MI HUSBAND SET IT FIREEEEE FI BAD BWAAY TREVOR WHEY WAA DI GYAL STRIP INA DI DANCE

YEAH MAN BEENIE SEH FIRE!!! FIYAAAAAH STRA88888 DI ONE TREVOR WANT DI GIRL TEK OFF HAR CLOTHES INA DI MIGGLE A DI DANCE…BEENIE DEM BUN HIM OUT AND RUN HIM OUT ALL DI SELECTOR

0 thoughts on “MI HUSBAND SET IT FIREEEEE FI BAD BWAAY TREVOR WHEY WAA DI GYAL STRIP INA DI DANCE

1. SAME BUMBOCLAAT SO! GAS OIL FI TREVOR!!!!!!!!

Dutty man dem know the likkle gal dem poor and limited so dem tek disadvantage!

Me watch trevor pon stage but kept me gaze sid ways because from that porn video me just couldn’t look pon him without remembering him slurping that p&&&y, lololllllll

1. Bwaay u life up to u name ebry chance u get een? :siul :ngakak :ngakak. Dem shouldah did mek him strip den give him a buck…dem brite.

2. Finally, haffi start someweh, dem too outah ordah and brite…a dah di gogo club dem fah…bout him want payless and receive mo…guh a gogo club Trevor u wretch yah…favah kingkong..bout strip

3. Morning Met, Metters & Peepers.
    Sometimes mi just jump in and figet mi mannas but respect all di time..

4. so hold on deh nuh big gal dat fi know better why blame trevor… trevor free fi say strip but a dem fi have sense and know dem nuh fi strip and u mr kalado a weh u did deh how long a man strength u did a wait pon fi open ur mouth.

5. I hate Trevor recently I went to the play with shebdada and Trevor was so full of attitude at the after party my stomach turn to rass

6. MI LOVE THAT ITS ABOUT TIME SOMEONE TAKE A STAND FIREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! MI LOVE THAT

7. THE KIDS HAVE TO GO TO SCHOOL AND THEY HAVE TO EAT SO THEY WILL DO WHAT ONE TELL THEM TO DO FOR THE MONEY. DONT TELL THEM FI TEK OFF THEM CLOTHS IF SO BE THE CASE TELL THEM FI SPELL CAT AND RAT OR ANYTHING ELSE AND GIVE THEM THE MONEY BUT DONT TELL THEM FI DO THAT.BEENIE MI LOVE YOU FI DAT FIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! MET YOU HAVE TO SHARE BEENIE AFTER THIS.A MY HUSBAND TOO….. FIREEEE!!!!!!!!!

8. High five to Beenie!!!!!!! Fire fe dat yes!!!! Too much nastiness (gal a suck bottle, gal a strip naked, etc) a gwaan inna de dancehall. Finally, somebody had to say something! Thanks Beenie fe bun out dat!!! Fire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. yu know everyone look inna round ….Trevor i dont see where him turn ……Beenie man full up a talk and nuff back a dat ………..a weak …Trevor u can stop walk now u suppose to reach a Spain by now …………………he gone…………di dj look like him heart de a him yeye tip ..when dem si shotty step forward dem got scurred

10. How you mean! If you want see naked gyal, go a gogo club and stop violate the dancehall… AND FIRE FI THE DANCEHALL SOUND MAN DEM WEH A SWITCH UP D TING!!! FLAMES

11. Trevor is such an asshole. Sick ! Him need if remember him have a chile. Something rang wid him I hear him tell him likely girl how her madda a whore and she sell pums.
    Cah respect certain man. Dancehall is for dancing dunno how someone like him even survive when ppl even lockout on certain things

12. Bwoy BM av him faults but mi luv this side of him…FFFFFYYYYYAAAAHHHHHHHH!!!!!…..and this gyal really was gonna tek off ar clothes????? Bwoy duppy know who fi frighten I swear…Treva who nuh av one good teeeeet inna him mouth (according 2 Shibby) couldnt tek dat 2 me. kmt

13. rhatid mi si trevor inna di corner like some snail and beenie man tell him inna him face seh him fi go ….him madda and him tan up deh like a sound advice him a get …..no sah …..di selector start call pon selassie when him si di shooter dem tell him seh him have one more song fi play…………….PuNkS

1. lololllll FAM!

Selector dem fi start catch gun shot unda dem bumbo! Gone are the days when dem get gun butt inna dem rass and sound lock off, and all the dance hall krebie dem get beat up to!

14. Trevor start to like a demon . Him eyes dem gone way up ina him head soon reach him forehead demon Trevor fireeeeeeee.

15. Well him get exorcise da night de cah anyhow him did answer Bernie woulda tek off him belt beat him ….him lucky se a nuh sizzla dada and di forty priests nuh chat fi him bear kick

16. Big up yuh self Moses at last yuh stand fi somting, but mi a pree how di wulla dem a chat. Pon di same mike weh treva dun spit up pon fyaaaaaahhhhhh loll

17. Mi salute yuh Mr Moses, time fi somebody tek a stand and run weh dem ediot deh FYAAAAAAHH, all di gyal shoulda get a beating fi have some morals, bout she quick fi drop her clothes inna crowd.

18. D gal look like she retarded..u c her head n her mouth…I dont know y they let a handicap go to dance alone..its a sin..poor thing dont know right from wrong…when ppl have their mentally challenged family they need to take care of them, because she was about to take her clothes off. Thank God say BM was there. She look all frowzy like she want to bathe..yh man dat stink shit Trevor with his nassy self dem shudda buss him rass fe him..taking advantage of a disabled person…polonia

19. Well BEENIE u gain a new fan of all the years me de ya a bun u out n a say ALLIANCE me na lie u a me new fave :kiss aabout time someone with high influene put a stop to the bs whe a gwaan in a dancehall ya now a mash up d ting can u imagine me put on me good good clothes fi see man a strip gyal naked like a gogo club KMFT DANCEHALL as d name say a fi dance not fuking striping n d most fukery whe me see a gwaan now … So BEENIE BIGUP 100% if me de de me shake u hand na lie me rate u caan stop talk

20. Round of applause. I want some undercover detective start go DH fi ensure everybody deh pon dem best behavior lmfaooo what a thing that would be, no more strippin, f**kin, or lewd act in public..fiyah under dem rass.

21. The sad part about it is almost all the people there were all for it, here one a chat bout “gi har room, gi har room”, and di whole bungle a women giggling, is ongle Beeenie you hear fram far a halla out till him get di mic. See, all it takes is one person, and as a person up top said, the girl does look somewhat challenged, to think they would exploit the weak and vulnerable for their sick pleasures. What if Beenie wasn’t there to save her honour that night, is a different kind of video we would be watching. Good fi see a man with daughters taking a stand finally. Kudos to Beenie.