MISS, WARNING THE MAN WILL STILL LEAVE

this man is a player who will he be kissing next year jim lol sherffa bring jim on hoilday yes she paid and run road hard she keep party for him why this old foot gal wey her mother don’t inna a good house a mine this young bwoy this boy is a player him keep looking every gal and keep going missing on sherffa kim go and sit down cause jim dont want nobody first him and the baby mother now a sherffa and him you think he wont do your fool fool sister the samething its the same emo just a different gal dont hype it cause a so the baby mother did hype till flap her this old gal need to save her money and run cause jim nuh stop chat her ladies this boy like is him friend enmy dow is for sale kim u shouldnt even post this cause we seen him do all this aready girl bye and go look a man fi yuhself and stop fu*** every man sohpia a tek kmft jim a gal gone f**k u up real bad no man gal still a mine man so hard lol no man sherrfa a go hard really plane ticket u gone buy and party mi and my popcorn waiting cause jim dont want u hes just a p***y who a look a hype🤣🤣🤣🤣🤣 but a longtime sherrfa a look man so i guess all them money did put down dont spoil man he will still leave

3 thoughts on “MISS, WARNING THE MAN WILL STILL LEAVE

1. Sender a the lil kiss bun yuh so till u can’t tell the lil suss straight?? Yuh all over di place with yuh bad grammar, go SYM with yuh bad mind self n lef di ppl dem fi live n mek dem own decisions n mistakes! Jamal is free by the way.

2. Which Jim this tho just asking….anyway sender this sound like spice and Angel song “di likkle weh mi mek it a bun yuh real bad, screen shot mi pic gyal a mad u aguh mad”