Good morning just wanna give the people of Montego bay a heads up on this young lady right here that travels back and forth frm the Bahamas She **s her body over there (Edited)::Cecile Lee frm west gate hills Montego bay
0 thoughts on “MOBAY INVASION”
All the gyal them who travel go Bahamas . A gogo then go dance and sell pussy .
Whisper Inna mi haze an tell mi met……I’ve always been curious as to why Bahamas got to be the money tho or Bahamian women can’t sexually please them man…..
All the gyal them who travel go Bahamas . A gogo then go dance and sell pussy .
me aguh start guh a bahamas lmfao im dead serious :malu
Why Bahamas? Is it more money there for sex?
I can answer that but mi nuh sure u would believe so mi a reserve mi ansa :angel
Whisper Inna mi haze an tell mi met……I’ve always been curious as to why Bahamas got to be the money tho or Bahamian women can’t sexually please them man…..
Dem say Jamaicans have di smallest and di best :shutup:
Sender is dis the cecile lee weh deh wid pimpin?
Bwoy met i could hardly hear you the was how yuh a whisper but I agree 100℅ with that,
:tkp
Yes she same one Wid Pimpim
Pimpim Cecile yes
2 a dem whore so dem match never know a cecile she name but yeah she and pimpin deh all bout
Fi a sweet boy pimpin nasty bad all of pimpin nature deh inna him tongue .
dwl tru aaaahahahah he nyam pussy n batty like dem outta style
Half of mobay hype gyal dem sell who nuh sell a yard sell abroad remember jan got lock up for prostitution
O yes jan brown she is a next one