MISS YOUR CLEAN MATE IS UPSET

HMID and post Pinky. Why dem dirty Jamaican gyal yah love people man suh? Why dem cyaa leave people husband alone???? And I neva see a set a gyal weh love foreign man suh yet. Antoinette a people husband yah parade with! Man happily married for over 10 years to him nice clean wife a Canada. Antoinette you is 31 a time yuh get a husband for yourself. Or a true yuh nuh have di wifey type pum pum. See yuh baby father leff you and married a nice browning suh you run gah bleach to cuz you never suh brown. She post di pic wid she alone and not the other one wid she and di people dem man cuz she shame. She know is a married man.

4 thoughts on “MISS YOUR CLEAN MATE IS UPSET

1. Sender the man not happily married else you wouldn’t have to send this in. The girl don’t owe the wife no obligation or loyalty, is her husband of 10 years owe har.

2. But pan a level still, if yuh know him married yuh shudda run him. Di wife fi tep inna yuh bloodclaaat neck.