MISSS MISS

man_talking_alphabet_shutterstock

YUH LEF YUH TRACK WID YUH CHICKEN BONE INA DI PEOPLE DEM HOTEL ROOM MISSS…DEM SEE YUH KISSING AND TING MISSS…YUH CYAH UP FRONT MISSS..DI MAN A STYLE YUH MISSS..OWNERSHIP TITLE YUH CYAH GET MISS………..WHEN YUH SEX SUH MUCH YUH HOLE NAH GO CAN HOLD DAT SMALL BUDDY MISS..MI DUS A TALK UP MISS………….TINGS ROTTEN MISS

0 thoughts on “MISSS MISS

1. A little hint please met ?????? A wonder if a dey scale cross so …my crystal ball tell me sey this big ship in the ocean .

2. Omg not a next word …. Wooooooiiiiiieeeeee me belly hope next time she super glue har hair track .

3. DEM SEH DEM *LEGENDARY! LE-LEGENDARY! LEGENDARY! LE-LEGENDARY!* MOSES AND RODNEY LEGENDARY, BUT YOUR STYLE DOAN LEGENDARY! YOU’RE A *PROPER WHITE LADY ACCENT* SKE-TEL!!!

4. Bwoy Met the way how you say “MISS” so often mi almost think a Miss Kitty but the way how she skill her file hard fi track, besides she always a big up her hairdresser no mi nu think she would manage fi leave a track out of place so Ill role with the legendary because a she say f**k an nuh care

5. DWL…I had to read this like 5 times :nerd …whoiii MET ur riddles dem nuh nawmal :ngakak :ngakak :nerd

6. So Met,0 it lef dere by accident? it fall out when she was in action or she lef it on purpose fi mark har territory