MILKSHAKE VS ICECREAM…………..LA

Subject: LA MIXING MILKSHAKE VS SHERYL

Message Body:
MET I DON”T UNDERSTAND WHATS GOING ON IN HELL HAY! MILKSHAKE AN THE TWIN SHANA AN SHELLY NUH STOP DUN BIG FOOT TWIST UP BODY SHERYL!! MET MILKSHAKE SEY SHERYL NUH STOP CHAT HER AN RECORD DEM CONVOSATION AN PALY DEM BACK! MILKSHAKE SHANA AND SHELLY COME TALK WHA DE WICKED OBEHA WORKING GAL SHERYL DUH UNO! MILKSHAKE,UNO BETTER BE CAREFUL CAH SI SHERYL HAVE HER GU* A WAIT FI UNO!!

fa212faa5313f4a4c3ad86c6a00e4418-Optimized

0 thoughts on “MILKSHAKE VS ICECREAM…………..LA

1. Friend like those you wouldn’t need no enemy!!! They were leeching off of Sheryl anyway. From the way how every comment them leave pon Sheryl Instagram picture a boss lady this and boss lady that. You can tell say ah something them a look. They can say what they want about Sheryl but at the end of the day Sheryl is go getter , moneymaker and those bitches ain’t. All of L. A know that those bitches was just looking somebody to use

2. Shelly run go frend up but the yankie girl cause she know for a fact she was going get her ass kick like a ball. Shelly a chat big bout them fi meet up sat, fi fight and she was a no show. them gal only bad pon computer bare talk the only one that will war in person is milkshake.

3. Good morning met! Mi sey dem hell hay people yah bad. Milkshake a you mi si a run back a Sheryl! and the whole a UNO chat each other so this is not new, Shawn a you start all of this mixing, but wait cah meshell a wait fi buss yu ass, fi take her man, that’s what you need to worrie about an not Sheryl!!! The whole a UNO tick tick the other day now look at this big disgrace! Shopia aka milkshake wha tek whe her best fren husband,you Nuh fi talk bout stab in a back cah a Nuh stab you stab your best fren yu mash up the woman life! By taking over her husband an breed fi him old whore! Shana I don’t know where to start wid you, bout UNO name good pussssy ave! It’s the other way around just like the selector a UNO round robin call UNO big pussy ave, well me name UNO dune pusssssy ave!! Bunch of low life bitches!!!

4. All dem keep on a cuss Sheryl and ah sey she have big foot and she ugly but dem have a file from yaso to Jericho!!!! Dem life sad and ah grudge dem grudge di woman. Dem fi stop lay dung pon dem back wid dem mouth open fi Tom dick and Harry because obviously that is not getting them nowhere!!!!!

5. Milkshake dey bout from La build up,mash up and build up again. Milkshake f**k everything ah la till she end up dey wid har cousin. Milkshake is the wrong name for you!!!! You look more like rubber tire. Milkshake you look like you can bounce . You pose like a wrestler!!!!! Time for you to retire from this scene !!!! Your a grandma now !!!! Retire your an old tired tire!!!

6. That is one thing with Sheryl she is a gogetter always hustling and doing her thing. All those bitches Shawna.Shelly.Sophia kregle shake are a sad case no shame tree atall one group of mixup nasty bitches wasting time in farrin

7. Mi like that name deh, Kregle shake, wwwwoooooiiiii uno bad like peanut shell. Hi Mimi, it’s always nice to hear from you over in LA, how u doing ? In mi Wendy Williams voice. :kiss :ngakak :ngakak

8. Shawna aka can’t hold nuh man aka one of big pussy ave tenant. U swear feel seh u hot mi don’t know ah who a fool u. All when u walk naked u still can’t hold ah man! U face tough and skin up like wah and the only thing a man pre u fa is to f**k and suck dem off. U claim seh u pussy good but u don’t live nowhere good. U mingle in inglewood just like the rest of low life bitches. U is a walk foot. When u pussy good it give u car and good place fi rest u head. U fi cool because u is nobody and nuh man nah wife up a scum like uself. If I was u I would go in hiding because everyone knows your file. True u ah clean up shit as u occupation u think seh u nice? My girl ave ah seat please! U and the rest of dun out pussy ave.

9. 2 all BIG PUSSY AVE wit no man 2 walk pon side of unno….1 Kregel Shake f**k and suck her own cousin and start so much mix-up cuz fi she want to f**k SUCHMAN bad 2 bloodclottttt. She vex Shawna reach first so now she a mix Boss Big Foot Sheryl in it…..Sheryl him good up friend so she know 1st hand who him a f**k off and duck. Sheryl just want to mind her bleach out Barney and f**k Leech pon di side!!!! Shelly need 2 run and leave unno alone cuz dem gonna make you lose yo man and you know how he like stare with Donna so stay far away cuz your Hoeing days are up fi now. Now 4 Meshell ugly quarter back ass that dey in relationship every otha day w/ every man of LA that won’t walk or talk with her in public…Suchman don’t want you Breaddy don’t want you…dem a use you f**k box 2 get di things dem and a laugh off u. Every man kno say you mind men so dem want Gucci, LV, Prada/ stop look men bloodclottttttttttttttttttttttt

10. Milkshake with her nip and tuck love gwaan like she born so milkshake the whole world know say you cut down your long slippers breast dem injection in your but your batty did flat like pancake you also do Botox..your fake that’s why Richie say him nuh want you,milkshake you nasty bitch bare 3 some you love do and tek f**k inna your batty…tuff body gal you don’t look good the time you deh Pon internet a cuss you need fi go church go seek god for all your sins reaction deh Pon u

11. @MIMI please talk di tings dem cuz nuff of dem nasty gal walk and f**k LA down. Milkshake aka kregel shake dey want f**k Suchman but twin yam it first now all mix-up start pon IG now unno a dun out Big Foot :hoax

12. Hi Sketel bam how you doing?? I’m at wrok can’t get fi come give the real shellings bout dem bad mind people yah wha live a hell hay!! Nasty suck hood lick out batty Shana, how you fi a talk bout Sheryl? Me an Sheryl a Nuh fren but you nor nasty milkshake wha tek her fren husband an a puck her cousin richie! Cah chat to nobody round here!!

13. Sheryl a undacovah whore jus like de rest a dem. Fi har fkkk always hide up caus de man dem nuh wah dem name link wid har a road. Sheryl f**k dogleash inna har bed weh she n barney sleep. Evry outtatwn man shi duh bizniz wid shi f**k dem. Mi hear seh shi a fkk one a dogleash fren yah now caus dog geem de ok plus bwoy tink shi hav 2shillin but a peer posin shi duh. Lov rob peter n pay paul. Shi pay fi half a la guh watah park n haffi hide n cyah ansa har phn de nex day. Ppl money shi lov borro n use fi impress ppl.

14. Sophia is a crazy badmind bitch from longtime love skinup her big face at people if your looking nice
    She and the twins have alot in common crew of battrey dollies man love run train on those hoes.
    Sheryl need to wakeup and realise the bitches just using her from longtime dem love chat sheryl how she mad and can’t dress so Sophia I guess it’s stab for stab cause none of you know what is the meaning of a real friend.
    Sheryl I suggest you start think ahead for a rainy day the risk you take to get the money just to sqiander it the way you do is pathetic remember you have your kids to live for stop buy fake friend and MAN.

15. Ruff ruff ruff 2 bloodcloth after these shame yuh fi get u is a old man & u ave nasty fuk out shawna a play u like a poppet nuh stop fuk here dere & everywhere every cocky she put in her mouth she say ur own a d smallest but she affi suck it cos r rent affi pay she & suchman nuh laffa a u wen u give r money she go wine & dine she pay fi d hotel cos suchman say him nah come a yuh yaad but him come pick her up outside nasty shana yuh fuk & suck too much yuh cudnt mek meshelle man stay weh him deh Yuh is a perfect example fi a shit house every man cum in a ur mouth & face yuh face no limit stop 8 pon SHERYL mi neva hear SHERYL in a mix up so even if sheryl record d badhole ave is dcos yuh a done d ppl dem weh yuh call fren & sge nuh like it SHERYL me like wah do mi like it mi like it RUFF stop CLOWN yuh self in a farrin all yuh need fi hide cos urself cos u old so u must ave shame mek d fuk out gal go fuk fi pay r rent & stop fuk fi free a u a d CLOWN she say suchman cocky is a new cocky & It fit well in a her mouth she nuh care a who fah man meshelle cos her mouth stay horny but suchman need fi back up cos fi him nuh bk up him ago pop dwn r dead r go a prison & fi shelly a she alone ago ave a man cos a OBEAH she a use her mouth & Hole fuk out jus like shanna own d BADHOLE ave never last long now dem a war wid d landlord

16. Wait wait is this the same Sophia , who take her mom man went she went to prison ,a long time Sophia a f**k like dog , some one tell me she was fu**king her cuz and him never want her and she call immigration on him

17. If u nevah hear sheryl inna mixup yet yuh nuh kno who is sheryl or u nuh come fram la. Sheryl stay inna mixxup n always bawl n beg har way out fram jamaica com right bak yah

18. Yas @Miss la……same 1 Sophia f**k every mon a LA 2 NY and bac a LA. Now she a look young bwoy suchman and start a war bcus she don’t get the first lick pon the cocky. Shawna say suchman cocky BIG like wow and f**k sweet her. Now dem a use old ugly landlord and start bay f***kery. Ruff kno bout Shawna dirty secret but him ave Sandy wiliin & waitin so him a get hem salad toss and cocky suck from Shawna cos him say she can suck wata threw needle

19. RUFF you Nuh si sey Shana an are mother blind yu wid de obeah like how dem duh BOB? RUFF aka LITTLE DICK yu have a good woman a yu yard an look wha yu come out road come pick up a bitch whA walk an suck wood an lick out batty ole! Shana sey f**k rieLy and suchman an RUFF pay bills! Shelly yu nah let guh BOB? Shana yu run yu mouth Pon IG an when mishelle sey yu fi com meet are up a mellenium all now yu Nuh reach suh yu walk an suck wood a suh yu walk an run yu stinking mouth! Sheryl a lady fi UNO dog shit gergilmilk yu too bad mind!!

20. A which sheryl oonuh a call lady? De one weh har babi daddy com ketch kemar a f**k har inna har batty inna him house? A hear seh him nearly kill har shi bawl fi murdah police teef n rape

21. We can all agree say Sheryl chat too much , but a Sheryl that , but Sophia you a act like u better me here you chat your muma your sister the one way you and she no talk , you chat your cuz Paula spice MUFFE & are sister your mother inlaw and then me see you sit beside her a take pic on the boat , so you cannot call Sheryl back stabler , FYI iam not on Sheryl side but the true is the true .sophia you look sick on the pic ,Sheryl I hope you learn your lesson ,it’s not ever one say friends is friend

22. Sophia am so sick of hearing her name that bitch f**k and breed for 2 best friend ,f**k her mother man,do 3 some with her best friend husband and turn round breed with the husband and them bring in the cousin in her house and end up deh with the cousin and give the BABYFADDA the shock of him life the man end up with sick she put the put the man inna nursing home and move the cousin in but when the cousin nah come home to her at night and deh Pon the road with linky pretty daughter she get upset and call ice Pon the cousin..how wicked can one person be Sophia the boy mother dem nuh inna you all your own mother hate you cuz you force her son fi come a farrin cuz you a look good name Mek them kill off your brother your the devil your gone haunt fi the rest of your life your at home lonely like a dog no man nuh want you Sophia your finish dun caan come back with all the body work you do your pussyhole flop you need fi go fix that wicked gal milkshake you spoil your milkshake expire your old old old suchman say your pussy big your a waste of f**k shanna hole better than yours

23. Lol mi ear say Sophia chat her own sister baddddddddddd 2 bloodclot. Dem hole family bad luck look how every mon the sister dey with die or go jail & on dem face

24. milkshake shanna shelly melissa fuk d same man x out maxine cos no man nuh wah she although me hear say she a f**k dionne x man dat man deh betta go chk out him self r him must always memba fi put a rubber pon him willy cos AIDS ago round & him duh wah ketch it dem recycle man bad pon d AVE shame fi dem & dem swear think dem mek it d hole a dem a bk burner dem burn out tired bad d 2 twin dem need fi retire dem hole & mouth now cos dem nuh get no pay off shanna cuda mek such man cocky stay in a r mouth vut no r mouth stretch out so every cocky go deh it affi b heard about get yo life together & stop walk & use up yuh mouth shelly & shanna milkshake & d rest of d tenants dem

25. SHERYL,SHANA,MISHELLE,GERGILMILKSHAKE DE WHOLE A DEM F**K SUCH MAN!! SUCH MAN TELL HIM FREN DEM SEY SHANA OLE NUH GOOD BUT ARE MOUTH TURNT THE F**K UP HIM NEVA GET HIM COCKY GET SUCK LIKE DAT SUCH MAN TALK SEY WHEN SHANA SUCK HIM HOOD HIM BRAIN FELL LIKE IT A COME DUNG OUT A HIM HEAD! HELLL HAY GAL DEM NASTY NUH RASS DE WHOLE A DEM F**K DE SAME MAN! SUCH MAN SICK BLOOODCLAAT STOMACH MAN SHORTAGE IN A LA SUH DE OLE A DEM F**K DE SAME MAN!!

1. :sungkem Amiga, como te ha ido? Milkshake makes her money work for her tho! House, she owns it, Ranger Rover, she bought it, Body did up, she did that, Two college educated girls….yes those from the best friends she breed for, but lets be fair one was in jail when she started up relations with the other, real designer girl :thumbup Man really short in LA because I never understood why she messed with the dudes she does, Milkshake one Woman army but you watering down your thing with them dudes……and yes, I’m beginning to believe what you say…..”If badmind don’t talk, yuh ting nah shaaaaatttttttttt :cool

2. I would really like to know who Mimi is??? Being that you once said you’ve seen me out with crosses platinum. Cah is like yuh know the wholes dem La ppl yah B.I.

Oh & it’s bellaUnruly a ask.

26. Well me n Sophia are not friends but from what I see n hear she holds up well over the years with or without a man. Give 2 ceasar what is due 2 ceasar. I myself would not be concerned with what she does with her men…

1. Yes Sophia look good for a grandmother….No One can take that from her. Jealous bitches…go get some surgery too lol

27. Sophia sister say she will never talk to her in this life time ,I wonder why ,Sophia come here tell me the true you take your sister man that why she not talking to you

28. GUYS GUYS GUYS! Come on now! ANY BODY CAN COPY RITE A NAME>>>>>>GUD PUSSY AVE<<<<<<>due tu mi gud credit<< "CHILD PLEASE"………………….lol mi almost forget……a now dem a goh busy cause Xmas is in the air……….BLUP……….love u "MIMI"

29. Hold up a minute, I must been on under  a rock I just found out the good pussy crew broke up and going at it I know this was not going to last I was at Sharon platinum shop when one Off the twin call her telling her Sophia want to f**k her man because she tells her he have a big dick and give her 1 thousand dollars for her  rent and she do not trust Sheryl but to my surprise I hear between Sophia and the twin want to beat Sheryl off , I guess a 3 some in the making you know the twin and Sophia a freak , make sure went the 2 off you do the 3 some him no bring is phone in  there , we Donot want to see Shauna I suck dick again,, Sophia you cannot find a man  for yourself why you always a f**k your friends man ,

30. Please go sit down about milkshake ave two college girls child please milkshake daughter drop out a college with a baby go google it milkshake dont produce nothing good she too busy a f**k young boy and a change man now she war sheryl and a take side with the f**k out twin them but me think d twin a sheryl God sister mix up with the south side evil walk and f**k nasty bitches them but wait there a minute how me dont hear nobody talking about d surgant mother shannan that got lock up the other day and she miss the badhole round robin yes me hear that and me also hear say them a war over the $$$$$$$$ none of them never true from the get go bunch of fake add bitches trying to get a hype and get flop in every way till they flop on them own self brapppppppppppppppppppppppppppppp

1. It looks like you know the bad but don’t know the good. When I come on LA and talk it’s never guess work……#tr888888888888tttttttttt #FACTS. Milkshake is a fu*kbox but where her children are concerned she steer them correctly. Her eldest daughter graduated Howard U, married and recently had a beautiful baby boy. Where were you for the outdoor Baby Shower, it was huge and well, well put together. Out of all the badpuxxygang she did good with her money. Milkshake yuh f*uk the good, the bad and the handicap but your hundred hundred dollars that you collect never just spend on suh suh boot!

1. Two ah di twins get shot.Shanna first rob her babyfather Andrew run go Miami the Shelley babyfather Oniel shot har dung outside shattoo after dance ova Bob him get dip and was murdered in Jamaica

31. Chat weh yuh kno u soun like a real badmind bitch. Sophia daughtr baby is cpl months old she bn happily married more than a year graduated college years ago. Duh de maths. No mi haffi talk de truth sophia f**k tuh much fram lang time but evrybaddy kno shi raise star kids. U is a badmind bitch

32. @bella why I’m I your concern,why do you want to know me?? If I know LA people business that’s because LA people careless! Let me start by saying to you @bella your life is no secret to LA people,don’t worry about me!! Worry about Sharon platinum that put your whole life story on Instagram!! The only reason I’m not going to rude to you is because my mom an dad know your dad very good! I feel very sorry for you,my dad always talk how much you are the one Siemon loves!! DUTTY NASTY SHARON PLATINUM YOU ALWAYS IN A MIX UP,HOW FI A TELL SHERYL AN SHANNON BOUT LOYALTY?? BITCH DONT GO THERE,DOREEN IS A PERFECT EXAMPLE LOOK WHAT YOU DO TO DOREEN YOUR FREN FOR 20 NUFF YEARS!

33. BLACK DUTTY DOREEN AND UGLY MAXINE A FUKK THE SAME MAN! DOREEN GO TELL THE MAN MAXINE SICK FROM FUKK DUTTY MELISSA FADA.

34. Sophia is a nasty badmine bitch but I will agree with that part cause even one of the babyfathers I hear weh hate har had to give her credit for making sure the kids did well in school

35. Omg la tun ova riight now girl house a mash up sponge bob get the news say Shelly still a fyck the man mi nah tell no lie the gal dem a la wicked to rass poor Shelly Donna soon get back bob fi good

36. WHAT I REALLY WANT TO KNOW IS WHEN SHARON PLATINUM,AN THE TWIN SHANA & SHELLY TUN FREN,THAT THE TWIN ALL A CALL SHARON AN A TELL HER BOUT GREGILSHAKE WALK PUCK SUCH MAN AKA SUCK MAN! SHARON PLATINUM I REMEMBER NOT SO LONG AGO SHARON HATE SHELLY,WORLD WITH OUT END BECAUSE SHELLY WAS PUCKING CAKIE! HER BEST FRIEND DOREEN WAS A WITNESS TO HOW MUCH SHARON USE TO CHAT SHELLY AN SHANA!! HOW DEM CAN PUCK AN WALK AN SLEEP WITH EVERYBODY AN DEM SOON CATCH AIDS!

37. @ANONY12:46AM SHELLY HOUSE CAH MASH UP,ALL THE MOTHER OF TO DO IS RENEW THE OBEHA,BOB EYE DEM BLIND BUT HIM EARS DEM A WORK LIKKLE BIT,IS NOT THE FIRST ARE LAST SHELLY A PUCK PON IDIOT BOB,MEK WI GO BACK REMEMBER SHELLY DID A PUCK LENNY HYPE AN DIS A WHEN SHE AN BOB LIVE,DEN WEN SHI SI SEY LENNY BROKE AN NUH HAVE NUH MONEY,SHI MOVE ON TO RUDY!! DEM SHOULD’NT TROUBLE SHERYL,SHANA A YOU START THE MIX UP! NOW SHERYL TALK UP THE THINGS DEM AN BOB HEAR EVERYTHING HOW UNO FI DIS UP SHERYL UNO LANDLORD WHA HAVE ALL A UNO SECRET,SHREYL PUT PON INSTAGRAM HOW SHELLY GUH PUCK HER MAN WHEN SHI GUH DROP OFF HER MOTHER IN LAW, SO I GUESS DEM BLIND THE MOTHER TO!! A YAH SUH NICE LA MIXING PART 1,2,3 MORE TO COME,STAY TUNE!!!

38. So let mi get di story correct…….Di Bad P*ssy Ave gyal dem fall apart? Sophia ah beef wid Sheryl and di dutty whorin Twin Shanna ah f*ck Suchman and that’s why she and di hugly manface one Meshelle ah fight? Suchman need fi go get check cause him just gi weh di wood like Aids don’t exist. I hope him nah go home and gi di virus to him babymada afta she delete fi har Instagram and ah hide from di embarrassment Suchman ah gi har. Mi hear say him don’t like use condom, mi even hear seh him did ah f*ck Big Bird Meshelle wid no rubber. Him act like him cyant control him nastiness and tun down some of dem reckless gyal ah LA. As for di Twin Shanna fi har mouth get f*ck daily, today ah Suchman, tomorrow anada man, ah suh it guh :hn

39. No Sophia me Donot like see you and the twin then , but then say Bird off a feather flock together that mean you and the twin them f**k like rabbits , if my man name every call pan gal like you and the twin me kill him, I guess you guys going to rename the group, if you’re looking for a name let me recommend one for you, the f**ke f**ke girls , starring Sophia Shelley Shawna maxine Sharon platinum Michelle ,

40. MELISSA SUCK PUSSY LIKE WATAH THEM SEH SHE AND CHIN AH HAVE THREESOME LADY AIDS AND SHAWNA DUN YAH AND KREGEL SHAKE SEH HOW UNNO GO ONLINE AND BUY FAKE TINGS DEM TO TEXT TO LA KREGEL SHAKE THREE MONTH UP TIME DOR NEW BOTOX INJECTION AL YAH LADY AIDS WHO AH TEXT PICTURE TO MAN WHO SEH HIM NA LOOK TO DIE ANYTIME SOON SATURDAY FUKKIS GYAL SHELLY ITS TIME FOR BOB GO BACK TO DONNA SHAWNA WALK AND LICK MAN BATTY WHEN SHE SUCK WOOD

41. @goodpussy ave , you right. I Donot like Sophia with the twin , she and Sheryl look more fun together , a so man short a LA , Sophia and the twin f**k like 3 a the same man then you have the twin and light fron Sharon , me na Lie if cocke was like crayon you all pussy would bad Color

42. THESE GIRLS ARE KILLING MI!!!! Most of these people can’t even write a proper sentence ! KMT……I KNOW ITS JUST ENTERTAINMENT…….but I strongly believe that these bitches are lone FOOLS………gud pu**y ave waa bum up…..THESE WHORE ONLY GIVE AWAY FREE PU**Y! Dem gyal ya pu**y na have no value?? All dem cum a road a brag bout di people dem man……..ho please!!!! FIRST OF ALL Shawna is a walk foot!!! Dat mean fi r pu**y nuh tun up loud enough!!!!! Di rest a dem a drive people vehicle and as fi the others dem haffi a hide dem vehicle because it na pay fa!!!! Look how much man dem gyal DEH TEK and still na have shit!! Most of wat them wear is fu*king FAKE!!! ALL A DEM (Edited) SOH DEM NA HAVE NO DREDIT FI RUN UP,,,MOST A DEM A TEEEEFFF,, My advice to you’ll is STOP MEK DI MAN DEM FU*CK YOU GUYS OUT AND AND HAVE DEM GUD GUD WIFE AT HOME A GI DEM EVERYTHING AND ALL DEM A GI HU NU IS A BOX LUNCH MONEY! Or 200$ FI MEK UP HU NU RENT!!!! …….bout hunu a good pu**y ave………..child please !!!! Y’all LA whore are losers !! NO VALUE PU**Y SHAWNA…….YU NEED FI TELL RUFF SEH YU WANT A CAR FI CHIRSTMAS…….SHOW WI HOW GUD YU PUSSY IS!!!!! PUSSY CAN BE GOOD BUT HAS NO VALUE!!! Milk shake……..yu need fi give back the range and stop goh a CHECK INTO CASH fi pay yu note to impress others! SHRYLL I HOPE YU LEARN YU LESSU…….SHELLY DONT LISTEN TO ANYONE TELLING YOU TO GIVE BOB BACK CAUSE IF YOU DO,THATS IT FOR YOU…..YU WUDDA NEVA GET ANOTHER ONE FI TIE. SHARON ITS TIME YOU RETIRE!

Leave a Reply to knows whats best RUFF RUFF mascot RUFF Cancel reply