Amnesty n freedom to mek any amount of grammatical errors whilst celebrating yuh bday. ..I mean it’s ur bday!!! Nuff of our family and friends we wish were still around fi chat n spell bad CUZ we would be so glad to have them that we wouldn’t care!!
Grammar police has spoken. .be it resolved. Happy belated bday Michieboo, won’t partial yuh the other 364 days though!
Richie is a dutty man and Sandy yuh need fi cut it the hell out yuh a act like yuh have a thropy in Richie gu tek care a yuh son weh dutty nasty Richie hate. Yuh retarded back bruck pickney
MICHELLE YOU CAN CALL SO BODY PICKNEY RETARTED, BUT WAIT LOOK PON YOU UGLY FAT SON. JUST LOOK PON HIM.RICHIE HATE MICHELLE SON WHY YOU THINK HIM DID CRY TO GO LIVE WITH HIS FATHER RICHIE JUST A PERSON WEY HATE KIDS PERIOD.AND WHY SANDY NEED TO STOP A YEARS RICHIE AND SANDY TOGETHER. NOTHING CAN’T STOP IT. IS WHAT VEX U TRUE RICHIE TELL SANDY MICHELLE GOING JAMAICA FRIDAY YES RICHIE TELL SANDY MICHELLE HAVE MAN A JAMAICA AND SHE CAN GWAN. DONT HATE SAND HATE YOU MAN HIM MOUTH TOO LIGHT
anonymous 10:14 sandy is not michelle fren is her mate how she must know michelle going jamaica must richie tell her. so what she must stop come tell me so i can go buy my lunch and tell her
Lisa come look ya Richie wife a dumb dumb. your not only ugly but also stupid. time you take cursing an innocent baby go pick up a blasted book and learn proper grammar bitch.
dutty nasty body Sandy leave the woman alone just tek yuh likkle hate f**k and keep yuh stinking mouth shut. You know Richie just with u for the money. Because him hate to f**k yuh
anonymous 11:41 aka michieboo. true we know you can’t spell and write properly we know its you. How Richie fi hate Sandy come talk wey u know bitch Sandy get more respect from richie than you’ll ever get in your lifetime. the only person wey richie hate is man looking michelle and her sloppy papers looking child. bitch go chuck off
at anonymous 1:20 (Sandy) where and when Richie give yuh respect. when he collecting the money yuh thief from C&J. Sandy how long now yuh a f**k Richie and every time him start f**k a new girl yuh get put pon the back burner, but yuh talk bout yuh a main side chick. Dwl more like main/Only idiot chick. Move wid yuh bad color none ambitious self and gu find a man fi marry yuh and get yuh paper dutty big pussy gal
so anonymous 8:33. Sandy is the only side chick idiot as you say. BUT WHAT THAT MAKE BLOODCL*T MICHELLE. MICHELLE A YOUR NASTY FREN WEY HAVE TO ACCEPT AND RESPECT EVERY MATE WEY RICHIE GIVE HER. LOL. OH SO RICHIE CLAIM SANDY A THIEF $ “OH GOD THE LIES HE TELL”. BUT ANYWAY IF THATS WHAT HE TELL DUMB ASS WIFEY ITS OK CAUSE SHE NO BETTER OR CAN DO BETTER. WHY YOU MAKING SANDY PAPERS YOUR PROBLEM SHE VERY HAPPY. PRAY SAY MICHELLE CAN RETURN INNA THE COUNTRY WHEN SHE LEAVE ON FRIDAY.
Sandy a side chick so was Michelle all when she did breed she was side chick wit belly. Tracey you a still side chick. why ya’ll worried about Sandy and her papers why ya’ll don’t worry about Sharon papers.
and it’s “thank u” not thanks u..
Anyway happy birthday
Luckily god love we and him nuh too a worry bout it :rolleyes: cause mi a tell yuh it issa sin.
No sahhhhhh
Amnesty n freedom to mek any amount of grammatical errors whilst celebrating yuh bday. ..I mean it’s ur bday!!! Nuff of our family and friends we wish were still around fi chat n spell bad CUZ we would be so glad to have them that we wouldn’t care!!
Grammar police has spoken. .be it resolved. Happy belated bday Michieboo, won’t partial yuh the other 364 days though!
:travel :ngakak
She to busy a run down Richie. And a tell ppl bout them Baby a jacket. go learn proper grammar.
Clearly see why with papers she still working in the restaurant. Dunce bat
Richie tell sandy say Michelle going Jamaica Friday safe trip. sandy will keep him warm
This is a damn shame
Bitch need to invest in Hook on phonics.
Love fight and cuss ova man and can’t read and write
This bitch slow just looking at her you know she retarded
Richie is a dutty man and Sandy yuh need fi cut it the hell out yuh a act like yuh have a thropy in Richie gu tek care a yuh son weh dutty nasty Richie hate. Yuh retarded back bruck pickney
MICHELLE YOU CAN CALL SO BODY PICKNEY RETARTED, BUT WAIT LOOK PON YOU UGLY FAT SON. JUST LOOK PON HIM.RICHIE HATE MICHELLE SON WHY YOU THINK HIM DID CRY TO GO LIVE WITH HIS FATHER RICHIE JUST A PERSON WEY HATE KIDS PERIOD.AND WHY SANDY NEED TO STOP A YEARS RICHIE AND SANDY TOGETHER. NOTHING CAN’T STOP IT. IS WHAT VEX U TRUE RICHIE TELL SANDY MICHELLE GOING JAMAICA FRIDAY YES RICHIE TELL SANDY MICHELLE HAVE MAN A JAMAICA AND SHE CAN GWAN. DONT HATE SAND HATE YOU MAN HIM MOUTH TOO LIGHT
anonymous 10:14 sandy is not michelle fren is her mate how she must know michelle going jamaica must richie tell her. so what she must stop come tell me so i can go buy my lunch and tell her
Lisa come look ya Richie wife a dumb dumb. your not only ugly but also stupid. time you take cursing an innocent baby go pick up a blasted book and learn proper grammar bitch.
dutty nasty body Sandy leave the woman alone just tek yuh likkle hate f**k and keep yuh stinking mouth shut. You know Richie just with u for the money. Because him hate to f**k yuh
anonymous 11:41 aka michieboo. true we know you can’t spell and write properly we know its you. How Richie fi hate Sandy come talk wey u know bitch Sandy get more respect from richie than you’ll ever get in your lifetime. the only person wey richie hate is man looking michelle and her sloppy papers looking child. bitch go chuck off
at anonymous 1:20 (Sandy) where and when Richie give yuh respect. when he collecting the money yuh thief from C&J. Sandy how long now yuh a f**k Richie and every time him start f**k a new girl yuh get put pon the back burner, but yuh talk bout yuh a main side chick. Dwl more like main/Only idiot chick. Move wid yuh bad color none ambitious self and gu find a man fi marry yuh and get yuh paper dutty big pussy gal
so anonymous 8:33. Sandy is the only side chick idiot as you say. BUT WHAT THAT MAKE BLOODCL*T MICHELLE. MICHELLE A YOUR NASTY FREN WEY HAVE TO ACCEPT AND RESPECT EVERY MATE WEY RICHIE GIVE HER. LOL. OH SO RICHIE CLAIM SANDY A THIEF $ “OH GOD THE LIES HE TELL”. BUT ANYWAY IF THATS WHAT HE TELL DUMB ASS WIFEY ITS OK CAUSE SHE NO BETTER OR CAN DO BETTER. WHY YOU MAKING SANDY PAPERS YOUR PROBLEM SHE VERY HAPPY. PRAY SAY MICHELLE CAN RETURN INNA THE COUNTRY WHEN SHE LEAVE ON FRIDAY.
Sandy a side chick so was Michelle all when she did breed she was side chick wit belly. Tracey you a still side chick. why ya’ll worried about Sandy and her papers why ya’ll don’t worry about Sharon papers.