard you sleep you go in at 3am and of to leave by 6am because if the boy mother catch you there a murder. Now people these two hype girls who dress up everyday and gwan like dem hot a share one room wid two full size bed wid them mother and brother top it off with Krystal son.

sis
Krystal the big man up the road weh use to carry yuh back guh road and f**k yuh Inna him car because if him pay fi the hotel you not going to get no money so you f**k Inna the car so he can save the $1000 give you. Krystal you and yuh mother tie up yuh baby father see the boy a mad man now everyday him sit down a perry dem shop gate doing nothing, good good talented footballer before him meet you and from him piece you up him life done. Kamille thank god Miss Donna not here anymore so you can get a few night sleep wid Sadiki because if Donna was here you couldn’t even pass the bloodclaath gate. Everyday you and Krystal chat Shelly when Shelly have up her good good bar and her own place Shelly bed well comfortable and Shelly man den take good care of her a it a mad you and mad body Krystal.

5 thoughts on “MESSAGE TO THE SHAW SISTERS