MILK SEH BLING FLYING AGAIN

0 thoughts on “MILK SEH BLING FLYING AGAIN

1. den a so gaza slim dounce….mi tink shi gone inna gospel?? puss a go teef out di whole a yu “milk” weh u earn and gi kartel …lasco u are not box milk ….neither are u a booking agent ….stop milking the girl

2. HOLD UP MET>>>>>> WHICH MILKKKK?????? LIKE SERIOUSLY NOW?????????? I’M NOT A GAZA FAN. BUT GAZA SLIM NEEDS TO BE CAREFUL OF WHAT SHE DOING. ALL 0F A SUDDEN PERPETRATORS WANT TO RUN IN AND BOOK/MANAGE HER. AT THE END OF THE DAY ITS HER DECISION STILL. SHE MUST KNOW WHAT SHE WANTS IN LIFE. SHE’S NOW FREED AND NEED TO MOVE FWD AND NOT BACKWARDS. BY THE WAY, HAS ANYONE EVER SEEN OR HEARD MILK SUPPORTING HER THROUGHOUT HER DOWNFALLS???????? DWL GWAN TRU YAA MILK CUZ A U SAY MORE MONEY INNA U POCKET AND NUH RESPONSE—

3. I hope she DONT FORGET THE GOD she had turned to when she was in deep trouble facing possible prison time..I hope u dont forget that Ms Vanessa Bling.

4. I don’t understand dis! If she file false report fi obstruct di course of justice wat could be di circumstances under which she win di case?

5. @Willie, u mek me day!!!! waieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Me did a wonda whe she deh go wid blue book…naughty corna fi u willie….. :hoax

6. She did not “beat” no case. The DPP declined to proceed with the case pending vubz Kartel”s appeal. When Kartel loses the appeal, as he surely shall, they are gonna re-file the charges.
    Real Talk 😡

7. mettyyyy mi really a wonda if kartel can win him appeal wid fi him face weh mi c pon video a ask fi knife fi cut thro0at,,,,n all a dem voice note deh weh him a galang so………….

8. milk did a manage har from kartel lock up, she she nuh really a run in. memba milk used to be part a teachas pet rite inna di time wen trouble start. she was there when slim drop har biggest chune. independent ladies. da chune deh timeless. uno affi give har dat

Leave a Reply to Little Willie Cancel reply