MI DOE WANT DI MAN BUT HIM A GYAL CLOWN

Duty bwoy Corey the time weh yu tek a watch ppl gal yu go watch the gal weh nuh stop f**k pan yuh, yu need Fi stop walk n chat about other man woman all because dem nuh want yu…. remember all the women dem weh u a f**k only want yu Fi the money 💰 what are u going to do wen all that money run out????????? That’s why dem fire yu r*ss from airport… and now that the other man dem around yu find out say yu love chat dem nuh too want u around anymore, u soon affi go back to selling yu batty lol….. all this because a hype…. CAREFUL

14 thoughts on “MI DOE WANT DI MAN BUT HIM A GYAL CLOWN

1. Maybe it’s just me still…but mi never know a GYAL CLOWN is styled as battam man!One assume that the way you hopelessly love women, dem always tek yuh fi fool n clown him out.99% of ur post a deal with the yute as a gyalist..notwithstanding a clowny one so why u add in the chups of battyism. ..bitter much senda?

I kaint bother wid unno because is same way me screenshot a comment pon a recent post where a woman a cuss this yute that he is a battam man BECAUSE HIM SCUK TOO MUCH PUSCCISEE!!Unno is a confusing bitter gall set smh.

1. Yardie my love I missed u! Welcome back but mi want a play by play summary of the “sermon” lmaooooooooo

1. Blessings to you n urs my blessed fan…how u such a fan n yuh keep forgetting its tekweed* tekherb*??

Never a Gigolo though because 96% of mi money goes to (44% wining n dining women, 52% pon family, frenz n poor ppl)..ongle 4% spend pon me myself n I. Thus why would you begrudged me if the spirit tell di lady fi bazzle me out??I’m a virgin to all dem tings deh enuh..u try lef di lady mek she tek mi splurge n pampering maiden! !

Have a lovely n productive day for as a GOD mi did miss u too.

2. Much love to all my clean hearted ladies! !Honestly we contemplating n arranging the negotiations with Spielberg n George Lucas..the script of the sermon beyond Hollywood I swear Blessed ones!!

3. Hi YLT, mi glad if hear from u. I smiled instantly when I saw your post, missed u much. Please don’t do that again, Welcome back. Only thing I can say about di man uppa top, he is nicely dressed (he looks like a man should look.

1. That’s the problem with u ladies all ur concerned about it physical appearance gal a ur life sad….,,