MISS YUH FALLING OUT

So La Johv this really look good? Dwl why u couldn’t borrow one a yuh sister bingo baggy and put on? U nuh see di draws can’t fit u mi dear? Yuh nuh good at all bout yah play if u ever good one more time.. and u still a wear dem chicken scratch Eyelash? Idk what u favor but u need to stop it ur embarrassing urself and it’s not a good look. U live in nyc where nuff hustlings deh.. Plz to look a job so u can use ur time n do something else rather than bun ppl eye wid yuh public indecency. Lay dung ina bed everyday a snap fi TRY attract more man thn what u already have rather than work wid yuh big “green card” weh u claim u have. Such a waste!

13 thoughts on “MISS YUH FALLING OUT

1. Lord god why this this young girl doing her self like that you ave 4 kids stop act that way and get your life together leave the limelight alone up lef your self and com off Simone floor use your green card wisely fine a job to help your kids dem all a dem stuck a ja the time you take a party and a poss your body you try help dem bitch

2. Somebody need to call Donald Trump pon her boombooclaat what the f**k is dis buss up body gal white tough gal a so yu tough fi look bitch stinking mouths gal

3. Pickney really makes hold man again cause all a your baby daddy gone lef you and you gone lef the kids pon yu families dem it sad eee people a ja a complane say you na take care of dem

4. Longtime I know her all she do a hype pon the ppl and gwan like she a live this great life you need fi help yu mada with yu kids dem all she do a make complane to ppl so you mines yu kids dem and you out every nite

5. BC SENDER YUH SOUND HURT NUH BC YUH JUST TEK A SET ON LA JAHV SO .LIKE SHE A EAT SOMETHING FOR U WOW HUSH ‍♂️ CHIN EVERYONE KNOWS IS YOU AND UR FRIEND KIKI A SEND IN LA JAHV UNNO HURT EEH MON HUSH A JUST LIFE. HOW LA JAHV FI NA WORK AND A LAST FRIDAY MI SEE HER INNA THE TEX PLACE IN UR UNIFORM FLING TEX LOW THE BC GIRL MEK SHE LIVE UR BC LIFE. BUT CHIN YOU DONT HAVE Di MAN URSELF SADIO HAVE EVERYBODY MAN BITCH CHIN WEH DONE OUT THE PARTY WORLD CHIN ALL DO IS SEND AJ IF SHIT AND WHEN HIM DONE SHIT YUH TELL HIM FI DONT USE TOILET PAPER YOU AGO LICK OUT Di SHIT OUTTA HIM BATTY VERY MAN GAL CHIN GO N LOOK ALIFE

6. Big pussy la johv stop call people and a bawl and lie stinking ole bitch,go and learn how to construct a good sentence big ole gal it’s obvious u can’t read and write dumb and blotclot dummer.Abay it a bun yuh abay.

7. This bitch is trash, always a beg. Oh please she don’t work nowhere. All she do is f**k every dancehall man hoping to get something and dem nah give har a damn thing. F**king low life bitch. Get it together bitch clean up yuh batty breath and yuh still pussy weh the rass a talk bout.

8. Big stinking stay bad johvonna come offa di gyal name now everything u a call the gyal dem name dem memba yuh crosses gyal go look a f**g life. Mount a man u f**k inna dancehall it cant bc count stinking mouth gyal a suh u love di gyal dem dem nah use yuh doh bitch dutty tongue lean mouth gyal planet of the f**g apes bout dem see yuh inna tex office lol damn dunce only bloodclatt uniform dem see yuh inna a di crawny tattoo dem pon yuh buss up body bitch lowe di bloodclaat gyal and gweh unno too frequent now man