MI WAA KNOW IF CHIN BODY NUH HAVE NO VALUE

CAN SOMEONE JUS GET UP AND GUH SEH ” YUH WANT A 3SUMX OR HEADEADS” JUS SUH? MEED WARN UNO..HOW MUCH TIME CHIN ASK FOR SEX AND HOW MANY TIMES SHE ASK BOUT HER CHILD? WORTHLESS

28 thoughts on “MI WAA KNOW IF CHIN BODY NUH HAVE NO VALUE

1. Exactly!!!

I count at least two messages where she appears to be responding to him. For eg. In one she starts with saying “I don’t intend to use those platforms to diss you EITHER”.

Why are his part of the exchange omitted from these screen shots? Straight red flag!!

1. Mek mi wait a minute wid dis one right yasso….because I swear Chin dunce nuh bloodc***t…..suh mi cyaan see Chin writing these messages because as much as it was written in patois…..it was quite understandable. All when she mek mistake an seh “igore” ….. she go back go correct it an seh “ignore”. No sah….Hi harr waiting. Dwll

2. Met u know mi love u…CNN and Pinkwall the most reliable and credible source. As much as Don Lemon gay mi luv him to death…Met i pray for u and u family everyday.Please continue the GREAT work.Muah

3. Dem sey Chin text sey “honest truth”…but can the truth be dishonest or anything else but honest ??

Grammar police will have a field day !!

4. Doubt Chin wrote these..too much app out there to create these type of messages. Chin no educated enough fi write these..

5. this look fake written all over it some these man will go great length to make u look crazy to John public to justify them shit

6. her head space mash up from she a young Teen, skulling skool to Sex DAncehall DJ who was almost a decade her senior

7. KIPRICH YOU A BIG MAN TOU SHOULDNT SLEEP WITH PICKNEY YOU WAS NEAR 30 WHEN YOU BREED 14 ye old chin

8. Anyone woulda hungry fi kiprich wood, cause mi nah lie. Kippo can f**k gud, really really good a swear. A the first man f*k mi till mi pass out. Kip love batty more than pussy. Real bomboclaat talk.

1. Tawkchuet, shut up yuh BLOODCLAAT stinking mouth, yuh a gwan like a STATE SECRET seh kippo a battyman. Duty gyal mi nuh affi lie. Weh yuh nuh know OLDER than yuh.

1. Den if a di fuss time sumn a enter the batty she nuh muss pass out?! Buddy entering pussy nuh mek nuhbaddy pass out! :ngakak dah triangle yah is a very nice one!

1. Hold up u alleged germs whey kiprich hood drap outta u batty straight inna u mouth is who fa mouth more likely fi stink? u who when kiprich hood tun cross u throat u faint I SAID WAT I SAID PRODUCE U RECEIPTS OR JUMP PON THE PHUCK OUTTA HERE SHUTTLE, A DAT MI SAY. Any time unnu caaa get the man dem unnu bawl out bout dem gay since u love play in shit GO NYAM IT N DEAD NO DAWGGG SHIT

9. Something very fishy about these messages sound like a batty man write it. The 1st message dated 6/17/17 next message dated 2/6/18 why so many months between messages. Then the other messages aren’t dated. We the people need the receipts in full. Chin a mad gal but this is beyond mad. I think a elephant man write it.

10. Jeezam….yuh know I think it was Shauna Chin dem talking. Dwllllllllll. Woieeee. My bad yah Ms Chin. Disregard mi comment cause I doh know if yuh dunce or not. Dwl. Cho bumpanaids. :travel :travel :cool :cool

11. Chin jus start ask fi har daughter since she leave jamaica last summer that is true. But Chin nah lie bout the abuse from kippo n the mother. Stop taking up these young girls and messing with them mental space. U seh chin bipolar and it seems so but is because a whey she go through

1. And is Kippo send chin go nail school..tomorrow mi put up the story cause all now kippo nuh touch di part whey she was underage

12. As far as I’m concerned, it’s men with low self esteem that go for young girls KMT.

Do the maths, they don’t have to do too much to impress them.

13. KIPRICH THIS IS FAKE ALOT OF THE MESSAGES IS OMITTED. YOU WRONG FI BREED LICKLE PICKNEY YOU DAMM WUTLESS YOU AND YOUR MOTHER. THATS WHY YOUR CAREER FLOP. WHO IS HIS WIFE. POST HER PIC

14. Here mi a seh, smaddy check har een a waah school deh please she miss out an mi tink it can put back. Gal waah pay man fi f**k har :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I waah piss right yah.. nuh desso, right yasso pan dah post yah. Kippo yuh did di right ting.. mi hudda tek di baby tuh.. unda dem condition yah widout shampoo cyaaah mek di likkle girl grow unda dat. Mi feel like yuh all need a restraining order ooo dis a stalking.. dis need a court order.

Leave a Reply to See Wid Cancel reply