So mike and Lauren wore the same outfit tonight…. lawks … dem look good thou… boy maybe am just weird.. but I like seeing them together than Roxanne… I think roxan does tooo much … if she a walk go toilet she mek a video… she scream “thirsty” to me … sorry … Mike I can tell Lauren dress you tonight… you look damn good …. hide my Id
8 thoughts on “MI JUS CYAH BADDA LOL”
Bwoy, every time mi luk on michael face, him look like him want to cry, :cd Why? Or a just so him face look?! 😀 😀
Bwoy Mike nuh easy enuh. Him deh a Chillin wid Roxann inna di mawning and then Cabana inna di night with Lauren. Money Mike yuh have a proper beating fi get when God come fi him place.
Plus dem girl yah have major issues, fi deh wid this man who disrespects his wife and mek unu tek turns fi when him can spend time wid unu. Unu sure Mike a nuh Muslim???
Bwoy, every time mi luk on michael face, him look like him want to cry, :cd Why? Or a just so him face look?! 😀 😀
Mike yuh luk gud tho
Bitch please!!! Stop it…You r in no better position than Roxanne. U Issa harlot too..Dam troll..
Mike always looks constipated.
Bwoy Mike nuh easy enuh. Him deh a Chillin wid Roxann inna di mawning and then Cabana inna di night with Lauren. Money Mike yuh have a proper beating fi get when God come fi him place.
Plus dem girl yah have major issues, fi deh wid this man who disrespects his wife and mek unu tek turns fi when him can spend time wid unu. Unu sure Mike a nuh Muslim???
Saw him about 2 weeks ago and he is uglier in person. Lmao. Him cute* in pictures.
Mike looked good in that pic
No matter who he looks better with, he is married and both Roxanne and Lauren are jezebels with no morals.