MMMHMM SMADDY GET A TRICK…

Why the man fi wicked so?
The dutty cab drive from the Bronx weh no stop walk round and tell people him a business manager and how him own house and car and single with no kids, come to find out this dutty man a disown him 5 pickney them, work fi a cab company and rent one room inna the people them house! Now him Gyal a breed and him move in with har, and everyday a text down mi friend phone bout a she him love and it’s just a mistake baby and him a try get out as soon as him can, nothing bout him all when him live inna the woman house….
IMG_0740-Optimized

0 thoughts on “MMMHMM SMADDY GET A TRICK…

1. Sender please talk more fi me deh. Because me want know this yah man file. This can’t b true
    This man own him house and do road suh me want know who a tell lie. Also a who a breed fi him, because if him a disown him 5 pikney dem as u say me want know whe him nuh stop breed people gyal pikney

2. lmaoo, the funny thing he told me the same lies about a month ago and after we had sex he started acting funny. when i started arguing he told me he just found out his ex is pregnant and he’s going back to her but i really don’t care i hope she found out the bom he really is