Met – sexy Dwayne love the new look hun body thick an firm an sexy lovely tattoo hun from a secret admire on your IG and Facebook dats always comment on your pic keep it up
Him bleach out him cocky too him cocky stay bad and him think him look good nuh gyal still nuh want him only some shit head gyal him need fi tek care a him daughter
Girl you really have fi eye pon diss yah gyal yah girl yuh nuh see a one big pussy bitch diss dwayne is a prefect battie man just look how him trace like a gyal or maybe yuh want yuh pussy shit up
at the end of the day candy kandy slandy mandy Dwayne say Shelly all day everyday so keep on posting shit about the girl on your page Dwayne say you afi pay him fi sleep a you yard and when you give him money it go in a Shelly pocket so keep on making a fool of your self over fb
Shelly living Jamaica with her man and I don’t think that girl is a problem to candy because 1 weeks ago I see something that candy post saying everyone needs to enjoy the dick on stop call up her name
Why people on Facebook talking about the girl taking care of Dwayne with what because she have no job to mind Dwayne y’all bitches need to stop making Dwayne feel like somebody kmft
Candy I know you know What the f**k Dwayne using on is skin we like to know because sometime he brown and the next minute he go back to it regular complexion kmft candy TALK up bleaching cream information that’s all I need candy
That’s not what unnuh in to.fi long time unnuh a bleach. Ms xtra smooth a promote di bleach cream.dem. Di gorilla she a f$$k wonda if him on a regiment too
Where his before pix
The thirst is real!! I would love to know what is attrative on this fellow
Fi him koki head must stink a bleach btw do they bleach their dicks too ?? (Innocent question)
@Needle me waan kno to… me always a ask if and how dem bleach down dem parts deh and nobody nuh waan answer!
KMT.
Kmt a filter him filter that pic I just saw Dwayne 4 days ago and he’s not thay brown
No body but Dwayne sent in this kmt him say bad Ina real life
No dick black.. Dem no bleach dat
Std cocky dwayne again
Him bleach out him cocky too him cocky stay bad and him think him look good nuh gyal still nuh want him only some shit head gyal him need fi tek care a him daughter
Girl you really have fi eye pon diss yah gyal yah girl yuh nuh see a one big pussy bitch diss dwayne is a prefect battie man just look how him trace like a gyal or maybe yuh want yuh pussy shit up
Dwayne aka Mr bully beef/ pussy eater back at it again
Me feel a candy send it in
at the end of the day candy kandy slandy mandy Dwayne say Shelly all day everyday so keep on posting shit about the girl on your page Dwayne say you afi pay him fi sleep a you yard and when you give him money it go in a Shelly pocket so keep on making a fool of your self over fb
Candy don’t care if Dwayne f***g other girls people need to look what she posts a week ago the happy with him
Shelly living Jamaica with her man and I don’t think that girl is a problem to candy because 1 weeks ago I see something that candy post saying everyone needs to enjoy the dick on stop call up her name
Why people on Facebook talking about the girl taking care of Dwayne with what because she have no job to mind Dwayne y’all bitches need to stop making Dwayne feel like somebody kmft
Candy I know you know What the f**k Dwayne using on is skin we like to know because sometime he brown and the next minute he go back to it regular complexion kmft candy TALK up bleaching cream information that’s all I need candy
Him again kmft
That’s not what unnuh in to.fi long time unnuh a bleach. Ms xtra smooth a promote di bleach cream.dem. Di gorilla she a f$$k wonda if him on a regiment too