13 thoughts on “MICHII ?

1. Gm met and peeps..I had some hair selling And believe it or not only the dancehall and so call popular social Media celebrities want to take my hairs without paying upfront,they living above their means.and they will take your things and if u a idiot them want to curse and fight you on top of it.met do you think they have any shame or care about all this embarrassment?

2. A good a so unnu love frighten fi wanna be celebrities. Bet if a did one a yu regular paying customers beg a credit dem wouldn’t get it. Nah look. Michii come pay di ppl dem wutliss

3. Lol love hype and dem bruk nuh bloodclaat… That’s why mi nuh look pon dem when mi see dem inna dance lol. She stay real bad. A wah day mi see she put up pics pon IG and a seh to myself seh she get new clothes dwl.

4. Met whoaaaaaaaa ever since her threesome video wid her and Damo the two a dem flop out and look sick nuh raas every day dem a beg sumn new if a nuh credit a money if a nuh money a old bruck dem just hype and don’t have a thing to show…Young girls Unu wise up all a Unu Weh think Unu deh pan top Unu name stink uptown all them do is laugh after them f**k Unu fi a meal deal

5. @anonymous10:30..
    I didn’t trust any of them my hairs and just saying is them type a ppl deh alone nuh like pay upfront…and if u can read well u would realise i said “so called celebrities”…you sound so ignorant like u go trust something and them turn u down…Unnu fi learn fi do without what unnu can’t afford..SIMPLE!!!!!!

6. Miichii is another bum bytch who gwaan like she have money like the whole world don’t know sey she bruk bruk bruk!!!! You can just see her tacky outfits and know nuttin nah Gwaan. She’s booty kids mascot, and she only friend him because he has a few dollars to throw her way. Dis gyal here ah real dawg shyt…

7. Michi the batty man want him money why u tek the shim hair and nuh pay fah yuh see shim in a hair u want hair to why yuh eye suh red lol

8. Suh…suh…ladies on the pink wall….if I may,
    1. What mek unnu start with the weave thing?
    2. When unnu see seh di “edges” going or gone, why continue?
    3. Is there any hope of going back to styling your natural hair?
    Don’t kill mi, mi truly seeking knowledge cause mi having symptoms of weaveaphobia.

1. Mi suffer from the same “weaveaphobia”. Would never date a woman with weave. I think it looks ridiculous. Nothing funny than a woman patting her hair because she cannot scratch it. Plus, I like my woman with short crop hair.

2. Wear weave on and off. Haffi protect whats mine, take breaks so I can care for my edges and treat my own hair. Worse like how time so hot now, no weave till November, then about April back to my own hair

9. Why you give her a years now miichii and people inna things when a nuh clothes money hair shoes bag or man.every flipping thing.how much time fi 2016 miichii name come on pinkwall? All who a friend na tek caution
    Miichii beg like homeless dog