MIAMI PUFFY BANGLED AND RUMPLED FI BRT BANDS

27 thoughts on “MIAMI PUFFY BANGLED AND RUMPLED FI BRT BANDS

1. Him come from the begging crew so sender what you expect. Plus he wasn’t selling the band’s him went to get tickets for Chalic and the broke man them from pepper seed because they can’t afford Brt bands. Hope unuh mek some money a this yeah Day Rave Sunday

2. Lol Puff Daddy again this big fat man need Feh go set down. Him could a never a thief ticket Feh give them and other day dem a walk and pay people to come a Milk Day Rave guess the money run out. Although I thought them and ants was friends

3. Who name Chalice no the man weh them kick out a MONEY TEAM so how them a try compete with him and them no innah the same begging league. Puff Daddy mi and u a friend and you couldn’t even give me one of the ticket.You better go back to acting and stop mek people clown u. Only in a florida

4. a lie dem a tell pon the man a give him di a give him ny crew them ticket and the big white bowy a try style the man ants a pussy a try press charge pon the man for no reason when a him give the man the ticket them cause him known gussie known a lot of top man them a go shell the bar him loses a lot of fans known him show ago flap next yr and him still a sell them cheap DR liquier smhh brt done know its like ati it water down know need a new thing like sandz

5. Hmm!! Why Jamaican people stay soh u o is some disgusting set a people. Uno a talk bout people bruk bitch you all must be in d same league fi know the rolls them business!! Lawd uno disgusting! As for Hanz u s waah BÏG pussy fi weh u do to puffy and mi ago mek sure the people them banton u ass no more brt u wicked piece a pussy. But u better be careful weh u do to people u too f**king greedy now. Puffy u need fi learn from this and know people sing shit, they might eat Nd drink with u but them nuh like u. Too f**king bad mind mek the people them live

6. Something bout BRT just get played out. Hans dem tief they liquor is water down and never have food. BRT is for the illegals that can’t travel cross borders. The promoters always a try style people.

7. yea true brt wata down bad ppl should banton it after what he did to puffy and the ny crew and a charge ppl one bag a money and a give them cheap duty liquor to drink and dem have 5 grand fi spend and did not get shit cause a how ants a move like a fish him just lost some big spender brt done now time fi something new and wtf was cooper shot playing in the end talk bout put up phone only bout 10 ppl do it brt era over next

8. Ants didn’t give puffy no ticket to sell him is a dame thief. Brt weekend will be Brt weekend without puffy him too nuff. You cah trust you own when you doing business

9. BRT use to have all big entatainer? Masicka and Ishawna? Two of dem don’t have one song together. NY people Lucky dem travel so far fi dis party and Summer just end. BRT a joke. The white party always the only party worth going and VIP ticket a joke you have to fight one thousand people fi di Bar and some horrible in organized liquor. Dem man know how to rip off illegals. A joke ting for hype. Dis one was the worst Eva.

10. U who a talk bout illegals GO SUCK OUT U MUMMA BIG DUTTY STINKING WATA DONE OUT HOLE PUSSY!!!!!! We illegals a live betta dan u PUSSY!!!!!!! Suh tru u can fly u tink u betta dan wi? GO SUCK UR MADA!! And when u done go f**k er to!!!!! Ppl have circumstances why Dem cyan fly!!! Trump soon clip ur wings Dem to!!!!!’ Mi hate pussy hole like all u!!! U tink u betta ban mi pussy!!! Mi have mi tins and some left u yah suh fi live in a di stress while mi gone cock up a jamaica in a mi big mansion!! Go drive and bum up in a ur Mada Big dutty nasty pussy!!!!!!!!!!!! Puff daddy Big up urself wi know di truth, a u supply wi every year! And wi know Hans a pussy from long time, nuh watch nuh face!

1. It bun u? Anu me tell you fi waste your money on BRT when u not even legal. Bet say you in the most Gucci too. DWL ediot when will you learn instead of run from BRT to BRT try save little 5 or 10k fi sort out your situation. Go find a Yankee and give them half the money you spent to pose up. I have a Yankee Fren that charge 8k for a marriage but you have to do it before Christmas and no dem don’t take credit cards!

11. Kmt talk weh u know chalice never get kick out a no money team dumb bitch and dis a come from one a money team babymother.nuff man weh a seh money team not even know weh di link start from nuff a dem a follower .

12. Which 1 a dem paid u bitches to submit this post. Money Team and Chalice an di whole a dem need fi siddung. Prento u need fi cut di braids my lawd. Yuh hair line a get ruff now. Bingy need fi guh a di gym big belly nasty mout self. Chalice is the original money team but him ole wid a 2849495 kids. Dem need fi retire now. Mi nuh really kno too much bout di new help dem bring roun. Mi wan some new men fi come a miami now. Mi tiyad a see dem ole rass at every party

1. Miami need some new man Yes! All the one Skeng and thst tuff gal bodyguard he have. The man look very sick. Fraid of everyman in dancehall. Hans never been a genuine yute. Him get the yute lock up n try style same man weh support u

13. Chalice from Milk all white keep youth all now every man no get pay so unuh better do something before things get out a control. Tek it easy Puff you always a look out feh the wrong set a people

14. A which part this uneducated gal come from it look like you already been though the entire MIAMI man dem mek you so hurt. Them f**k & duck you hoe that’s why when mi a come a BRT mi leave my man cause mi no wah kill these Florida hoes. She not even know nothing go put some glue in you pussy and MONEY in your bank account. You and bruck pocket Chalice weh still have picney a Jamaica hungry but you wait unuh must old one day and need these kids.

15. A weh Rasss a gwan yeh so Puff Feb a big man you live too much mix up and love beg and sell back pussy you feh stop it as mi see you mi run & why the f**k so much people no get pay because mi still a wait pon my money from October 7 Chalice a no every man tek stylings like Puff Daddy mi we put a man pon blast feh mine mi no run money joke so any body who phone call him a answer tell him this