MISS NAIL TECH DI MAN DEAD, LEF HIM FAMILY OUTA IT

All I know if dead did have power Rambo would a box you the f**k over!!! Afta yuh tek wey the boy car them n sell wey yuh fi sell you not even give him daughter nothing out of it then you wanna be in the nail shop a bash him family! But a try him sister a fool cause yuh go inna the gal bag go thief her card info and give yuh fren them all over fi order things pon it lock she fi lock up yuh p**yclat all yuh know fi do a walk n mind man and none nah claim you!

That’s what you need to be talking about when you go in the nail shop fat b*(tch and if you know what I know you come off a Dora name before she buss yuh damn face that why ppl don’t be f**ng with u no more cause your an wicked girl you only behave like you nice you have a problem with your mouth that’s why ppl and you anit frenz for long you talking mad sh(t bout ppl but anit telling the ppl them in the nail shop about your dirty deeds…. gal wey walk with them p**y pon them forehead fi keep them mouth lock!!!! A wah Venice lock up yuh r(ss Rambo whole family playing with you!

4 thoughts on “MISS NAIL TECH DI MAN DEAD, LEF HIM FAMILY OUTA IT

1. Met!! Mi naw seh Renee nuh mind man and beg man… However! The real story is…. Out ah all ah di woman dem weh Rambo did deh wid.. Ah she alone coulda married him and sort out him papers… She have life insurance pon di man I’m assuming she get it through her job, so when the man dead mi hear seh she collect ah food and AS WIFE OF THE DECEASED… she entitled to everything… Wedda dem did deh or not… Mi hear seh she tek back di car and sell weh fi sell…

THIS IS WHY DEM FI SORT OUT DEM LIFE!!!!!!! RAMBO DID AH LIVE HYPE LIFE AND NUH HAVE NUTTIN FI SHOW FI IT… RAMBO ROB, THEIF AND DESTROY! HIM DID AH WORK HIM GOOD MECHANIC JOB BUT HIM LOVE BADNESS FROM SOUTHBOROUGH DAYS….. all that to say….. Renee don’t owe nobody shit!! Not even him daughter… It was a business marriage and him go dead! – everyday fi him Sistah Venice deh pon FB bout justice fi har bredda… yuh know how much ppl Rambo goodly send ah hell?? KMT live by it die by it.. Rambo love gun more than him own life!!

2. she a wicked from Rambo parents deh ya the dutty f**kout ,suckout bitch weh Rambo was the greencard u use ting u have power ,mi see dem post how the lady nearly dead up ya ande not even the car u give them fi dr4ive a truth say him sista a chill , u deh a ja a drive up the gal car bitch dem days over Rambo bills paid ,u betta continue suckout cocky ,all everton weh at five point say u pussy smell tink, u f**k all a dancehall man dem still nothing , dora fi lick up u nasty rass ,she chat dora like dog jealous bitch.

3. Jesus Christ noooooo sah……….mek mi bredda rest in peace now no to rass…..WE GOOD OVER HERE..EVERYBODY….from him parents go down to his daughter….WE GOOD OVER HERE…..whoever BBC is it look like a u did a help him send ppl go hell….smh….when will this end. Omg ppl leave his name alone now…jah know star